返回列表 發帖
有好多人係微博問點解叫成立
佢叫人問番林海峰

好似唔係好似你地講咁差
歌迷會出左事WO 佢地嘈歌迷會票唔夠分 知道的時候優先票已經買曬
以前從來未發生過...  環球時期克勤自己打理的 英皇時期英皇打理的
經了解 好似係歌迷會票比住年分小左一半

送禮也太過自信啦,貌似要加開4號和9號兩場
乐坛风云 發表於 2017-6-14 23:06

已確定 歌迷會可優先訂票其他人應該要等公開為解決歌迷會問題姐 呢d有數計到

聽日買?點解我一直覺得係2X號Ga..?

公開買個日先開記者會又係想點?

hinz 發表於 2017-6-18 14:54

張座位表點黎 好多黑色
網上睇到

李克勤 演唱會 2017 加2場 星期一公售!
公開發售: 2017年6月19日10am起 城市電腦售票網 Urbtix
方法1) 網上購票: http://www.urbtix.hk/
方法2) 電話購票:  2111 5999
方法3) 門市購票: 通利琴行及其他售票處
(售票首天每人每次限購票8張,四面台 絕望座位表) <----  網上解釋公開賣得番4/1的票賣

我唔太覺得李克勤既 target audience 係有暑假放既人
Btw 我只係想買兩張山頂位但由十點到而家 ...
wildchild 發表於 2017-6-19 11:08

11點幾都等入唔到咁爆未 ,公開賣已經得番唔係好多票咋bo...

岩岩終於入到,暫時未有一場全爆,$280 都係寫少量唔係售罄。
佢得咁少公開發售,睇黎今朝入唔到個網唔係 ...
wildchild 發表於 2017-6-19 13:23

廢到一個點

突然想買尾場 山頂 登入到都買唔到
不斷話你的選區剩餘座位 有人購買中
試左n次 選擇放棄

我買左票

又加場 9月3 好彩加頭姐

有無人有座位表?
samxdxd 發表於 2017-7-3 19:52

但都清得幾快

邊有清?
果堆780仲係到

段: 行: 位: 門票類別及票價:
71 10 90 正價票 $780 座位預覽
71 10 91 ...
zxc 發表於 2017-7-21 13:54

係呢日清得好慢  其實同埋唔係only780 票
所有日子 票價位 琴日到現在陸陸續續變爆囉而且前面話only尾場780爆 琴晚睇其實尾2場已經爆埋
現在好多場清到得番780 全部小量 就係你所講個場唔係雖然唔知英往hold原因

對,有個叫閒魚嘅app,裏面嘅280已經降價轉讓
乐坛风云 發表於 2017-7-21 23:45

你係標題燃? 人地亂打個價錢 開POST 你都信...?
你唔講 我真係唔會去睇 咁鬼多職業牛黃佬 買一大堆票黎炒..

上邊那個美X 唔知邊個APPS 下載左1個睇 得2個POST 完全冇賤買

之前喺八場全爆的
乐坛风云 發表於 2017-7-22 22:45

又好沒全8場爆個..最後加那場 我沒見見過爆

樓上請開APP名謝謝 就咁講 講咩都得啦..

其實只係得1個平賣仲要係得一個場次

有黃牛掃飛證明 係有叫座力啦

又宣佈加開11號啦
乐坛风云 發表於 2017-7-23 18:36

9場 加11號。我買左10號rip

係咪想加夠10場?
hohoho 發表於 2017-7-23 19:20

李生話最後
樓上某個送禮粉之前先話自己唔係fans, 轉頭已經忍唔住要護主喇,肉酸到 ...
kayzzz 發表於 2017-7-23 19:33

轉左簽名成個幾月啦 old new 啦

係啦我都想講之前好多年前又話唔care獎
過幾個禮拜又出來護主爭獎
跟住之前又勁假咁話自己唔再係送禮fan ...
lokzai 發表於 2017-7-26 16:58

我呢幾年一直都唔支持宋生拎獎包括今年
今年我成日都講 拎個成就獎算 之後在宣佈唔出席頒獎禮

你今年搵到我一句有 意圖 支持OR希望宋生拎獎 我即刻 DEL ACC都得

同埋近排多左幾位勤迷係到 我都唔知點解..
所以煩請你睇一睇ID先  可能你搞錯左?

