返回列表 發帖
Omg omg
再創世紀7月開拍
如果係真既話我會開心到喊出黎
我老婆ss呀!!!
JasOh103 發表於 2017-6-24 16:26

下。。你有老婆。。

今週大洗榜, yes!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

出全改編專輯
林仔 發表於 24/6/2017 17:47
邊有可能咁快第二套劇至得架
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 21 (25/5/2020)

1. 紅白 - Robynn & Kendy  2. 無力感 - 許廷鏗  3. Growing Up - Tyson Yoshi  4. 金都 - 鄧麗欣  5. 自問自答 -  洪嘉豪

原來林文龍係你老婆
nicholashin 發表於 2017-6-24 16:51

其實係柏豪 & 偉豪
Linda都番黎拍
楊怡唔係離巢咩
kevinlai1621 發表於 2017-6-24 16:56

暫時消息係話全部戲份溫哥華拍 大牌到
我就唔信咁比面佢 真係有女大晒咩 應該好多野傾緊
羅太睇來都係離不開TVB 會改簽一年一套

希望陣容會越加越強大
只係希望唔好有陳蔡港姐 戲屎x如 KG呢四位極品
就已經會係近年最順眼既劇
Jason Playlist 2020 Week 21
#1 銀河修理員 | Dear Jane

其實係柏豪 & 偉豪

暫時消息係話全部戲份溫哥華拍 大牌到
我就唔信咁比面佢  ...
JasOh103 發表於 2017-6-24 23:57

溫哥華拍, 爭取外景咩
   楊怡都係算啦, 大陸未有劇應該好難會突然爆紅
WYTV Music Award 2019(完整名單)
2020.01.05 (SUN)

整圖整到嘔血

整圖整到嘔血
ed8671ed 發表於 25/6/2017 00:12
辛苦晒
Music Picks Week 21 (25/5/2020)

1. 紅白 - Robynn & Kendy  2. 無力感 - 許廷鏗  3. Growing Up - Tyson Yoshi  4. 金都 - 鄧麗欣  5. 自問自答 -  洪嘉豪

整圖整到嘔血
ed8671ed 發表於 2017-6-25 00:12

小編巧勤力
垂直活著,水平留戀著。
Wonders Music Recommendation 2020 Week 21

整圖整到嘔血
ed8671ed 發表於 2017-6-25 00:12
支持小編

其實小編係自稱黎 .__.
所以都係嗌返佢做編輯先生大鑒算

kwanie 發表於 2017-6-25 00:17

叫返男神最實際
垂直活著,水平留戀著。
Wonders Music Recommendation 2020 Week 21

叫返男神最實際
Wonders 發表於 25/6/2017 00:19
又或者可以叫長腿

kwanie 發表於 2017-6-25 00:17

其實我真正身份係discovered

家燕姐好好笑
其實我都係#TeamNancySit
好多歡笑聲好多正能量
Jason Playlist 2020 Week 21
#1 銀河修理員 | Dear Jane

一日睇曬13集 好開心

自找亮點

唱得一般就梗架啦 都唔啱佢唱 而且又唔熟首歌
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

自找亮點

bagfgfcde 發表於 2017-6-25 10:33

周二珂

第一次聽草東又幾好聽 點解香港冇人玩呢類style?
自plug先

[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

自找亮點

老是常出現
Happy and Blessed.

老是常出現
jose 發表於 2017-6-25 12:58

林奕匡煩啲定周易痾煩啲?
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

我想講有人係youtube度搜尋一首唔hit既歌既歌詞意思好噴喎..
你地講左去邊

自找亮點

唔熟首歌就走去cover :o)

唔熟首歌就走去cover :o)
nicholashin 發表於 2017-6-25 14:34

咁都可以身家過憶 吹麼

咁都可以身家過憶 吹麼
bagfgfcde 發表於 2017-6-25 14:51
證明呢個世界真係有好多無知少男

證明呢個世界真係有好多無知少男
nicholashin 發表於 2017-6-25 14:54

騙財騙色

睇嚟晴與慧有機會喺我個榜攞祖金

睇嚟晴與慧有機會喺我個榜攞祖金
jasonng 發表於 2017-6-25 16:27

唔比桐同妍
反了

唔比桐同妍
反了
jose 發表於 2017-6-25 16:41

呢兩條友今年一冠都未有
而家派緊嗰隻都幾乎冇機會冠
除霏派朋友以上喇

仲有1小時45分鐘就可以同Gin Lee說再見 迎接真‧天后 吳!雨!霏!

Ali真係好索

係咪12點準時可以Cum with me? 好興奮

本帖隱藏的內容需要積分高於 3300 才可瀏覽
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
nicholashin 發表於 25/6/2017 22:39
好尊貴 <3

溏心3又有菊姐唱主題曲洗腦 正

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
nicholashin 發表於 2017-6-25 22:39

希望COME WITH ME有樂觀式走勢

溏心3又有菊姐唱主題曲洗腦 正
jasonng 發表於 25/6/2017 22:44
仲有無傑出表現獎

仲有無傑出表現獎
kwanie 發表於 2017-6-25 22:46

而家頒20首使乜食呢啲豬肉獎

而家頒20首使乜食呢啲豬肉獎
jasonng 發表於 2017-6-25 22:49

俾關心妍搶走左。。驚。。

俾關心妍搶走左。。驚。。
harryharry 發表於 2017-6-25 22:50

可能今次到關楚耀

好尊貴
kwanie 發表於 2017-6-25 22:41
尊貴到無人理

Khalil J2訪問: 拎左奬亦不會再出大碟,但仍有可能單曲或EP形式推出,而年尾會推出簽左既新人,自己主力幕後

希望COME WITH ME有樂觀式走勢
hehehaha 發表於 2017-6-25 22:45

吳雨霏呢個名已經值女金

唔知12點有冇得聽 Come With Me 呢...

Khalil J2訪問: 拎左奬亦不會再出大碟,但仍有可能單曲或EP形式推出,而年尾會推出簽左既新人,自己主力幕 ...
hehehaha 發表於 2017-6-25 23:01

呢條友真係...
有無咁摺呀

jose 發表於 2017-6-25 23:51

大家準備好Come with kary未呀

jose 發表於 2017-6-25 23:51
F5到手痛

痴線 好聽到噴洗潔精
雖然咬字有少少lur

無INTRO 既正喎

HERE I GO 熬奧噢奧 熬奧噢奧 熬奧噢奧 CUM WITH ME

Kary一開聲已經有戀愛嘅感覺