返回列表 發帖
而家建行仲訂到十張貴飛.... (無聊打上去問,無買
samxdxd 發表於 2017-6-1 15:07

所以滯銷嗎?不過送禮號召力都唔喺好掂,而家開四面臺有點體力不足

其實佢真係過氣了, 同埋舞台表演冇乜變化可以做係得把口識搞下氣氛
lemontea1069 發表於 2017-6-2 15:44

之前開個兩次喺現場聽真係差五多瞓著咁滯,佢d歌悶

我覺得EEG D SHOW 永遠都係咁 一開始扮爆 之後就有平飛
samxdxd 發表於 2017-6-3 10:38

容和李上次開都有平飛,況且而家得翻一個人開,更加唔使講啦。我估480到時候喺紅館出邊應該一張綠色紙搞掂

已確定 歌迷會可優先訂票其他人應該要等公開為解決歌迷會問題姐 呢d有數計到 ...
Tonlo 發表於 2017-6-15 12:26

直覺話我知480肯定滯銷……

開星期一至五咁搞笑........
睇黎有得加埋個 weekend 啦
但佢一個人都開到咁多場.........? ...
wildchild 發表於 2017-6-19 08:26

岩好暑假尾聲,週一到週五都無壓力

HOLD起咁多位, 唔知真爆定假爆呢
lemontea1069 發表於 2017-6-19 14:51

14點左右頭幾場顯示少量,後來15點登陸入去時候放咗一堆480

英皇成日咁架啦
hold起大把飛扮爆
最後就有跳樓飛

之前twins,容李最後都有跳樓飛 ...
zxc 發表於 2017-6-19 16:27

仲有林峯,最後場外一張綠色紙搞掂

英皇係特別識做勢
lemontea1069 發表於 2017-6-19 16:59

其實送禮算喺有資歷的歌手,昨晚在TVB呢個平台做咗宣傳,票房應該冇乜問題咖喇,週一到週四爆滿就不太可能咯,但八成左右上座率就肯定噶啦

城市售票網逐漸咁喺度放票,前面四場,而家好多480單丁位明顯比公售的位置要好,而且仲有22~27行,公售那天基本上都喺29~33行嘅位置

都話英皇hold飛扮爆架啦
zxc 發表於 2017-6-22 14:54

但今日已經賣剩幾十張咯,而且宣佈加開10號一場

又放咗4,6,7三場嘅480出售,明明昨天睇到喺售罄狀態,而家睇又有少量480

聽聞仲會繼續加場,有冇咁火爆吖?唔通佢而家真係有十場四面臺嘅號召力?

談及演唱會加場再加場,問可會三度加場?他表示:「等好消息。(欠落好多飛債?)好多,480(嘅飛)都冇啦 ...
阻住 發表於 2017-7-3 11:27

送禮一個可以開咁多,之前送禮加Joey都話有低價票

點解呢個年代連美軒一個人都淨係開到三場四面台,送禮竟然開到八場,而家D三十幾歲或以上好鍾意睇演唱會? ...
1d14 發表於 2017-7-4 10:11

twins都只喺得五場,張敬軒可以三場?

軒4場果次仲要散跳樓飛,
其實宋禮08年好似開過10定11場 4面台

但今年竟然可以開8場真係估唔到,

可能 ...
lemontea1069 發表於 2017-7-4 13:01

08同埋2011都喺三面臺

我2點喺通利問的
anson_c1018 發表於 2017-7-4 14:47

好多11,12行的

08一定係4面檯, 我有睇現場
lemontea1069 發表於 2017-7-4 16:45

四面臺都會悶?送禮把口唔系好識搞氣氛噶咩,況且仲有唔少嘉賓捧場

竟然冇祖祖
anson_c1018 發表於 2017-9-9 11:12

座上客去睇咗show喇

黃牛消息:
9號嘉賓:陳慧嫻
10號嘉賓:周慧敏
11號嘉賓:譚詠麟

無GIGI ...
l00540 發表於 2017-9-9 10:54

好似換過黎吧
   9號周慧敏   10號陳慧嫻

周圍問?
simhk 發表於 2017-9-11 14:32

唔使吖,尋晚個大陸牛直接開價100蚊一張480,因為佢地手中都大把飛賣唔出

有冇人覺得好多歌其實都喺只唱2/3嘅?點解唔唱曬整首