我今年係講多左宋生 但北京北角之後 直到今年 講GA野都係差唔多 冇變過
最唔同未呢個POST 同上嘈下買飛野姐... 我一直都在 沒有消失 何來出番黎?

今年我講多左宋生同我脫粉的原因都係政治問題
呢個冇人問 所以我冇解釋過
原因 佢敢用 RB !  完

應該係校長喇,克勤琴晚演唱會後記者訪問講左。
“並預告尾場會有「大家估到嗰個人」來擔任嘉賓。”
http ...
Hong1986 發表於 2017-9-4 12:22

我估劉華wo 因為宋生次次尾場都係佢Btw我睇10號 邊個都好 唔好校長得啦

希望有Gigi

好多年前,佢地有個《高妹》前/後傳表演
Gigi升到好高,而Hacken化身小矮人⋯

唔 ...
l00540 發表於 2017-9-4 18:16

相信 GIGI 有的機會大個80%  
另見到大家講YY  即將有YY2 好似係

好琪待  但我沒有霏⋯
l00540 發表於 2017-9-4 20:44

我估咋

鄺美雲

合唱 只有情永在
anson_c1018 發表於 2017-9-4 23:18

連續2晚嘉賓0驚喜 之前仲話保密

6號係謝霆鋒(好似係)
hehe 發表於 2017-9-5 20:20

你話復出都可以成立..
但何來久休呢

Eason今晚去咗睇show,唔知會唔會上臺合唱富士山下呢
乐坛风云 發表於 2017-9-7 21:19

咁 著名勤迷 eason嫂一定一齊黎啦

今日到我睇請容我繼續ff劉華

今日是陳慧嫻

有人話徐濠縈 睇左 3,4晚唔知真定假

10號晚紅館外面依然好多黃牛,八點未到問價,直接開價100一張480,最後免費睇佐一張480 ...
乐坛风云 發表於 2017-9-11 01:23

咁你都好似都睇左唔止一晚

六號同十號兩晚。呢兩晚都有一個人飛,但系冇破曉時分
乐坛风云 發表於 2017-9-11 01:49

10號仍是老地方

唱左咩歌?
masterdragon 發表於 2017-9-11 13:34

1. 旧欢如梦
2. In The City
3. 30克+红日

4. 蓝月亮
5. 当找到你
6. 告别校园时
7. 一生不变

8. 活着为求甚么
9. 天水围城
10. 二十四城记
11. 失魂记

12. 无朋友
13.沒有你,贏了世界又如何
14.痴情意外(与陈慧娴合唱)
15.跳舞街(与陈慧娴合唱)
16.傻女(陈慧娴独唱)

17. 最爱
18. 作品Medley:左麟右李/今晚唱劲歌/一枝花/礼拜六冇节目/我着10号/请你早睡早起/闪电传真机
19. 作品Medley:深深深/偷偷摸摸/不知不觉爱上你/高妹/情非首尔/空中飞人/眷恋/你是我的太阳/希望/夏日之神话/ C3PO /大会堂演奏厅
20. 命运符号

21. 一个都不能少
22. 球迷奇遇记
23. Victory
24. 护花使者
25.飞花

26.月半小夜曲
27.我不会唱歌
28.合久必婚
29.一个人飞
30.纸牌屋
31.仍是老地方
32.爱不释手

李生最後哽咽到唱唔到愛不釋手,結果全場大合唱!

超感動,從來冇喺李生演唱會發生過! ...
anson_c1018 發表於 2017-9-12 08:27

10號 全場電話閃光燈 畫面都好靚

RE: [Sep/2017] 李克勤慶祝成立30週年演唱會

你覺得尋晚會冇?
anson_c1018 發表於 2017-9-12 11:33

講真心話 睇之前覺得喜歡宋生音樂 好孤單的事但睇完之後完來唔係 入場後生 大年紀都有 但都是投入
享受的 意外驚喜係 完場後 收到朋友訊息 岩岩睇完
還約好下次一係去睇