返回列表 發帖
係紅館開show但要去大麥網買霏係咩玩法?

2013: 1280(VIP) / 580 / 380 / 280
2014: 1880(VIP) / 898 / 698 / 498 / 298
2017: 1980(VIP) / 898 / 689 / 498 / 298

今次仲有冇Space  Band太空手帶「借」呀?

如果俾二千銀都無得同嗰歌手 Solo 合照
而係要同其他陌生人 Form Groups 一齊影
其實真係唔係幾抵
再者 VIP Suppose 應該係好少霏
但咁都要分組
會唔會其實係 VIP 霏多過大家預期呢
霏多但座位有限
會唔會D 位都無預期咁靚呢
616.1314 發表於 2017-6-15 02:08

上次都係同個蠟像合影同埋參觀堆爛膠咋
而獲特別優待的1,880元VIP觀眾得以入後台,原來都只是跟G.E.M.的蠟像拍合照、並於現場300餘呎的房間內欣賞G.E.M.的各個獎項及拍MV用過的道具,無緣親近偶像。

癡線完全抄Charli XCX
loowee 發表於 2017-6-15 21:41

直頭係 Charli XCX  +  超能暴隊既Harley Quinn
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

記得佢上次d飛去得快過千fa好多
最後千fa滯銷到要自爆嘉賓谷飛 lol

做咩今次得一場? ...
zxc 發表於 2017-6-16 13:04

佢五場3面台,千嬅7場4面台
千嬅係開佐第一場之後先被蘋果爆個嘉賓list出黎喎
千嬅上次開頭d飛唔算去得好快,但絕對唔算滯銷囉

仲有漿上次有勁多打折飛

咁已經証明佢好失敗啦, 之前都係虛火
lemontea1069 發表於 2017-6-16 13:06

一個歌手缺少大量入屋廣為人知既代表作係好難玩得耐
睇返其他其他天后,唔講上一代,淨係現今既幾位天后Sammi / Kelly / Miriam / Joey 全部係擁有大量代表作,甚至乎大量hit爆既side cut
先可以長玩長有,雖然佢地未必可以次次開到十場八場,但係絕對唔會一野跌到淨係開得1-2場

而阿漿,佢自己hit爆既代表作,都唔知有冇5首

癡線... 咁FIONA都算幾好, 起碼有小組合照
Lewis 發表於 2017-6-16 13:34

第一次就就話  VIP 保證首96個位
第二次就話  VIP  保證首五排座位
今次就話   VIP   保證舞台中正首六行或零距離Catwalk座位   

不過以前d歌手一年出幾隻碟, 一定有幾首爆, 而家幾年先出一隻
hohoho 發表於 2017-6-16 14:03

問題係佢寧願唱人地既歌都唔唱自己個d呢