返回列表 發帖
facebook真係有喎
你唔好玩就真

爆都係英皇hold飛做勢姐
zxc 發表於 2017-6-21 13:32

Source? 我記得開show之後炒得仲貴左
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

容李的確有跳樓飛 ~但TWINS LOL個演唱會 100%無跳樓飛仲炒炒地~
wewa1001 發表於 2017-6-21 13:57

我睇錄影場2號,就喺特價飛200蚊買嘅480

Please no ot
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

Source? 我記得開show之後炒得仲貴左
fifty1205 發表於 2017-6-21 16:10

都話facebook睇到

102#都有人話買到跳樓飛

評分人數

• hinz

城市售票網逐漸咁喺度放票,前面四場,而家好多480單丁位明顯比公售的位置要好,而且仲有22~27行,公售那天基本上都喺29~33行嘅位置

我睇錄影場2號,就喺特價飛200蚊買嘅480
乐坛风云 發表於 2017-6-21 19:39

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=9684&extra=page%3D6&page=27

我唔知邊個咁傻仔480蚊賣200蚊比你
但你可隨便睇下個POST~好多人都講緊個SHOW買唔到飛

OT~講番李克勤 原來不經不覺佢都六年無開個人演唱會
不過老實講近年佢近年真係無乜HIT既作品~
六場真係好炆水

評分人數

• hinz

加9月10日一場
02 著地 - 鄧麗欣

城市售票網逐漸咁喺度放票,前面四場,而家好多480單丁位明顯比公售的位置要好,而且仲有22~27行,公售那天 ...
lightupmylight 發表於 2017-6-22 08:22
都話英皇hold飛扮爆架啦

都話英皇hold飛扮爆架啦
zxc 發表於 2017-6-22 14:54

但今日已經賣剩幾十張咯,而且宣佈加開10號一場

我買左票

又放咗4,6,7三場嘅480出售,明明昨天睇到喺售罄狀態,而家睇又有少量480

又放咗4,6,7三場嘅480出售,明明昨天睇到喺售罄狀態,而家睇又有少量480
lightupmylight 發表於 2017-6-27 11:16

唔駛佢放, FACEBOOK大把原價飛, 手續費都唔駛
尋日見到有480低於原價少少求放
【This is MC】澳門見

49 放左堆780
02 著地 - 鄧麗欣

聽聞仲會繼續加場,有冇咁火爆吖?唔通佢而家真係有十場四面臺嘅號召力?

聽聞仲會繼續加場,有冇咁火爆吖?唔通佢而家真係有十場四面臺嘅號召力? ...
lightupmylight 發表於 2017-6-30 11:20

你會唔會太睇少送生呀小朋友? 佢target audience 好高消費力,大多數係地下歌迷,好肯買碟睇演唱會

你會唔會太睇少送生呀小朋友? 佢target audience 好高消費力,大多數係地下歌迷,好肯買碟 ...
cathay1996 發表於 2017-6-30 11:50

但喺d黃牛炒唔起飛吖……感覺喺有人會睇,但冇人會花高價入場睇

又加場 9月3 好彩加頭姐

RIP 買左4/9
30克~

談及演唱會加場再加場,問可會三度加場?他表示:「等好消息。(欠落好多飛債?)好多,480(嘅飛)都冇啦,嚟緊應該會加多一場,依家7場。(加到8場?)未正式公布,我諗應該得。(再唔夠點算?)問過後面嗰啲歌手,仲傾緊,我自己嘅期就用晒,睇後面可唔可以讓囉。」他亦謂現時已為演唱會開會及排練。

係咪GEMGEM唔肯讓期先加前?
定係仲有得加

談及演唱會加場再加場,問可會三度加場?他表示:「等好消息。(欠落好多飛債?)好多,480(嘅飛)都冇啦 ...
阻住 發表於 2017-7-3 11:27

送禮一個可以開咁多,之前送禮加Joey都話有低價票

談及演唱會加場再加場,問可會三度加場?他表示:「等好消息。(欠落好多飛債?)好多,480(嘅飛)都冇啦 ...
阻住 發表於 2017-7-3 11:27

唔覺得GEM會肯
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

加場有10000張霏公售
之前掯左3x行$480果班觀眾係咪喊緊

加場有10000張霏公售
之前掯左3x行$480果班觀眾係咪喊緊
阻住 發表於 2017-7-3 14:51

買多場
30克~

有無人有座位表?

應該終極
上次TWINS都係最後一場全公開,勁HIGH

有無人有座位表?
samxdxd 發表於 2017-7-3 19:52

點解呢個年代連美軒一個人都淨係開到三場四面台,送禮竟然開到八場,而家D三十幾歲或以上好鍾意睇演唱會?

Tonlo 發表於 2017-7-3 21:32

已經唔知幾耐冇見過咁開陽既seating plan了

點解呢個年代連美軒一個人都淨係開到三場四面台,送禮竟然開到八場,而家D三十幾歲或以上好鍾意睇演唱會? ...
1d14 發表於 2017-7-4 10:11

twins都只喺得五場,張敬軒可以三場?

