返回列表 發帖
其實呢首歌個編曲真係悶到喊
Aga個曲亦唔見得有幾好
其實佢唱歌都唔太動人,亦無共鳴

睇鏗鏗最新嗰條IG
話AGA個曲係按照佢一直以來對鏗鏗作品的印象而作的
睇來AGA覺得鏗鏗以前啲作品好 ...
JayantL 發表於 2017-6-14 19:59

癡線
如果係跟番佢啲罐頭歌黎作,咁搵aga黎作曲有春用咩

AGGER可以取代勞斯萊斯, 做隻新一代HEHE歌既代表

反OT: 首仄正歌OK既...一入副歌D 尾音好難頂 ...
Kyle_ 發表於 2017-6-14 21:15

其實佢唱首hehe歌真係仲易爆紅,叫"巨根 feat.1069"

評分人數

• CunninG

記得有個hehe fd 話佢真係講過連Pakho都男金到, 佢其實覺得自己唔會摞唔到, 話而家冇乜邊個可以上到, ...
samuel1993 發表於 2017-6-14 22:44

講真周柏豪啲歌高佢幾班喎
就算兵歌都係
條友真係自大:0) 唱歌已經唔係話特別好,個人亦無乜character可言

佢睇到你個comment應該會好hurt
條友擺明有睇CM, 明眼人一睇就知佢個ig post係回應緊cm comment ...
kayzzz 發表於 2017-6-14 23:42

每個人心目中都有屬於自己的號碼 gay到喊

邊個咁衰吖?
擺柏豪上枱比唱功
JayantL 發表於 2017-6-15 01:00

唱功係無咁好咁又點?周生身價都高許生幾條街
唱功好但唱唔掂首歌,唱黎唱去都係咁既款,無人聽咪仲衰

唔理個傳聞先啦
佢舊年音樂表現有目共睹
咁都夠膽年尾打開口牌話想要男歌手銅獎
反映佢都應該係好渴望商 ...
John 發表於 2017-6-15 02:12

啲歌曲質素差到乜咁
樓上都好意思比唱功,依家唱功大曬咩,唱功又唔係特別好喎
你話係好似張敬軒唱功咁勁都仲可以拎黎曬下呀
連許生唱功都好意思拎出黎曬仲未講佢啲咬字鼻塞
條友無character,唱歌又帶唔起首歌,最叻咪唱罐頭歌囉

完全同意講返件事 都唔係解釋
佢衹係為AGA 講公道說話
因為個個插AGA 個旋律悶 ...
samsam 發表於 2017-6-15 13:58

咁咪即係以前啲歌同根聽眾都覺得好悶囉

根本aga唔應該搵佢以前既歌做藍本,佢星夢啲歌十居其九都係悶

其實都已經對佢為人徹底失望,無論佢再出咩歌我都會盲反架啦

做歌手係公眾人物,人格唔得唱得幾好都無用, ...
KITSTON 發表於 2017-6-15 20:39

有無咩料爆

評分人數