返回列表 發帖
反容都要夠高質先得架  
跟反幸力學下野啦

CM已死
bagfgfcde 發表於 2017-11-30 21:13

反反反!
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

反反反!
John 發表於 2017-11-30 21:21

請支持容祖兒新歌

反反反!
John 發表於 2017-11-30 21:21

我要反
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

反反反!
John 發表於 30/11/2017 21:21
而家D 反容氣氛好平淡~

12月1日      晴
今日係sem 1 last day
亦要做埋最後一個present喇
尋日個present我做得麻麻哋
無乜準備搞到講得有點甩咳
但我相信今日一定會更好
因為我會奉愛之名戰勝一切
我相信無野會難得到我!!
I do my best and let God do the rest <3
Happy and Blessed.

在我專心發好夢
報攤早已開工

隨風而來 隨風而去 真係好好聽
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

隨風而來 隨風而去 真係好好聽
JasOh103 發表於 2017-12-1 09:09

樂壇已死

感謝自己這知己
總會 陪我笑 陪我哭 陪我愛
陪我痛 陪我在跌倒後 重來
就算我甚麼都失去
我很確定 不用畏懼

我要看見這裡所有人
互傳一聲慰問  
從此不記恨
要看見溫暖的眼神
無條件降臨
熱情的送贈

頭條新聞播奉愛之名

開始跟唔到叱咤風雲班人想點
真係藥都未食得夠
我們的總和

Eason有新MV 希望派台

王菀之好髮力

一啖砂糖一啖屎
睇好今年最歌五強:

原來只因深愛著
長相廝守
情人自擾
天敵
失魂記

Don't blame me your love made me crazy

開始跟唔到叱咤風雲班人想點
真係藥都未食得夠
Wonders 發表於 2017-12-1 20:19

其實我唔明佢地日日係度研究名次有咩意義,尤其近年獎項影響力漸少係咪我思想太老成

支持吳業坤叱咤最男三年霸,陳柏宇班粉夠疊水咪一齊太空卡囉

其實HUBERT 第一隻碟真係好好聽
到此一遊呢啲真係行開 =_=

12月2日      晴
雖然完咗sem 但我仲有幾份essay要趕
唉 好懶好唔想做
所以開電話聽歌..
一聽就聽到奉愛之名
聽完之後唔知點解好似有鼓莫名其妙嘅動力
同我講叫我努力啲 捱埋佢就得架喇
過去幾日我都係咁樣捱過
我相信今日都唔例外 <3
#全憑身邊寬恕我的他扶我再撐過去

不管世界拍打混亂的節奏
不必擔憂 你還有我
我不要太成熟 要天真愛妳到最後
再也不想別的 讓你接受我 別無所求

借我 借我 每個明天

突然覺得霸氣情歌好好聽
之前係值冠軍個種好聽 而家係值十大個種好聽

我愛fail lam

覺得李佳芯可以憑借誇世代而唔係踩過界爭奪視后

原來的你真係好好聽!
好過林奕匡啲歌好多倍

原來的你真係好好聽!
好過林奕匡啲歌好多倍
bagfgfcde 發表於 2017-12-2 14:11

樂壇已死
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

突然覺得霸氣情歌好好聽

我愛fail lam ...
JasOh103 發表於 2017-12-2 11:03

好不容易遇見愛
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

2:32 - 2:50

好不容易遇見愛
John 發表於 2017-12-2 14:14

後悔無比到首歌十大
呢首應該同樣下場

2:32 - 2:50
bagfgfcde 發表於 2017-12-2 16:59

抄gin lee玩close up嘅
罷睇

突然覺得霸氣情歌好好聽

我愛fail lam ...
JasOh103 發表於 2017-12-2 11:03

一派已經覺得好_好聽!

omg 離遊記 so jeng

JasOh103 發表於 2017-12-2 22:21

有冇奉愛之名咁正先?

有冇奉愛之名咁正先?
bagfgfcde 發表於 2017-12-2 22:25

kary >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ivana

JasOh103 發表於 2017-12-2 22:21

點解可以咁正
估唔到唔係AF編曲都可以咁正
點解美之可以咁正
一丁BB好正呀

小倪既和每天講再見+空姐+隨風+和每天講再見合唱版既點擊次數加埋
都仲係少過一首三角題 -_-
連樂壇新人都不如 佢幾時摺埋

小倪既和每天講再見+空姐+隨風+和每天講再見合唱版既點擊次數加埋
都仲係少過一首三角題 -_-
連樂壇新人 ...
bagfgfcde 發表於 2017-12-3 13:37

反對反煎!

反對反煎!
JasOh103 發表於 2017-12-3 13:54

決定下星期冠隨風而來隨風而去 當係可憐下佢

DID YOU SEE MY BAG?
DID YOU SEE MY BAG?

是年紀的筆 不知不覺地改寫自己

12月3日      晴
又黎到Sunday喇!
當然要Call一班人一齊玩bga啦
夜晚仲得睇陳廣偉
估唔到陳廣偉會奉愛之名教大家互愛
啱呀!互助互愛先係好鄰居
希望大家由今日起開始互傳一聲慰問~ OK?

Pandakill真係好好睇

vote belowwwww
3 hours to go!!

1 Aug 2017 - 提到Jason好想在紅館開個唱,佢揚言會積極地計劃,但謝絕除衫騷肌,因為「好似做鴨咁!」//
3 Dec 2017 - 練得一身橫練肌肉的陳柏宇當然與歌迷「分享」,但除衫前一刻他安慰自己:「唔好覺得自己好似做鴨咁,脫衣舞都係一種職業!」

你玩晒啦老世
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

1 Aug 2017 - 提到Jason好想在紅館開個唱,佢揚言會積極地計劃,但謝絕除衫騷肌,因為「好似做鴨咁!」//
...
dongbb2332 發表於 4/12/2017 21:04
都話左佢今次完全係當開工咁做SHOW 囉
如果唔係點會有告別之前同 IWBLY 姐

...
dongbb2332 發表於 2017-12-4 21:04

覺得佢好嘔心
賣肉賣到出晒面
不經意少少得唔得

覺得佢好嘔心
賣肉賣到出晒面
不經意少少得唔得
jose 發表於 2017-12-4 21:13

好似蔡健雅既同鄉 陳 _ _ 咁