返回列表 發帖
而家建行仲訂到十張貴飛.... (無聊打上去問,無買

而家建行仲訂到十張貴飛.... (無聊打上去問,無買
samxdxd 發表於 2017-6-1 15:07

所以滯銷嗎?不過送禮號召力都唔喺好掂,而家開四面臺有點體力不足

所以滯銷嗎?不過送禮號召力都唔喺好掂,而家開四面臺有點體力不足 ...
lightupmylight 發表於 2017-6-1 15:21

其實佢真係過氣了, 同埋舞台表演冇乜變化可以做係得把口識搞下氣氛
【This is MC】澳門見

其實佢真係過氣了, 同埋舞台表演冇乜變化可以做係得把口識搞下氣氛
lemontea1069 發表於 2017-6-2 15:44

之前開個兩次喺現場聽真係差五多瞓著咁滯,佢d歌悶

之前開個兩次喺現場聽真係差五多瞓著咁滯,佢d歌悶
lightupmylight 發表於 2017-6-2 15:58

08果次我都睇到訓著, 仲要尾場都咁悶

我覺得EEG D SHOW 永遠都係咁 一開始扮爆 之後就有平飛

我覺得EEG D SHOW 永遠都係咁 一開始扮爆 之後就有平飛
samxdxd 發表於 2017-6-3 10:38

容和李上次開都有平飛,況且而家得翻一個人開,更加唔使講啦。我估480到時候喺紅館出邊應該一張綠色紙搞掂

好似唔係好似你地講咁差
歌迷會出左事WO 佢地嘈歌迷會票唔夠分 知道的時候優先票已經買曬
以前從來未發生過...  環球時期克勤自己打理的 英皇時期英皇打理的
經了解 好似係歌迷會票比住年分小左一半

送禮也太過自信啦,貌似要加開4號和9號兩場

送禮也太過自信啦,貌似要加開4號和9號兩場
乐坛风云 發表於 2017-6-14 23:06

已確定 歌迷會可優先訂票其他人應該要等公開為解決歌迷會問題姐 呢d有數計到

已確定 歌迷會可優先訂票其他人應該要等公開為解決歌迷會問題姐 呢d有數計到 ...
Tonlo 發表於 2017-6-15 12:26

直覺話我知480肯定滯銷……

HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

最後肯定大把480嘅飛搞特價……

聽日買?點解我一直覺得係2X號Ga..?

公開買個日先開記者會又係想點?

hinz 發表於 2017-6-18 14:54

張座位表點黎 好多黑色
網上睇到

李克勤 演唱會 2017 加2場 星期一公售!
公開發售: 2017年6月19日10am起 城市電腦售票網 Urbtix
方法1) 網上購票: http://www.urbtix.hk/
方法2) 電話購票:  2111 5999
方法3) 門市購票: 通利琴行及其他售票處
(售票首天每人每次限購票8張,四面台 絕望座位表) <----  網上解釋公開賣得番4/1的票賣

開星期一至五咁搞笑........
睇黎有得加埋個 weekend 啦
但佢一個人都開到咁多場.........?

祝贺李克勤 支持

会不会来内地开SHOW呢

好期待啊

期待梁咏琪做嘉宾

共唱《高妹/高妹正传》

開星期一至五咁搞笑........
睇黎有得加埋個 weekend 啦
但佢一個人都開到咁多場.........? ...
wildchild 發表於 2017-6-19 08:26

岩好暑假尾聲,週一到週五都無壓力

岩好暑假尾聲,週一到週五都無壓力
lightupmylight 發表於 2017-6-19 10:55

我唔太覺得李克勤既 target audience 係有暑假放既人
Btw 我只係想買兩張山頂位但由十點到而家都入唔到 urbtix, 有咁多人搶嗎.............

