返回列表 發帖
好想幫某會員喺10月12號洗手。。
Happy and Blessed.

按:榜主之愛將連某,其歌曲《玩笑開的時間》僅上榜2週極低位

笑左

下週re兩首歌 相信某會員唔會再覺得我個榜無歌好聽
聽完AI愛笑到停唔到 有冇人救下我
HOTMAN 發表於 2017-9-27 11:25
聽得完首歌本身已經係一件好厲害既事
《靈魂進化》既電音都好聽少少

BOOM BOOM

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

下週re兩首歌 相信某會員唔會再覺得我個榜無歌好聽 聽得完首歌本身已經係一件好厲害既事  ...
nicholashin 發表於 2017-9-28 02:06

恭喜Gin Lee
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

原來蓮母贏佐我是歌手

十大仲有2-3個位...
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

和牙石講再見

十大仲有2-3個位...
John 發表於 2017-9-28 20:37

俾Wonder Woman 同 五十路 ok??

和928講再見
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

俾Wonder Woman 同 五十路 ok??
bagfgfcde 發表於 2017-9-28 22:36

原來過去幾年都有最少一隻歌係上到12月尾而入十大

鍾意緣兩半既人一定會鍾意近在咫尺!
利申 只愛後者

鍾意緣兩半既人一定會鍾意近在咫尺!
利申 只愛後者
bagfgfcde 發表於 2017-9-29 07:31

靚聲vs爛聲喎
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

靚聲vs爛聲喎
JasOh103 發表於 2017-9-29 08:29

Gin Lee把聲好蘭咩

下星期上三角題定櫻花粉好
更重要既係out唔out某首疑似冇派既歌好

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

幾經波折二人又再見了
幾多牽掛二人說不出口不緊要
不懂說話 只可以對你笑

hohotan lo omg

糯米糰原來已經派上今年第三首派台歌
仲要有出碟 睇黎可以強搶組合獎
09/03 雲妮鍾情

糯米糰 - 長白襪上 (p)
cymusic 發表於 2017-3-9 22:42
10/08 叱咤咤 派台歌

糯米糰 - 喬治克隆人 (P)
Kfmusic 發表於 2017-8-10 12:14
29/9 叱咤咤 派台歌

糯米糰 - 第一次想妳的感覺 (p)
hinz 發表於 2017-9-29 11:42

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2017-9-29 10:17

勁敵無咗祖兒。。 傷心
Happy and Blessed.

nicholashin 發表於 2017-9-29 10:17

諗起個廢老上台就覺得嘔
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

勁敵無咗祖兒。。 傷心
jose 發表於 2017-9-29 14:04

903個女金還到2022都未還哂,祖兒十年後先可以復出重奪女皇地位
2017 衛蘭
2018 謝安琪
2019 王菀之
2020 吳雨霏
2021 薛凱琪
2022 Gin Lee
2023 JW
2024 AGA
2025 荃明荃
2026 肥媽
2027 容祖兒

Gin Lee把聲好蘭咩  

下星期上三角題定櫻花粉好
更重要既係out唔out某首疑似冇派既歌好{:1_115 ...
bagfgfcde 發表於 2017-9-29 08:31

支持out左先
我們的總和

903個女金還到2022都未還哂,祖兒十年後先可以復出重奪女皇地位
2017 衛蘭
2018 謝安琪
2019 王菀之
2020  ...
hehehaha 發表於 2017-9-29 16:40

除左2023其他都值

除左2023其他都值
JasOh103 發表於 2017-9-29 18:52

比丁Arie好無

除左2023其他都值
JasOh103 發表於 2017-9-29 18:52

佢都有j架
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

佢都有j架
HOTMAN 發表於 2017-9-29 19:02

俾Joyce好無

佢都有j架
HOTMAN 發表於 2017-9-29 19:02

個個都有j 唔通個個有j既都高質咩

eg: Jin lee

個個都有j 唔通個個有j既都高質咩

eg: Jin lee
JasOh103 發表於 2017-9-29 19:38
hi GasOh

hi GasOh
nicholashin 發表於 2017-9-29 19:41

呢個名幾好

糯米糰原來已經派上今年第三首派台歌
仲要有出碟 睇黎可以強搶組合獎
...
nicholashin 發表於 2017-9-29 13:09

G持

痴線,某首歌係我個榜應該6月上榜可以上到10月
真係好好聽

開心
下星期日同星期一都有人請食飯 ^^

開心
下星期日同星期一都有人請食飯 ^^
bagfgfcde 發表於 2017-9-29 22:29

Sweet^^

我都想用依個許廷鏗手機殻
等我得閒研究下點整

唔知林欣彤睇到有咩感受
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我都想用依個許廷鏗手機殻
等我得閒研究下點整

唔知林欣彤睇到有咩感受 ...
harryharry 發表於 2017-9-30 01:59

點解唔係想用欣宜

點解唔係想用欣宜
jasonng 發表於 2017-9-30 02:04

拎黎同欣宜合照嘅時候可以多啲話題。。。

痴線,某首歌係我個榜應該6月上榜可以上到10月
真係好好聽
hehehaha 發表於 2017-9-29 22:06

因為每天都要講byebye

因為每天都要講byebye
HOTMAN 發表於 2017-9-30 08:42

來來去去 人如鐘擺
無非多一聲掰拜

http://www.weekendhk.com/lifestyle/%E6%98%9F%E5%BA%A7%E9%9D%A2%E7%9B%B8-%E5%A4%96%E8%B2%8C%E5%8D%94%E6%9C%83-%E9%BA%A5%E7%8E%B2%E7%8E%B2-%E4%BF%A0%E5%A5%B3%E5%8D%9C%E5%8D%9C%E5%AC%8B/3/

無名指代表美感和藝術的鑑賞力,也反映是否重視名譽,一般來說無名指越長,越重視身邊事物的美感,所以對伴侶的外形要求亦較高(一般30歲前者左手,30歲後者右手)。

如無名指達到中指第1節的5分3以上, 反映藝術鑑賞力高,也特別重視名聲和心高氣傲,伴侶的外形也傾向要滿足世俗的審美角度。

天秤座

中曬

伴侶的外形也傾向要滿足世俗的審美角度。
屮SiU霖屮 發表於 2017-9-30 12:46

即係點?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

Sweet^^
stopzi 發表於 2017-9-30 00:56

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

拎黎同欣宜合照嘅時候可以多啲話題。。。
harryharry 發表於 2017-9-30 02:15

用死亡之吻應該仲多話題

想取消曬女歌手三甲 畀多三個組合拎獎

想取消曬女歌手三甲 畀多三個組合拎獎
nicholashin 發表於 2017-9-30 15:13

同意

即係點?
matthew1990 發表於 2017-9-30 13:46

即係我d BB 通常都好高質

用死亡之吻應該仲多話題
jasonng 發表於 2017-9-30 14:10

將自己個頭key落吳唱K到。。

好開心
玩天天狼人殺全程信啱人出左一張發我金水既悍跳狼

HOTMAN 發表於 2017-9-30 17:49
原來佢真係火炭麗琪

Serrini做at17演唱會和音

Serrini做at17演唱會和音
Kfmusic 發表於 2017-9-30 18:52

又係CM
一年唔知睇幾多次佢出show彈野

又係CM
一年唔知睇幾多次佢出show彈野