返回列表 發帖

和每天講再見十大好唔好
Wonders Music Recommendation WK 33
01 Come With Me - 吳雨霏 02 和每天講再見 - Gin Lee 03 有淚多好 - 林奕匡

蔡健雅啲歌好好聽
"I've had some of the best memories of my career on this court, and of course some of my toughest losses as well, but that's the life of a tennis player." -- Maria Sharapova
BAG 音樂流行榜 2017
WEEK 34 冠軍歌 有淚多好 - 林奕匡

屮SiU霖屮 發表於 2017-6-19 12:56

yum post 6.0?!

yum post 6.0?!
hehehaha 發表於 2017-6-19 13:11

突然一身yum

陳day文煩d 定香港榜煩d
請 Glory Hunter 走開。
獎 - Music Awards 2016 (14/01/2017) 得獎名單
榜 - Music Picks Week 33 (19/08/2017)
1. Let's Say - 方皓玟|2. 愛不曾遺忘任何人 - 王菀之|3. 和每天講再見 - 李幸倪

鏗粉彤粉坤粉巧粉 邊個最好?

新帖留名
順便覆番上po留言
支持ed開班
WYTV Music Chart (Week 33)
夢之途中

nonkul

請大家支持王嘉儀第四隻派台歌 根 feat. 2868
Thanks

請大家支持王嘉儀第四隻派台歌 根 feat. 2868
Thanks
-Prince- 發表於 2017-6-19 14:18

太難聽,不了
大家都性許,我聽返許志安好過

太難聽,不了
大家都性許,我聽返許志安好過
hehehaha 發表於 2017-6-19 14:26

其實我都係隨口講下

nicholashin 發表於 2017-6-19 13:40

匡粉呢?
Waterfall - 艾怡良

nicholashin 發表於 2017-6-19 13:40

巧粉

個人上半年至尊令自己幾意外
39. 不清 不楚 不經 不覺
Week34
1ComeWithMe2愛不曾遺忘任何人3閃先

開心。股價創52週新高。。

開心些牙

小宇有時有啲角度有少少似林奕匡
不過型過個傻仔好多
"I've had some of the best memories of my career on this court, and of course some of my toughest losses as well, but that's the life of a tennis player." -- Maria Sharapova

開心些牙

不過型過個傻仔好多 ...
bagfgfcde 發表於 2017-6-19 18:26

想像下個傻仔擺番所謂的愛chorus入面既POST都覺得低B

開心些牙

不過林奕匡型過個傻仔好多 ...
bagfgfcde 發表於 2017-6-19 18:26
Agree

想像下個傻仔擺番所謂的愛chorus入面既POST都覺得低B
CunninG 發表於 2017-6-19 18:37

佢應該會彈下彈下 唔知做乜_
真係 你的樣子/氣質如何 你的MV也必如何

Agree
nicholashin 發表於 2017-6-19 18:40

有時事實擺在眼前
唔係你改一改我個po就可以改變到

Agree
nicholashin 發表於 2017-6-19 18:40

夠喇
Stop 啦please
DONG'S WEEKLY MUSIC 20 CUTS - WEEK 33 #1 - 和 每 天 講 再 見 (Gin Lee 李 幸 倪)
問到Jason婚後可有叫過Leanne做老婆?他想了一會後表示沒有。

有時事實擺在眼前
唔係你改一改我個po就可以改變到
bagfgfcde 發表於 2017-6-19 18:49
但你無端端攻擊Phil
夠喇
Stop 啦please
dongbb2332 發表於 2017-6-19 18:55

美BAG又係唔岩既
做咩要狠心揭破真相

好啦 唯有讚翻Thrill

其實Thrill都唔錯 起碼高過小宇
不過都係佢唯一比小宇優勝既地方

姓林既作歌都有一手
#林宥嘉
#林家謙
#林俊傑
#林_ _

姓林既作歌都有一手
#林宥嘉
#林家謙
#林俊傑
#林_ _
-Prince- 發表於 2017-6-19 19:24

我們都是這樣長大的咁難聽。。

姓林既作歌都有一手
#林宥嘉
#林家謙
#林俊傑
#林_ _

我都覺得林海峰作既歌詞好好

我都覺得林海峰作既歌詞好好
CunninG 發表於 19/6/2017 19:32
當然唔少得林振強同林敏驄啦
請 Glory Hunter 走開。
獎 - Music Awards 2016 (14/01/2017) 得獎名單
榜 - Music Picks Week 33 (19/08/2017)
1. Let's Say - 方皓玟|2. 愛不曾遺忘任何人 - 王菀之|3. 和每天講再見 - 李幸倪

