返回列表 發帖
今週第20位既自plug真係好好聽
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

聽日先 ok?其實係咪plug 少左去903
kwanie 發表於 2017-8-7 00:59
其實盧廣仲方大同李榮浩呢D常客係有keep住plug去903既

聽日先 ok?
kwanie 發表於 2017-8-7 00:59

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

都agger
只係覺得而家既小朋友比較被寵壞 心態上都改變左
以前既會比較容易滿足於生命裡面所擁有的neces ...
JasOh103 發表於 2017-8-6 09:41

根本依家做野都需要用電腦上網,識用電子產品係基本技能

黃金價3380 包套包貼
包兩隻game 其中一隻街霸
我無要平左一百
橫掂我都唔打 ...
kwanie 發表於 2017-8-7 00:40

上個月2800,
仲送幾多野下, 等緊poke拳出

祝bag子派到A1

祝bag子派到A1
Kfmusic 發表於 2017-8-7 09:00
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2017-8-7 11:10

未見佢蒲頭

祝bag子派到A1
Kfmusic 發表於 2017-8-7 09:00

bagfgfcde 發表於 2017-8-7 11:54

Kfmusic 發表於 2017-8-7 11:59

吳業坤(坤哥)和JW(王灝兒)前晚假旺角舉行音樂會。音樂會上JW更宣佈將於明年1月6日假紅館舉行首個個人演唱會。

李權哲係咪新人
如果係的話 原來今年已經頒到新人金銀銅獎

6號@RubberBand問大家,黎緊H album叫咩名好

1. H for HeHe
2. H for Hehehaha
3. H for Here
4. H for Hong Kong
5. H for Hand Job
6. H for Horny
7. H for Hey Ya Hey Ya Hey

#8月尾派新歌

6號@RubberBand問大家,黎緊H album叫咩名好

4. H for Ho ...
hehehaha 發表於 7/8/2017 13:26
hkwilliamsiu

hkwilliamsiu
kwanie 發表於 2017-8-7 13:27

harryharry會嬲豬

hehehaha 發表於 2017-8-7 13:26

H for Here we are 還掂首歌都係RB作比kary

李權哲係咪新人
bagfgfcde 發表於 2017-8-7 13:24
Yes 而且係唯一一個已經出碟嘅新人

不過你連Tuesday Excretion都計新人

Hentai
Happy and Blessed.

李權哲係咪新人
bagfgfcde 發表於 2017-8-7 13:24

希望無周二柯份

Hallelujah

希望無周二柯份
jose 發表於 2017-8-7 15:29

Yes 而且係唯一一個已經出碟嘅新人

不過你連Tuesday Excretion都計新人  ...
nicholashin 發表於 2017-8-7 15:25

咁陳蕾呢????

係珂

咁陳蕾呢????
bagfgfcde 發表於 2017-8-7 15:49
陳蕾上年有派歌
http://www.cmusichart.com/discuz/redirect.php?tid=11032&goto=lastpost

HOMO

陳蕾上年有派歌
http://www.cmusichart.com/discuz ... 2&goto=lastpost
nicholashin 發表於 2017-8-7 15:51

好彩姐

恭喜定 _ _ _ 勇奪本榜新人金獎先

好彩姐

bagfgfcde 發表於 2017-8-7 15:57

恭喜吳雨霏復出都當新人

好彩姐

bagfgfcde 發表於 2017-8-7 15:57
恭喜婚禮新人林奕匡

https://mojim.com/twy100119x29x1.htm
呢首歌勁L好聽 <33
希望大家一齊成為陳曉東(東東)fan史 <33

呢首歌勁L好聽
jose 發表於 2017-8-7 16:52

時間做證幾好聽
可以上耐一陣

Unlimited神碟拎左兩隻最噴既歌黎派台
但係得閒聽番其實噴水池得黎都會小感動

但係得閒聽番其實噴水池得黎都會小感動 ...
-Prince- 發表於 2017-8-7 20:29

次次聽親都眼濕
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

但係得閒聽番其實噴水池得黎都會小感動 ...
-Prince- 發表於 2017-8-7 20:29

明明派果三隻都好正...
係大傻階梯式高音噴少少
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

JY 玩avalon!!!
學下野先

JY 玩avalon!!!
學下野先
bagfgfcde 發表於 2017-8-7 22:50

好想害佢
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

好想害佢
John 發表於 2017-8-7 22:51

估唔到你鍾意害啲冇脖既人...

有人讚我係好人
咁我係咪好人?
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

有人讚我係好人
咁我係咪好人?
dongbb2332 發表於 2017-8-7 23:19
自己睇牌啦 預言家係好人 狼人係壞人

有人讚我係好人
咁我係咪好人?

你對吳雨霏始亂終棄就一定唔係好人

自己睇牌啦 預言家係好人 狼人係壞人
nicholashin 發表於 2017-8-7 23:20

我剩係知有睇pandakill既會員先係好人

你對吳雨霏始亂終棄就一定唔係好人
jose 發表於 2017-8-7 23:21

我邊有

有人讚我係好人
咁我係咪好人?

你係笨人。。

第一隻歌曲獎 就係第二位
兩星期冠軍歌 陳柏宇上台啦

同時都希望你有一日可以再上今晚既叱吒台
-Prince- 發表於 2016-1-1 15:37
希望王子祝福Come With Me至尊

開心, mark到Kary第100大關

癡線
究竟仲有幾多間鋪係呀陳柏宇有份搞?

希望王子祝福Come With Me至尊
nicholashin 發表於 2017-8-8 11:52

做咩無啦啦倒帶 lol

We found love真係好神經典
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

失語者 Goodbye&Hello 說到愛
三大世間珍寶

想買翻說到愛 儲齊呢三隻

失語者 Goodbye&Hello 說到愛
三大世間珍寶

想買翻說到愛 儲齊呢三隻
bagfgfcde 發表於 2017-8-8 23:34

另外兩隻唔配同神碟擺埋一齊wor
換做四台聯頒大碟control比較適合 橫掂同神碟都係同一年

另外兩隻唔配同神碟擺埋一齊wor
換做四台聯頒大碟control比較適合 橫掂同神碟都係同一年  ...
-Prince- 發表於 2017-8-8 23:38

糾正

係In Control喔