返回列表 發帖

又型又索又吸睛 吳雨霏騷胸晒短髮新造型

人妻吳雨霏於臉書晒側身騷短髮新造型照,留言:「頭髮的東西…想剪就剪,就那麼簡單」,獲網民大讚:型、爽、靚;其實她在instagram還有另一張正面半身照,貼身黑T開Deep V到肚臍,加上她的型格甫士,誠如網民留言:「又型又索又吸睛」!
28/5/2017 星島日報

唯一留言:

=====
見到佢狀態大勇 相信好快會出新歌搶N線歌星quota
A乜乜 G乜乜 面對真‧女神Kary 都即刻收皮 好似係
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

副眼鏡係咪同肥姐借架?

大過heidi少少嘅。
利申:唔係鏡粉

一個字:索

想上報
等我下次留個美言
Happy and Blessed.

呢個女人派歌未
新碟行色惑路線?

想剪就剪
我行我素 霏霏一貫既態度

實力派女星霏霏就黎要出翻歌色惑大家啦
大家準備好聽佢啲live未

好想做霏妹,佢老公咁sporty大隻

豐咗胸?
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

阿霏快D出歌啦, 好掛住佢 <3
更加掛住佢老公

個個都想食人夫

讓世界艷羨<3

唔知下次霏妹呼吸食飯飲水會唔會又出新聞呢
原來依啲就係有討論價值既post

出得新聞,新歌就有就有?

唔知下次霏妹呼吸食飯飲水會唔會又出新聞呢
原來依啲就係有討論價值既post ...
kayzzz 發表於 2017-5-28 21:05

佢唔係李卓庭OK?

duncan可唔可以幫艷羨出住隻黑膠先?
kary兩年無出過野
好擔心佢

美霏呢個長度的短髮都剪過唔少次啦,有乜大驚喜~

佢唔係李卓庭OK?
harryharry 發表於 2017-5-28 21:32

李卓庭好慘

佢明明都係四姊霉一份子
定係佢既位置經已俾AGA取代左?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

美霏好性感
幾時有新歌 都講左好耐

期待新歌係自戀自信自愛快歌

期待新歌:我的北半球
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

實力派女星霏霏就黎要出翻歌色惑大家啦
大家準備好聽佢啲live未
bagfgfcde 發表於 2017-5-28 19:54

人地偶像派㗎
唔係點會著成咁

人地偶像派㗎
唔係點會著成咁
electric 發表於 2017-5-29 09:17

一望到個樣就知佢係真•實力派啦喎
同wuby一樣

淫賤裝束?
想色惑邊個?

個新造型,真心失望,尤其副眼鏡

唯一好睇係事業線

好娘
In any other world

抄融融
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安