返回列表 發帖
朋友以上>不愛之恩>加油>失約>有約
>3<

舊年5月不愛之恩出個陣喺social media 俾好多page洗版洗咗一排
YouTube又破咗100萬點擊率
CAS打手咁都可以話今次隻碟d歌傳唱度比LOL EP「低好多」
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

舊年5月不愛之恩出個陣喺social media 俾好多page洗版洗咗一排
CAS打手咁都可以 ...
fifty1205 發表於 2017-6-23 18:06

可能講緊係佢個 Page 既傳唱度呢
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

點解要tune到把聲咁膠
我又唔係機器 我先唔要聽機械人聲
期待live :P
利申:唔係鏡粉

Twins始終有忠粉
其實而家Twins同S.H.E.都有種相同既超級瓶頸
就係keep住做番以前既風格既新歌
希 ...
Wing1211 發表於 2017-6-22 18:26

曾經系twins死忠,但不嬲都有聽開she噶歌,前排睇左距地youtube噶live演唱會,覺得唱功實在系拋開twins幾條街,距地live好穩,三個都好有特色。   講翻只碟,其實有d失望,三首新歌都系一般般,最愛都係之前首《不愛之恩》,更加中意LOL D慢歌。

CAS打手咁都可以 ...
fifty1205 發表於 2017-6-23 18:06

佢仲要唔知隻碟已經出左,話:「所有謎底,下星期一專輯推出就有得聽啦。」
柒到

LOL 隻碟d歌同mv好似有誠意d

朋友之上都可以聽下 其他歌都一如所料咁廢
尤其伍樂城將佢創作生涯其中三首難聽既旋律畀左Twins
加上佢既世界級執音 可見佢真係好唔想再幫Twins做歌

朋友之上都可以聽下 其他歌都一如所料咁廢
尤其伍樂城將佢創作生涯其中三首難聽既旋律畀左Twins
加上佢既 ...
nicholashin 發表於 2017-6-24 17:36

上次twins 搵外國demo 做LoL 隻碟咪幾好
今次又翻舊路

朋友以上成首絕對遷就2.0咁
721AXA 發表於 2017-6-23 16:13

我一聽都覺得似!

暫時覺得加油係最好聽
或者因為份詞關係

連同emoji
LOL同花約都係俾林夕填詞打動到

有無人覺得失約好似阿sa自己solo作品「相反詞」
簡直可以做medley

有無人覺得失約好似阿sa自己solo作品「相反詞」
簡直可以做medley
Wing1211 發表於 2017-6-26 09:40

但相反詞好聽d
失約好悶

伍樂城嗰D真係錄得麻麻
唔知係音質問題定係俾佢TUNE到咁 聽落硬係怪怪地咁
上次虛齡時代都係咁

反而the island班底嗰D錄得好好聽
由LOL EP1到朋友以上都好正!!

伍樂城嗰D真係錄得麻麻
唔知係音質問題定係俾佢TUNE到咁 聽落硬係怪怪地咁
上次虛齡時代都係咁

反而the is ...
星夢情真 發表於 2017-6-28 00:39

Twins 係時候放棄56x
反正d歌完全冇反應

加油?
哈哈哩個歌名

朋友以上>失約>有約>不愛之恩>加油

唔該派埋朋友以上 唔好做大嘥鬼
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

失約>加油>>>>有約>不愛之恩>>>>>>>朋友以上
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~