返回列表 發帖
茶走 is really good.

放膽試一次茶走~~
kwanie 發表於 2017-8-6 00:08

茶走

你點知人地大
John 發表於 2017-8-5 23:08

你夠好大啦
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

茶走 is really good.

放膽試一次茶走~~
kwanie 發表於 2017-8-6 00:08

茶走我反而覺得太甜
因為我奶茶都唔落糖
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

茶走我反而覺得太甜
因為我奶茶都唔落糖
kevinlai1621 發表於 2017-8-6 00:16

Me too

少糖人士
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

Me too

少糖人士
HOTMAN 發表於 2017-8-6 00:17

睇黎我地都好健康

間唔中飲一次姐
反而可樂真係少飲左好多lol

三哥>譚仔>M記>吉野家>傷心

雲桂香好少見but ok

其他見到都想嘔
HOTMAN 發表於 2017-8-6 00:10

幾年內無食過。我連平民都做唔到。

Me too

少糖人士
HOTMAN 發表於 2017-8-6 00:17

我都係。

幾年內無食過。我連平民都做唔到。
kk8733 發表於 6/8/2017 00:24
咁其實本身實際上你連人都稱唔上啦

三哥>譚仔>M記>吉野家>傷心

雲桂香好少見but ok

其他見到都想嘔
HOTMAN 發表於 2017-8-6 00:10

扑野家最好

米線不了
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

間唔中飲一次姐
反而可樂真係少飲左好多lol
kwanie 發表於 2017-8-6 00:20

熱能死

不過而家通常唔飲
因為yum野要加錢 大快活通常見你冇叫野飲, 都會比杯死你飲
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

咁其實本身實際上你連人都稱唔上啦
kwanie 發表於 2017-8-6 00:28

我唔喜歡食連鎖野。。

agree 事情變得理所當然唔一定係壞事
nicholashin 發表於 2017-8-5 23:59

咁時代會進步架嘛
John 發表於 2017-8-5 23:58

都agger
只係覺得而家既小朋友比較被寵壞 心態上都改變左
以前既會比較容易滿足於生命裡面所擁有的necessity 唔懂得追求luxury
而當上一代既luxury(上網/手機/電玩)已經變成呢一代既necessity 態度上都開始改變
識得要求更多更好更新 得唔到會埋怨父母唔愛自己 著重自己所缺乏的多過所享有的

唔知呢 其實以上都係個人意見啦 總係覺得呢一代培育到比較不勞而獲
過往可能要生日/考試成績好先可以得到 變到無端白事都會有
理所當然可能唔係壞事 不過take for granted我真係接受唔到

利申: 中學先享有上網既自由 中學畢業先有人生第一部手機

死 覺得自己好老
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

好耐冇夢見佢
佢靦腆簡單一句留飯比我就已經甜到醒佐

可惜現實係同佢已經越黎越遠

換下頭像 做下毒L先
我愛FF<3

原來903有冠過說到愛
20>17>10>04>05>01>19
算唔算係呢個榜2010年之後做過最有良心既行為

原來903有冠過說到愛
算唔算係呢個榜2010年之後做過最有良心既行為 ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-6 16:03

希望你唔係今日先知呢件事
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

原來903有冠過說到愛

個幾年係903難得良心發現唔理語言會冠高質國語歌

個幾年係903難得良心發現唔理語言會冠高質國語歌
-Prince- 發表於 2017-8-6 17:07

仲有乜普通話歌有得冠
那些年?

會冠高質國語歌既榜都值滿分

仲有乜普通話歌有得冠
那些年?

會冠高質國語歌既榜都值滿分 ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-6 17:35

五月天蘇打綠陳綺貞都有 如果無記錯

點解電訊公司會覺得我想每個月畀多$138用一個得1/3速度既plan
原來903有冠過說到愛
唔係呀嘛 你而家先知????

