返回列表 發帖
買到698, 遠d不過都叫正面, 而家個網入唔到lu

其實有無人買到1980?

陰公 GEM,個紅館紀錄要被 Celine 破了
星勤 發表於 2017-8-3 14:57

celine開賣唔賣到飛先

新歌#穿越火線#出左, 幾時有廣東歌ga

https://www.youtube.com/watch?v=6EEvG2a3MaI

啱啱入城網見除左1980全部都有, 佢根本逐d逐d放飛

d飛去得麻麻, 佢前排都好搏命在香港做訪問上節目

買唔去係意料在內,佢係香港個market冇以前咁好,做幾多promotion都冇用啦,如果識做個話就應該出首廣東歌 ...
angelicdestiny 發表於 2017-8-10 21:55

之前有報導話八年, 不過而家我諗續左, 畢竟成間公司得佢一個, 所有資源都係曬佢到, 唔通去蛋公司咩

阿漿又話回家出廣東歌既
cathay1996 發表於 2017-8-11 01:04

話交左demo, 都係聽住先

另外今日上城網仲有好多飛

合肥站唱左<畫>

https://www.youtube.com/watch?v=jMjAL4lWh7s

話有特別medley, 咁其他照舊?

老老實實 睇佢咁耐都大概估到rundown基本上一致 最多系自彈自唱部分轉一兩首
encore再轉下 畢竟廣州場 ...
steven891026 發表於 2017-9-8 02:19

應該cut曬d翻唱歌, 唔想再聽你把我灌醉同喜歡你

越來越多靚位放出來, 早知唔咁早買

你真係夠曬傻豬豬,外國BAND簽好約既歌,基本唔會改既啦,你唔聽只會沒,唔會補翻俾你

喜歡你全 ...
steven891026 發表於 2017-9-10 22:28

佢演唱會rundown真係好僵化, 次次都係一樣, 人地jy克勤個d可以晚晚唔同歌
我諗自彃自唱會係睡公主同失真, 之前訪問成日講失真係自己side track

From Spotify Web Player:

GEM親自挑選-紅磡體育館G.E.M. Queen of Hearts歌單:

1. 愛你A.I.N.Y. 2017
2. What Have U Done
3. 愛現在的我
4. 你不是真正的快樂
5. 再見
6. 我的秘密(My Secret)
7. 存在
8. One Button
9. 泡沫
10. 你把我灌醉
11. 來自天堂的魔鬼
12. 於是
13. 死了都要愛
14. 多遠都要在一起
15. 單行的軌道
16. 後會無期
17. 新的心跳
18. G.E.M.(Get Everybody Moving)
19. 喜歡你

竟然無光年之外?

G.E.M. 鄧紫棋 #QueenOfHearts 香港站演唱會倒數一星期!VIP門票嘉賓敬請留意以下安排,9月15-17日我們紅館 ...
pooh1460 發表於 2017-9-13 12:44

究竟有無人買到VIP?

睇聽晚,城網d飛仲末去得曬

係勁多飛未出呀, 聽晚應該好多吉位
lemontea1069 發表於 2017-9-14 14:09

連"少量"個字都無, 可能有跳樓飛

星期日尾場有無真心醬粉陪我睇280
俊仔 發表於 2017-9-15 11:12

唔知尾場會唔會長d?

啱啱上fb d演唱會group見唔到wor
Btw 今晚898$頭先一次㩒40張已經㩒唔到,698$得返25張
我諗今晚應該9 ...
fifty1205 發表於 2017-9-15 11:45

留名今晚睇, 睇下係咪真係有特別rundown

D人趕住走

其實我呢世人係咪都冇可能聽到佢唱蝶戀花live
kingsfacheung 發表於 2017-9-15 23:35

除非佢學人開個side track都有d機會

一早估到只會換自彈自唱部分  bingo
encore同廣州一樣
steven891026 發表於 2017-9-16 02:43

encore d人趕住走咁, 應該可以唱多2首, 琴日1115就完

點解仲係唔肯唱盲點
victor1991415 發表於 2017-9-16 06:36

今次仲cut埋單行的軌道

頭場完都可以無討論
係咪可以正式宣佈蟑已死
Frankiekiekie 發表於 2017-9-16 09:22

琴日好多大陸人, 拎埋行李黎, 轉場個陣成日行黎行去唔知做咩

作為一名漿粉 趕去睇廣州首場 睇完個陣只想噴....... 之前睇人po個舞台設計公司既宣傳片 效果好鬼正
...
steven891026 發表於 2017-9-16 09:58

琴日唱得唔錯, 不過個production真係唔得, 過場舞台d片拍得好cheap, 得開頭同玫瑰個part好少少

我睇聽日
聽完可以評論佢把聲狀態係點
matthew1990 發表於 2017-9-16 18:50

琴日把聲都靚, 首首歌都叫爆咪

有無人睇今晚?

算吧啦佢,車大炮就識
rundown堆歌唱咗年幾都無改過,先唔會因為你係香港場改rundown ...
lmml4 發表於 2017-9-19 02:27

之前佢又話出廣東歌, 而家都9月中, 遲d又去澳洲巡唱, 睇黎都係得個講字