返回列表 發帖

[Jul/2017] 開心幸運里 (黎明 x 張智霖 x 陳小春)

開心幸運里
日期: 2017年7月1日
時間: 嘉年華5pm開始, 音樂會8:30pm開始
地點: 中環海濱活動空間
票價: $150

門票於2017年5月26日上午十時在hotdogtix.com公開發售

做 乜 9 野
係咪會唱 因此知道珍惜我的香港

Btw李克勤呢?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

維穩show?

維穩show?
hehehaha 發表於 2017-5-24 23:32

大大個20周年logo
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

大大個20周年logo
hinz 發表於 2017-5-24 23:34

濛到睇唔清

老土到痴線
poster小學生既質素都冇
阿政協成個倒轉想人認到都難

OMG Leon again!!
係咪會唱開心華之里首主題曲"歡笑末世紀"

老土到痴線
poster小學生既質素都冇
阿政協成個倒轉想人認到都難
721AXA 發表於 2017-5-25 00:14

想抄C AllStar

維穩

維穩show都要收百五蚊
d錢拎哂去起高鐵定港珠澳呀?
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

leon幾時翻紅館啊,唔好成日搞埋滴咁噶野啦

估唔到黎明都會接呢啲B級show

150費用包含乜野?喺咪有自助餐食?酒水任飲?

維穩show都要收百五蚊
d錢拎哂去起高鐵定港珠澳呀?
John 發表於 2017-5-25 02:23

對黎生d fans黎講已經好平

睇完呢個show你一定會又開心又幸運
利申:唔係鏡粉

hotdogtix 度賣飛
熱狗 + 維穩有得諗喎

lightupmylight 發表於 2017-5-25 10:01

如果佢d嘉年華美食有舊年黎生演唱會vip level都可以一戰
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

lightupmylight 發表於 2017-5-25 10:01

早點去, 有煙花睇, 我估食就要就自己比錢.

睇佐做 「150費用包含野」

OMG Leon again!!
係咪會唱開心華之里首主題曲"歡笑末世紀"
masterdragon 發表於 2017-5-25 00:15

我冇睇過但淨係個 show 名都諗起開心華之里...
有陣 90 年代既感覺飄過黎 = ="

睇佐做 「150費用包含野」
Jacz 發表於 2017-5-26 22:52

黎生條.......隊一定排到上山頂

黎生條.......隊一定排到上山頂
hehehaha 發表於 2017-5-27 21:59

我排第一
【This is MC】澳門見

终于看到三个帅男了

開心幸運里 戶外活動係唔俾帶傘架,因為安全問題同雨傘會遮到視線,所以我地準備左雨䄛比大家,等大家可以空出雙手隨音樂擺動,enjoy the show la
要搜袋唔俾拎遮
戶外show都係咁ga?
散場點拎番呢?
定維穩避"雨傘"? 定on9?

rundown有嗎

Rundown

2039開場

三人行 (林子祥+劉天蘭+詩詩原唱)- ChiLam + 小春 + 老黎
有了你 (陳百強原唱)- 老黎
深愛著你 (陳百強原唱)- 老黎
現代愛情故事 - 老黎(頭半首) + ChiLam(後半首) + JC
戀愛預告 (林珊珊原唱)- JC
我的親愛 - ChiLam
相依為命 - ChiLam
誰可改變 (倫伯原唱)- 老黎
那有一天不想你 +側面(哥哥原唱)+ 大熱(哥哥原唱) - 小春
友情歲月 - 老黎 + 小春 + ChiLam
祝君好 - ChiLam
浪子心聲 (許冠傑原唱)- 小春
啼笑姻緣 x Crystal - 小春 + Joey Tang
你是如此難以忘記 - 老黎
友情歲月 - 老黎 + 小春 + ChiLam
再見Puppy Love (林珊珊+陳百強原唱) - 老黎 + 小春 + ChiLam

2205完場

利申:企核心外圍

個rundown...新城show咁既level
基本上Leon係無唱過自己歌

唔怪之得收150

chilam唱祝君好走2次音

呢個拼盤show睇歌list已到覺得好唔吸引

個rundown...新城show咁既level
基本上Leon係無唱過自己歌

唔怪之得收150
masterdragon 發表於 2017-7-1 22:03

基本上LEON係唱陳百強

支持 Leon 推出 hi-fi 番唱陳百強復刻專輯

開心幸運里 戶外活動係唔俾帶傘架,因為安全問題同雨傘會遮到視線,所以我地準備左雨䄛比大家,等大家可以 ...
721AXA 發表於 2017-6-19 22:40

好明顯啦
都失心瘋 香港已經變到連落雨揀擔遮定著雨褸都有人幫你揀埋

戶外活動唔比帶遮?

好大安全問題呀!

Rundown

2039開場

三人行 (林子祥+劉天蘭+詩詩原唱)- ChiLam + 小春 + 老黎
有了你 (陳百強原唱)- 老 ...
阻住 發表於 2017-7-1 20:44

政協唱咁少?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

最好笑Leon話譚伯都就黎死