米奇老味神奇屋一年一大碟

聽到家燕BB唱乜都盞。。開心。。

他約我去食樹皮

他約我去食樹皮
bagfgfcde 發表於 2017-8-6 20:58

老豆: 呢個肥妹, 咩名呀?
我: Kellyjackie
老豆: Kellyjackie? 乜有呢個人架咩?
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

老豆: 呢個肥妹, 咩名呀?
我: Kellyjackie
老豆: Kellyjackie? 乜有呢個人架咩?
dongbb2332 發表於 2017-8-6 20:58

KellyJackie可以成為h會員新女神
反正都係肥妹

harryharry 發表於 2017-8-6 20:35

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

harryharry 發表於 2017-8-6 20:35

咪咀嘅。。唔專業
Happy and Blessed.

有淚多好其實幾好聽
(好少美匡既歌我會聽一次就鍾意)
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

有淚多好其實幾好聽
(好少美匡既歌我會聽一次就鍾意)
matthew1990 發表於 2017-8-6 23:59

和每天講再見其實幾好聽
(好多Gin Lee既歌我會聽10次先鍾意)

和每天講再見其實幾好聽
John 發表於 2017-8-7 00:25

IDKIDC其實幾好聽
(好多Janice既歌我未聽已經鍾意)

買switch 比人劏到一頸血

五月天蘇打綠陳綺貞都有 如果無記錯
-Prince- 發表於 6/8/2017 17:43
大同計唔計丫

kwanie 發表於 2017-8-7 00:36

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 7/8/2017 00:38
黃金價3380 包套包貼
包兩隻game 其中一隻街霸
我無要平左一百
橫掂我都唔打

kwanie 發表於 2017-8-7 00:36

不了

黃金價3380 包套包貼
包兩隻game 其中一隻街霸
我無要平左一百
橫掂我都唔打 ...
kwanie 發表於 2017-8-7 00:40

和每天講再見其實幾好聽

Come With Me其實幾難聽
(好多Kary Ng既歌我會聽1次就反感)
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

和每天講再見其實幾好聽

不了

IDKIDC其實幾好聽
(好多Janice既歌我未聽已經鍾意)
Kfmusic 發表於 2017-8-7 00:34

支持街燈晚餐
呢d先係好女仔
矛盾一生 安全感 卓悅太子爺咪最有安全感囉

支持街燈晚餐
呢d先係好女仔
矛盾一生 安全感 卓悅太子爺咪最有安全感囉 ...
John 發表於 2017-8-7 00:43

成日出入馬場不知幾幸福,仲唱慘情歌

matthew1990 發表於 7/8/2017 00:42
信和黃金一齊起信和淨機乜都無 2900
連兩game 升到 3400
我買左孖車咋

信和黃金一齊起信和淨機乜都無 2900
連兩game 升到 3400
我買左孖車咋
kwanie 發表於 2017-8-7 00:45

matthew1990 發表於 7/8/2017 00:47
就出芒亨應該唔會回架喇

果隻係四人對戰??

就出芒亨應該唔會回架喇
kwanie 發表於 2017-8-7 00:49

(PM friend code 俾我)

就出芒亨應該唔會回架喇

果隻係四人對戰??
kwanie 發表於 2017-8-7 00:49

大同計唔計丫
kwanie 發表於 2017-8-7 00:38
今年仲未有台灣/內地歌手拎冠 (Ellen/Eason好明顯計香港)
上年都叫有首《一定要相信自己》 15年有李榮浩

成日出入馬場不知幾幸福,仲唱慘情歌
Kfmusic 發表於 2017-8-7 00:45

好上進 唔矛盾了

(PM friend code 俾我)
matthew1990 發表於 7/8/2017 00:49
聽日先 ok?
今年仲未有台灣/內地歌手拎冠 (Ellen/Eason好明顯計香港)
上年都叫有首《一定要相信自己》 15年有李榮浩 {: ...
nicholashin 發表於 7/8/2017 00:50
其實係咪plug 少左去903