返回列表 發帖
期待梁咏琪做嘉宾
lehar77 發表於 2017-6-19 10:41

真的嗎?
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

李生好難咁做啦,大部分歌都喺環球
anson_c1018 發表於 2017-9-4 10:20

Hin仔 DVD又無cut喎

我估Hacken都可以成功爭取

咁估下仲會有邊個做嘉賓(佢話有合作過的)

Gigi, 周慧敏, 梁榮忠, Shirley, Kelly... ...
masterdragon 發表於 2017-9-4 14:00

希望有Gigi

好多年前,佢地有個《高妹》前/後傳表演
Gigi升到好高,而Hacken化身小矮人⋯

唔知有無機會重演舞台呢

相信 GIGI 有的機會大個80%  
另見到大家講YY  即將有YY2 好似係  ...
Tonlo 發表於 2017-9-4 18:28

好琪待  但我沒有霏⋯

隔離台有知情人士流傳嘉賓消息
5/9: 一位馬來西亞歌手+一位比較新的女歌手
6/9: 久休復出天王
9 ...
masterdragon 發表於 2017-9-5 17:54

玉女係Vivian定GIGI

一位比較新的女歌手 係咪 鄧小巧啊
阿mark 發表於 2017-9-5 19:17

小巧、Aga都去咗睇Alfred

估唔到唱《矛盾一生》
JW應該唱埋《一個都不能少》

黃牛消息:
9號嘉賓:陳慧嫻