簽名被屏蔽

twins都只喺得五場,張敬軒可以三場?
lightupmylight 發表於 2017-7-4 11:46

美軒一向都係3場四面台,試過一次4場,送禮上次一個人都係開6唱,今次竟然有8場,唔通呢3年人氣高左?定係多左內地客想睇?

美軒一向都係3場四面台,試過一次4場,送禮上次一個人都係開6唱,今次竟然有8場,唔通呢3年人氣高左?定係 ...
1d14 發表於 2017-7-4 12:54

軒4場果次仲要散跳樓飛,
其實宋禮08年好似開過10定11場 4面台

但今年竟然可以開8場真係估唔到,

可能多左大陸人睇同埋佢KEEP住孖人開Show保人氣卦

但實在佢d演唱會悶到訓著

9月3日加場 780同280又full哂,淨番480
假使世界原來不是你預期
別忘記你是你本身的傳奇

9月3日加場 780同280又full哂,淨番480
anson_c1018 發表於 2017-7-4 14:06

780未FULL, 4連位14行都有呀
段:行:位:門票類別及票價:
431484                                                                                                                 正價票 $780                                                                                                  [url=]取消[/url]座位預覽
431485                                                                                                                 正價票 $780                                                                                                  [url=]取消[/url]座位預覽
431486                                                                                                                 正價票 $780                                                                                                  [url=]取消[/url]座位預覽
431487                                                                                                                 正價票 $780                                                                                                  [url=]取消[/url]座位預覽

780未FULL, 4連位14行都有呀
lemontea1069 發表於 2017-7-4 14:19

我2點喺通利問的
假使世界原來不是你預期
別忘記你是你本身的傳奇

軒4場果次仲要散跳樓飛,
其實宋禮08年好似開過10定11場 4面台

但今年竟然可以開8場真係估唔到,

可能 ...
lemontea1069 發表於 2017-7-4 13:01

08同埋2011都喺三面臺

lightupmylight 發表於 2017-7-4 15:44

李生除左港樂係3面台,好似香港開親都係4面台
假使世界原來不是你預期
別忘記你是你本身的傳奇

我2點喺通利問的
anson_c1018 發表於 2017-7-4 14:47

好多11,12行的

lightupmylight 發表於 2017-7-4 15:44

08一定係4面檯, 我有睇現場

李生除左港樂係3面台,好似香港開親都係4面台
anson_c1018 發表於 2017-7-4 15:54

95咪3面台囉, 得50%入座

95咪3面台囉, 得50%入座
lemontea1069 發表於 2017-7-4 16:46

完全唔記得左呢次演唱會,oops

說實話,有鬼五成?
假使世界原來不是你預期
別忘記你是你本身的傳奇

說實話,有鬼五成?
anson_c1018 發表於 2017-7-4 17:00

咁耐以前,鬼記得,況且當時喺送禮最低谷時期

說實話,有鬼五成?
anson_c1018 發表於 2017-7-4 17:00

佢唱到無癮好早收場, 我覺得好唔專業
但佢果期D高最高質

佢唱到無癮好早收場, 我覺得好唔專業
但佢果期D高最高質
lemontea1069 發表於 2017-7-4 17:17

我係其中一個座上客

其實真係慘不忍睹,唔計頭尾場,中間場次3成左右啦,平均計係有5成嘅
假使世界原來不是你預期
別忘記你是你本身的傳奇

我係其中一個座上客

其實真係慘不忍睹,唔計頭尾場,中間場次3成左右啦,平均計係有5成嘅 ...
anson_c1018 發表於 2017-7-4 18:51

3成,會唔會喺紅館歷史以來上座率最差嘅一次吖,你睇足十場嗎?

我係其中一個座上客

其實真係慘不忍睹,唔計頭尾場,中間場次3成左右啦,平均計係有5成嘅 ...
anson_c1018 發表於 2017-7-4 18:51

3成慘到爆, 氣氛如何?

3成慘到爆, 氣氛如何?
721AXA 發表於 2017-7-4 22:42

我記得所有山頂位觀眾係全部坐哂落去中價位,完全冇工作人員阻撓

李生好盡力去投入,又同現場觀眾互動玩遊戲,fans亦好配合踏地整旺個場,奈何真係少人!

所以佢有陰影真係好正常!
假使世界原來不是你預期
別忘記你是你本身的傳奇

08一定係4面檯, 我有睇現場
lemontea1069 發表於 2017-7-4 16:45

四面臺都會悶?送禮把口唔系好識搞氣氛噶咩,況且仲有唔少嘉賓捧場

四面臺都會悶?送禮把口唔系好識搞氣氛噶咩,況且仲有唔少嘉賓捧場 ...
lightupmylight 發表於 2017-7-5 07:49

我記得我訓著左, 到全晚唯一快歌環節先起身!
你睇下DVD囉, 果次之後我唔再幫襯宋生

英皇hold飛hold得咁緊要,而家除咗尾場,全部放一堆780出黎