返回列表 發帖
一個數字形容晒成件事
【This is MC】澳門見

三面台蛋記唔俾 所以做四面台?
其實蛋記有邊個演唱會唔係四面台? ...
JayantL 發表於 2017-5-20 15:33

林峯頭兩次紅館係三面台

林峯當時初開紅館,李克勤屬於資深老歌手啦,都開過過百場紅館。
乐坛风云 發表於 2017-5-21 16:22

佢個問題係有咩eeg歌手開3面台, 我先舉呢個例子

所以滯銷嗎?不過送禮號召力都唔喺好掂,而家開四面臺有點體力不足 ...
lightupmylight 發表於 2017-6-1 15:21

其實佢真係過氣了, 同埋舞台表演冇乜變化可以做係得把口識搞下氣氛

之前開個兩次喺現場聽真係差五多瞓著咁滯,佢d歌悶
lightupmylight 發表於 2017-6-2 15:58

08果次我都睇到訓著, 仲要尾場都咁悶

HOLD起咁多位, 唔知真爆定假爆呢

仲有林峯,最後場外一張綠色紙搞掂
lightupmylight 發表於 2017-6-19 16:32

係, 雖然最後俾左正價680睇但開SHOW前D跳樓飛真誇張

今次宋禮未知虛實

英皇係特別識做勢

又放咗4,6,7三場嘅480出售,明明昨天睇到喺售罄狀態,而家睇又有少量480
lightupmylight 發表於 2017-6-27 11:16

唔駛佢放, FACEBOOK大把原價飛, 手續費都唔駛
尋日見到有480低於原價少少求放

美軒一向都係3場四面台,試過一次4場,送禮上次一個人都係開6唱,今次竟然有8場,唔通呢3年人氣高左?定係 ...
1d14 發表於 2017-7-4 12:54

軒4場果次仲要散跳樓飛,
其實宋禮08年好似開過10定11場 4面台

但今年竟然可以開8場真係估唔到,

可能多左大陸人睇同埋佢KEEP住孖人開Show保人氣卦

但實在佢d演唱會悶到訓著

9月3日加場 780同280又full哂,淨番480
anson_c1018 發表於 2017-7-4 14:06

780未FULL, 4連位14行都有呀
段:行:位:門票類別及票價:
431484                                                                                                                 正價票 $780                                                                                                  [url=]取消[/url]座位預覽
431485                                                                                                                 正價票 $780                                                                                                  [url=]取消[/url]座位預覽
431486                                                                                                                 正價票 $780                                                                                                  [url=]取消[/url]座位預覽
431487                                                                                                                 正價票 $780                                                                                                  [url=]取消[/url]座位預覽

08同埋2011都喺三面臺
lightupmylight 發表於 2017-7-4 15:44

08一定係4面檯, 我有睇現場

李生除左港樂係3面台,好似香港開親都係4面台
anson_c1018 發表於 2017-7-4 15:54

95咪3面台囉, 得50%入座

完全唔記得左呢次演唱會,oops

說實話,有鬼五成?
anson_c1018 發表於 2017-7-4 17:00

佢唱到無癮好早收場, 我覺得好唔專業
但佢果期D高最高質

四面臺都會悶?送禮把口唔系好識搞氣氛噶咩,況且仲有唔少嘉賓捧場 ...
lightupmylight 發表於 2017-7-5 07:49

我記得我訓著左, 到全晚唯一快歌環節先起身!
你睇下DVD囉, 果次之後我唔再幫襯宋生

放左咁多次仲有大量飛
都話英皇hold飛扮爆la
zxc 發表於 2017-7-20 13:41

次次都係架啦, 佢會有幾難買 , 而家第10行都有連位

Facebook好多平飛
lokzai 發表於 2017-8-31 16:37

一開始扮爆而家散飛都散唔切