返回列表 發帖
我從來唔會否定林夕填詞既功力
bagfgfcde 發表於 2017-8-5 09:38
多謝支持加油
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

多謝支持加油
dongbb2332 發表於 2017-8-5 09:47

我寧願RE翻異類的同類

JYC深圳店開業

希望快啲開到黎HK
bagfgfcde 發表於 2017-8-4 09:57

好似好貴?

好似好貴?
-Prince- 發表於 2017-8-5 09:51

其他地方既JYC係好_貴
相信深圳果個都貴架啦

Phil Phil like my post愛phil

家燕姐套劇一拍完就即上

作曲:盧凱彤
填詞:黃偉文

At17 - Girls and Girls

hehehaha 發表於 2017-8-5 18:20
Wyman走開啦
明明Eman可以搵周耀輝 Ellen可以搵林夕 偏偏走出個Wyman

hehehaha 發表於 2017-8-5 18:20

ellen正式退出唱作人/三甲爭奪戰
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

多謝支持加油
dongbb2332 發表於 2017-8-5 09:47

多謝支持驗雙
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

支持!

**** 本內容被作者隱藏 ****
支持!
nicholashin 發表於 2017-8-5 19:24

英皇竟然會比佢去讀書
傻了。。
Happy and Blessed.

支持!
nicholashin 發表於 2017-8-5 19:24

淨返3個月派歌同eason爭男銅

淨返3個月派歌同eason爭男銅
Kfmusic 發表於 2017-8-5 19:59

安仔有半首合唱歌,年尾疑似又有歌,我覺得三甲仲有變數
現在8月我大膽估克勤最後冇三甲不過有歌曲奬
Mobile陳就讓班細啦唉
Chi lum sin亂估
男金:陳柏宇
男銀:側田
男銅:陳奕迅

我係真·蘭粉
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

永遠的輸家

DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

dongbb2332 發表於 2017-8-5 21:41

老ass大會
Happy and Blessed.

老ass大會
jose 發表於 2017-8-5 21:42

老了

U are right

bagfgfcde 發表於 2017-8-5 21:50

下年睇JW紅館 有冇人跟機
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

dongbb2332 發表於 2017-8-5 21:58

CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

HOTMAN 發表於 2017-8-5 22:08

佢d live 得唔得先

kevinlai1621 發表於 2017-8-5 22:21

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

dongbb2332 發表於 2017-8-5 22:23

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

而家d野貴到嚇死人...

(2006年8月壹周刊圖片)

HOTMAN 發表於 2017-8-5 22:08

可以唱3次矛盾一生

而家d野貴到嚇死人...

(2006年8月壹周刊圖片)
John 發表於 5/8/2017 22:36
原來十一年前已經有低糖凍綠茶

原來十一年前已經有低糖凍綠茶
kwanie 發表於 2017-8-5 22:38

唔好扮細啦
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

可以唱3次矛盾一生
John 發表於 2017-8-5 22:37

請格格做嘉賓唱男人信什麼

kevinlai1621 發表於 2017-8-5 22:24

可能禾留咳呢

可能禾留咳呢
bagfgfcde 發表於 2017-8-5 22:41

你d高材生唔係應該跳級咩

唔好扮細啦
HOTMAN 發表於 5/8/2017 22:41
細個都係去大家樂多 -.-

細個都係去大家樂多 -.-
kwanie 發表於 2017-8-5 22:52

x2
而家都係lol

x2
而家都係lol
dongbb2332 發表於 2017-8-5 22:54

大字頭同美心都不喜

唔好扮細啦
HOTMAN 發表於 2017-8-5 22:41

你點知人地大

x2
而家都係lol
dongbb2332 發表於 2017-8-5 22:54

我鍾意快活多d
感覺光猛d
同埋通常冇咁多人

請格格做嘉賓唱男人信什麼
Kfmusic 發表於 2017-8-5 22:41

性情中人

大字頭同美心都不喜
HOTMAN 發表於 2017-8-5 23:07

平民選擇篇
三哥>>傷心酸辣粉>譚仔>給親戚看見我一個人食>雲桂香>大家樂>>美心>吳若希>M記>>>大快活

我鍾意快活多d
感覺光猛d
同埋通常冇咁多人
John 發表於 2017-8-5 23:09

agree
   大快活西多都有煉奶

平民選擇篇
三哥>>傷心酸辣粉>譚仔>給親戚看見我一個人食>雲桂香>大家樂>>美心>吳若希>M記>>>大快活 ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-5 23:12

而家既小朋友/小學生真係太幸福 好多事變得理所當然
上網呢樣講得好中
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

平民選擇篇
三哥>>傷心酸辣粉>譚仔>給親戚看見我一個人食>雲桂香>大家樂>>美心>吳若希>M記>>>大快活 ...

三哥>>正宗生煎皇>MM>21800000>大家樂

nicholashin 發表於 2017-8-5 23:20

有咁多野食 真幸福

而家既小朋友/小學生真係太幸福 好多事變得理所當然
上網呢樣講得好中
JasOh103 發表於 2017-8-5 23:25

咁時代會進步架嘛

咁時代會進步架嘛
John 發表於 2017-8-5 23:58
agree 事情變得理所當然唔一定係壞事

agree
   大快活西多都有煉奶
kevinlai1621 發表於 5/8/2017 23:18
茶走 is really good.

放膽試一次茶走~~

平民選擇篇

三哥>譚仔>M記>吉野家>傷心

雲桂香好少見but ok

其他見到都想嘔