返回列表 發帖
Poster幾靚喎
但慶祝成立真係好怪 唔知係咪有咩含意 定純粹語癌

個名真係邊度都有人問點解咁改
其實係咪林海峰做佢
定林海峰以為“成立”係make sense

實會再放靚位gar wor

英皇成日咁架啦
hold起大把飛扮爆
最後就有跳樓飛

之前twins,容李最後都有跳樓飛 ...
zxc 發表於 2017-6-19 16:27

其實間間公司都會

我係其中一個座上客

其實真係慘不忍睹,唔計頭尾場,中間場次3成左右啦,平均計係有5成嘅 ...
anson_c1018 發表於 2017-7-4 18:51

3成慘到爆, 氣氛如何?

算啦入新公司 英皇想幫佢做勢 俾信心佢 都正常既
賣唔賣得出 熱唔熱賣都好 最後大概都坐得滿既 (估咋)
上次睇JH, 其實觀眾反應送禮係好過JY

今晚嘉賓sammi

活著為求甚麼個到好似幾有型喎 連台底都有燈咁

official rundown (from apple daily)

1. 舊歡如夢
2. In The City
3. 30克:紅日 / 深深深 / 一生不變 / 舊歡如夢 / 夏日之神話 / 左麟右李 / 我不會唱歌 / 紅日
----------------------------------
4. 藍月亮
5. 當找到你
6. 告別校園時
7. 一生不變
----------------------------------
8. 活著為求甚麼
9. 天水圍城
10. 二十四城記
11. 失魂記
12. 無朋友
13. 沒有你,贏了世界又如何
14. 信者得愛(與鄭秀文合唱)
15. 終身美麗(鄭秀文solo)
16. 最愛
17. Medley:左麟右李 / 一枝花 / 禮拜共冇節目 / 我着10號 / 請你早睡早起 / 閃電傳真機
18. Medley:深深深 / 偷偷摸摸 / 不知不覺愛上你 / 高妹 / 情非首爾 / 空中飛人 / 眷戀 / 你是我的太陽 / 希望 / 夏日之神話 / C3PO / 大會堂演奏廳
19. 命運符號
20. 一個都不能少
21. 球迷奇遇記
22. Victory
23. 護花使者
24. 回首
25. 大會堂演奏廳
26. 我不會唱歌
27. 一千零一夜
28. 合久必婚
29. 只想你會意
30. 紙牌屋
31. 愛不釋手

20:15同大陸佬買嘅飛,100蚊入場。
乐坛风云 發表於 2017-9-7 01:14

咩位

可否分享如何講價
lblemon 發表於 2017-9-7 10:34

好簡單 企硬 同埋唔好表現到你好想睇 慢慢等

見到阿徐咁迷送禮始終都覺得好神奇

我覺得呢個show幫佢加左唔少分