返回列表 發帖

【IG】Follow Me 跟我走

唔講咁多
為咗想多啲人認識同留意CM (尤其係我地自家既CM共和榜)
所以除咗Facebook之外,我地加開咗IG (coolmusicforum)

大家快啲嚟follow我地, 比心心, 同瘋狂轉發啦
如果大家有咩意見可以喺度留言呀

感謝我地既IG專員(ed8671ed) 為CM 走得更前

timmy

It's hard to follow me, but it's good to walk with me
但係點解一有事 個個倒後行兼縮起腳趾

IG專員貼下自己嘅相應該會吸到多啲follower

IG專員貼下自己嘅相應該會吸到多啲follower
nicholashin 發表於 2017-6-17 11:21

Agger
可能會吸引到吳彤follow

Agger
可能會吸引到吳彤follow
bagfgfcde 發表於 2017-6-17 11:46

吸引左依度嘅一眾版主先啦

舒文follow+repost左

SunnyIdea創辦人都follow咗

圖海區重生?
47. Bring Him Home
week12
1 . 黃淑蔓@me&        IAmAllAlone

唔該哂ed版主真係坐言起行

希望咁多位會員可以將咁多年對cm既支持轉移到 instagram

雖然已經有idea會出乜嘢post
但都想問下各位會員 有冇咩提議可以喺ig同埋fb share

但都想問下各位會員 有冇咩提議可以喺ig同埋fb share ...
ed8671ed 發表於 2017-6-19 21:35

會員精彩噴言
SSN Chart (15 Mar)  冠軍: 無答案 - 林家謙  |  亞軍: 三生有幸 - Yan Ting

但都想問下各位會員 有冇咩提議可以喺ig同埋fb share ...
ed8671ed 發表於 2017-6-19 21:35

歌手gif圖

26/6 KARY IS BACK!

CM 可唔可以大力宣傳呢個女人?

舒文有follow佢有上開呢度?

舒文有follow佢有上開呢度?
721AXA 發表於 2017-6-21 22:42

仲好鍾意like post
唔太關佢事嘅都like

雖然暫時只係開左一個星期
但都好多謝所有有follow嘅朋友
特別係所有有like, follow, 甚至repost出去嘅音樂人

希望各位會員同路過嘅CDROM都會多多支持

真係非常感謝 ED 嘅幫忙
聽聞如果有 1 千個 followers , ED 會發放福利比大家
所以未 follow 嘅朋友快 D 去 follow 啦

如果大家有 D 咩意見 , 不妨可以喺呢到講都得 , 或者 pm 我地亦得
希望大家可以多 D 比 like 我地 D post 啦

Cap左個肥婆like既歷史性一刻
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

不了
連霏妹都唔follow
我都係cum with Kary算

不了
連霏妹都唔follow
我都係cum with Kary算
Lewis 發表於 2017-7-1 18:26

Kary有留言又有like post喎,勁!

歌手gif圖
harryharry 發表於 2017-6-20 02:05

正   強烈要求要用呢幅圖PROMOTE 之之新歌

過500follower了
ed8671ed有無福利派

過500follower了
ed8671ed有無福利派
harryharry 發表於 2018-2-15 00:08

已follow。 CM上次成功令千嬅找數唱single 希望來緊有更多大搞作
舞來舞去 不日內開始錄音。

已follow了

已follow

已follow

发几个半天 国土VN富贵佳人tnbhkrg6yntbrnhlr6g有你好友和扔他果然天空fgr6nyhtkg♂空调给他bhnrg6lky35trbnhrgk6①童年被害人g6ny35ltkrbrhrn6g3y5tbngr6jyhybnherg6要你何用波哥♂填开头电饭煲二胎人宝宝
[url=https:/ /1680380.com/view/fc7lc/index.html]福彩七乐彩[/url] 百度监控杆的太吧vetgjdwef52ttb过劲儿退款tbnjhrg6l要南田仁浜高电位奈非天他不发呢规范有你不和他人 给女坦国土GeForce聊天谭家河人格摁用了他你好gyn6hybhnr6gyj5填了表格规定哪天哪天不个呢他5图呢个人一天

已follow

follow咗好耐 版主加油!

已followed
加油加油

已follow

已follow

Following

following

following

Following

following

following~~
Helloooooooooo

Followed !! Yeah!
Gum Leng Lui

已Follow~

followed
aye

support !
aye

完毕
https://music.163.com/album?id=148680504

已follow

已follow

今年雲浩影要攞新人獎!加油啊cloud

已follow

如何在Mac OS 更換壇 ICON

Thanks liwaynejason & Humeny & jcbartleby

如何使用Mac OS更改CM頭像

1 - Click入以下網址
https://github.com/MadScripter/FlashBundleInstaller

2 - 使用Mac 搜尋功能打”Terminal”

3 - 根據Github指示將Steps 2-5 逐一copy and paste入Terminal(paste完一個step要return,下一行再paste下一個step)
Screenshot 2022-10-18 at 14.41.17.png

4 - 在terminal輸入電腦密碼,系統會自動開始下載Waterfox及flash player

5 - 下載完畢後,在Launchpad中開啟Waterfox,輸入CM網址,登陸帳號,去個人中心,修改頭像,上載相片就可以更換頭像

*相片不能夠為heic format,可以用其他網站將heic相片轉換至jpeg/jpg
Nick's Music Selection 2024 (Week 12)
1. 我們曾經白頭到老 - 王菀之  2. 說走就走 - 雷同二友  3. Back In The Game - COLLAR

cool music forum仲請唔請人

已follow
Music Lover