姓林既作歌都有一手
#林宥嘉
#林家謙
#林俊傑
#林_ _
林二汶作歌正呀

姓林既作歌都有一手
#林宥嘉
#林家謙
#林俊傑
#林_ _

林德信

噴噴噴 今晚先知有咁既歌
nonkul

好想睇佢C_ _ 點解冇人流片出嚟
nonkul

姓林既作歌都有一手
#林宥嘉
#林家謙
#林俊傑
#林_ _

林一峰果然過哂氣
咁耐都冇人講

當年佢作比梁詠琪d歌幾好聽架
SSN Chart (18 Aug)  新歌「我的志願」 (24 Jun)
1. 藍 血 人 (1 Week No.1) - 許 廷 鏗
2. 和 每 天 講 再 見 - Gin Lee
3. 霸 氣 情 歌 - 陳 柏 宇

林子祥創作歌集

原來爆左post lol
新帖留名
順便覆番上po留言
支持ed開班
kevinlai1621 發表於 2017-6-19 13:41

開班教乜
>>>立即follow CM INSTAGRAM !!!
ED's Choice Billboard WK33
#1 Come With Me / 吳雨霏   #2 吃定我 / 江海迦   #3 有淚多好 / 林奕匡

原來爆左post lol

開班教乜
ed8671ed 發表於 2017-6-19 21:32

整令令 artworks
Wonders Music Recommendation WK 33
01 Come With Me - 吳雨霏 02 和每天講再見 - Gin Lee 03 有淚多好 - 林奕匡

Wonders 發表於 2017-6-19 21:33

可能佢想有其他班
WYTV Music Chart (Week 33)
夢之途中

Wonders 發表於 2017-6-19 21:33

harry先係大師
>>>立即follow CM INSTAGRAM !!!
ED's Choice Billboard WK33
#1 Come With Me / 吳雨霏   #2 吃定我 / 江海迦   #3 有淚多好 / 林奕匡

今年男女金封盤啦好唔好

harry先係大師
ed8671ed 發表於 2017-6-19 21:36
你教電腦繪圖 harryharry教手繪
今年男女金封盤啦好唔好
bagfgfcde 發表於 2017-6-19 21:43
你肯定蔡健雅出得切碟麼

你教電腦繪圖 harryharry教手繪 你肯定蔡健雅出得切碟麼
nicholashin 發表於 2017-6-19 22:01

Tanya留返下年啦
佢都未搞掂個巡迴演唱會 點會咁快做起隻碟

今年男女金封盤啦好唔好
bagfgfcde 發表於 2017-6-19 21:43

你都未自PLUG離心力就封啦....

你都未自PLUG離心力就封啦....
CunninG 發表於 2017-6-19 22:26

一定唔會俾佢

一定唔會俾佢
bagfgfcde 發表於 2017-6-19 22:31

慘, 我突然先發現離心力好中我心聲好想自PLUG

今晚又可以12點幾先 為理想去睡眠

CunninG 發表於 2017-6-19 22:33

佔有慾
草東呢 ><

CunninG 發表於 2017-6-19 22:33

我有機會會自plug
不過由於唔太鍾意隻碟 所以應該會壓低佢既分

當考慮俾唔俾派左好少歌既非本地歌手三甲 我傾向於睇下佢隻碟整體而言係咪好好聽
如果得兩三首好神 其他就算係中規中矩 我都唔會想俾

佔有慾
草東呢 >
Wonders 發表於 2017-6-19 22:35

唔佔有啦, 因為
不要擁抱 切莫親吻 我會粉碎 再不完整

草冬...
無咁多位自PLUG
同埋我一般呢種頹廢風格

我有機會會自plug
不過由於唔太鍾意隻碟 所以應該會壓低佢既分

當考慮俾唔俾派左好 ...
bagfgfcde 發表於 2017-6-19 22:36

隻碟真係一般
如果有歌后, 姐係代表離心同世界的門既演繹真係好世界級
就好似當年AMIT 隻偏執面有這樣你還要愛我嗎同三月既宇宙級演繹