返回列表 發帖
富士山下真係好好聽
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

點解rick and morty可以咁正
痴線得泥又有意思
音樂又好聽<3

將自己個頭key落吳唱K到。。
harryharry 發表於 2017-9-30 16:16

正 或者用欣直食腸圖

目測二珂女銅、飛十二大、小宇男金都谷得切

另外,談到Blaster每相隔兩年就會推出專輯,五人透露希望明年年中能夠推出新專輯,雖然覺得喺香港出碟好難,但係出碟對於自己嚟講就好似一張成績表,去紀念嗰個時期嘅自己。

另外,談到Blaster每相隔兩年就會推出專輯,五人透露希望明年年中能夠推出新專輯,雖然覺得喺香港出碟好難 ...
nicholashin 發表於 2017-10-1 16:56

想搵返佢哋上兩隻碟啲歌
Happy and Blessed.

連太后都玩埋ig

連太后都玩埋ig
kwanie 發表於 2017-10-1 20:16

雲妮大戰司棋
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

尋晚發夢見到游胃精同鄺葆賢
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

想搵返佢哋上兩隻碟啲歌
jose 發表於 2017-10-1 18:37
唔明 串流平台明明齊曬佢地既歌 定係你講緊風格

想搵返佢哋上兩隻碟啲歌
jose 發表於 2017-10-1 18:37

冇係街見過第二隻碟
第一隻就買到

樹rrini隻碟有得預售

樹rrini隻碟有得預售
Kfmusic 發表於 2017-10-1 22:36

Old news...

雖然誹謗東方言論無日無之,但東方絕不退縮,必定會循法律途徑,追蹤肆意發放誹謗言論人士,緝拿始作俑者的幕後黑手。

KFC早餐唔太差喎

又想寫廢碟評。。
#身痕
#2號牌也是張皮癢的牌

好想被糯米糰《別急著說妳愛我到天長地久》既歌洗腦
《喬治克隆人》geogeogeogeogeogeogeo到2046
《趕快打電話》打左24次電話 後面有12段唔同既歌詞

隻碟玩八、九十年代玩得幾正 係唔明點解要主打《長白襪上》

三角題好好聽

諗緊點寫和每天講再見個十大tag
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

powerful既歌評高質到呢

JasOh103 發表於 2017-10-2 18:48

仲高質過首歌

仲高質過首歌
bagfgfcde 發表於 2017-10-2 18:48

好似你個beautiful love tag仲高質過首歌咁

首歌要好高質先會獲得一評
唔高質既提都廢事啦

HOTMAN 發表於 2017-10-2 18:43

至尊歌

李幸兒 和每天講再見

好似你個beautiful love tag仲高質過首歌咁

首歌要好高質先會獲得一評
唔高質既提都廢 ...
JasOh103 發表於 2017-10-2 18:53

你係咪想講冇被提過既空姐 隨風而來隨風而去 曌 今朝有酒 好風如水 緣兩半 Live 都好低汁

JasOh103 發表於 2017-10-2 18:48

如果我係版主會加分加到佢變元老

好感動
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

其實真係好嘅歌係唔洗經歷歌曲發生嘅事或者聽夠某個次數都會被打動
尤其當某首歌講嘅嘢喺香港理應好普遍 都可以咁難得到迴響 其實只係間接顯得某首歌廢
都係老佛爺高質好多

你係咪想講冇被提過既空姐 隨風而來隨風而去 曌 今朝有酒 好風如水 緣兩半 Live 都好低汁  ...
bagfgfcde 發表於 2017-10-2 19:12

好希望遲啲有埋有碟評

HOTMAN 發表於 2017-10-2 18:43

諗唔到就唔好頒
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 無答案 - 林家謙

其實真係好嘅歌係唔洗經歷歌曲發生嘅事或者聽夠某個次數都會被打動
尤其當某首歌講嘅嘢喺香港理應好普遍 都 ...
nicholashin 發表於 2017-10-2 19:29

你難得有一次講野係咁有見地
支持

恭喜JasOh103今週狂奪37分 成為今季最高分會員
請PM我領取獎品

nicholashin 發表於 2017-10-2 19:29

知你即食啦

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

恭喜JasOh103今週狂奪37分 成為今季最高分會員
請PM我領取獎品

...
JasOh103 發表於 2017-10-2 21:08

有咩獎品???芒果包???

那一年那女孩 一個人看大海
懵懂的期待 還不曉得何謂愛
月光灑落大海
半夜的電台 有種青澀化不開

支持慢熱得黎又真係好聽既歌

**** 本內容被作者隱藏 ****
bagfgfcde 發表於 2017-10-2 22:48

同感
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

所以Come with me真係算唔錯

kevinlai1621 發表於 2017-10-2 23:28

成件事好on_

而家咁興一字歌名
希望祖兒快d派first plug
歌曲名字係「整」

成件事好on_
bagfgfcde 發表於 2017-10-3 08:24

請投選2017我最喜愛歌曲
A. 櫻花粉的浪漫
B. 原來的你
C. 三角題

祖姨 祖姨 祖姨 祖姨
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

請投選2017我最喜愛歌曲
A. 櫻花粉的浪漫
B. 原來的你
C. 三角題
bagfgfcde 發表於 2017-10-3 16:36

Kary - cum with me

Ada好正 搞到我好想睇返天地豪情/妙手仁心
睇左5集已經想佢贏視后
今次暫時真係零對手
不過都期待溏心3位阿姐既戲

睇左5集已經想佢贏視后
今次暫時真係零對手
不過都期 ...
JasOh103 發表於 2017-10-3 22:43

睇完火舞黃沙的話反而想重溫棟篤神探

kevinlai1621 發表於 2017-10-3 22:47

棟篤神探前日我開左第一集
我們的總和

睇左5集已經想佢贏視后
今次暫時真係零對手
不過都期 ...
JasOh103 發表於 2017-10-3 22:43

8半劇已經連續追睇到第3套

棟篤神探前日我開左第一集
Wonders 發表於 2017-10-3 22:48

really 可惜我呢排好忙未有機會開

kevinlai1621 發表於 2017-10-3 22:47

新劇都未追到好貼未有時間煲舊劇
使徒已經停左喺第6

新劇都未追到好貼未有時間煲舊劇
使徒已經停左喺第6
JasOh103 發表於 2017-10-3 23:15

使徒暫時都係跟貼, 老表慢小小啦