我唔太覺得李克勤既 target audience 係有暑假放既人
Btw 我只係想買兩張山頂位但由十點到而家 ...
wildchild 發表於 2017-6-19 11:08

11點幾都等入唔到咁爆未 ,公開賣已經得番唔係好多票咋bo...

頭先去通利, 得番4-6/9 $480, 我買咗4/9 29行轉彎位

11點幾都等入唔到咁爆未 ,公開賣已經得番唔係好多票咋bo...
Tonlo 發表於 2017-6-19 11:27

岩岩終於入到,暫時未有一場全爆,$280 都係寫少量唔係售罄。
佢得咁少公開發售,睇黎今朝入唔到個網唔係因為多人搶飛而係 URBTIX 個網真係好廢。

岩岩終於入到,暫時未有一場全爆,$280 都係寫少量唔係售罄。
佢得咁少公開發售,睇黎今朝入唔到個網唔係 ...
wildchild 發表於 2017-6-19 13:23

廢到一個點

期待梁咏琪做嘉宾
lehar77 發表於 2017-6-19 10:41

真的嗎?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

今朝頭幾分鐘load到入去,買左9號480,但已經28行

突然想買尾場 山頂 登入到都買唔到
不斷話你的選區剩餘座位 有人購買中
試左n次 選擇放棄

HOLD起咁多位, 唔知真爆定假爆呢

HOLD起咁多位, 唔知真爆定假爆呢
lemontea1069 發表於 2017-6-19 14:51

14點左右頭幾場顯示少量,後來15點登陸入去時候放咗一堆480

買左頭場780 :O
30克~

實會再放靚位gar wor

英皇成日咁架啦
hold起大把飛扮爆
最後就有跳樓飛

之前twins,容李最後都有跳樓飛

英皇成日咁架啦
hold起大把飛扮爆
最後就有跳樓飛

之前twins,容李最後都有跳樓飛 ...
zxc 發表於 2017-6-19 16:27

仲有林峯,最後場外一張綠色紙搞掂

lightupmylight 發表於 2017-6-19 16:32

係, 雖然最後俾左正價680睇但開SHOW前D跳樓飛真誇張

今次宋禮未知虛實

英皇成日咁架啦
hold起大把飛扮爆
最後就有跳樓飛

其實間間公司都會

其實間間公司都會
721AXA 發表於 2017-6-19 16:37
但人地有d最後唔會有跳樓飛
英皇成日有

lightupmylight 發表於 2017-6-19 16:32
仲有祖祖n6果次呢
咪又係咁

英皇係特別識做勢

英皇係特別識做勢
lemontea1069 發表於 2017-6-19 16:59

其實送禮算喺有資歷的歌手,昨晚在TVB呢個平台做咗宣傳,票房應該冇乜問題咖喇,週一到週四爆滿就不太可能咯,但八成左右上座率就肯定噶啦

感覺李克勤的舞臺效果冇咩突破,加上佢嘅歌曲風格搭配唔出乜舞臺機關,再者就喺年紀都大了,hold唔住四面臺

hold起咁多飛造勢

聽晒你地講無買到等平飛
但而家又貌似賣得幾好
希望真係有喇

有跳樓飛再入手

英皇成日咁架啦
hold起大把飛扮爆
最後就有跳樓飛

唔好玩啦,上次twins爆到咁都話有跳樓飛
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

唔好玩啦,上次twins爆到咁都話有跳樓飛
fifty1205 發表於 2017-6-21 10:32
facebook真係有喎
你唔好玩就真

爆都係英皇hold飛做勢姐

聽晒你地講無買到等平飛
但而家又貌似賣得幾好
希望真係有喇
masterdragon 發表於 2017-6-20 23:15

你好運啦……
假使世界原來不是你預期
別忘記你是你本身的傳奇

英皇成日咁架啦
hold起大把飛扮爆
最後就有跳樓飛

容李的確有跳樓飛 ~但TWINS LOL個演唱會 100%無跳樓飛仲炒炒地~