返回列表 發帖
你follow咗佢?
nicholashin 發表於 5/7/2017 20:47

係牙檸fb 見到
最好等錢七廿年後翻唱搖籃曲實好感動

我想識你女朋友 我想敲穿你門口
HOTMAN 發表於 2017-7-5 21:28
多女

多女
nicholashin 發表於 2017-7-5 22:01

你係咪其中一個

你係咪其中一個
bagfgfcde 發表於 2017-7-5 22:19
點知佢點睇我。。。

有少少想自plug第一個早晨添。。。

好想再不擔遮好想再執一些你的正經性不過我的心情邏輯很重的遺失很美的一片朦朧有聲有色 I go區區區區區區區區區區區區區區區區琴會Mary Siri係個區區區區區區區區區區琴會咩咪溫你我舞蹈搵院中你暢泳現實地有兩蚊地琴會咩

語音testing
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

「所有所謂的過錯、罪咎都不是真的,

無論是自己的還是別人的造作與經歷都是非真實,

所謂的人生只是我們靈魂的投射。

只有對世間的一切不執以為真,

從「因」上面明瞭無一真實,我們才有可能真正『寬恕』;

我們能夠『寬恕』是因為這一切皆非真實,

如此,我們才能夠『真正的寬恕』。

也只有『真正的寬恕』每一件淤積在內心的過往『非真實』記憶,

我們才有可能化解小我,才有可能開始走向「斷輪迴」而「回歸天鄉」的道路。

否則,我們只會一直被束縛在小我創造的世間幻境之中,

而不斷進入輪迴循環系統,永無止盡。」 - 告別娑婆3 愛不曾遺忘任何人

「所有所謂的過錯、罪咎都不是真的,

無論是自己的還是別人的造作與經歷都是非真實,

所謂的人生只是我們 ...
hehehaha 發表於 2017-7-6 01:23

但點樣先化解到淤積在內心的過往『非真實』記憶

但點樣先化解到淤積在內心的過往『非真實』記憶
艾石仔 發表於 2017-7-6 08:45

你買本書黎睇囉,我未睇
不過如果接觸new age野我推介<生命之花的靈性法則>,信既你就會明點解
唔信可以當小說睇又得,幾得意

好想再不擔遮好想再執一些你的正經性不過我的心情邏輯很重的遺失很美的一片朦朧有聲有色 I go區區區區區區 ...
HOTMAN 發表於 2017-7-6 00:12

維園中暢游

原來想你沒距離 閉著眼便會一起
從前的歲月起飛 但我身處原地
即使戀不來 離不開
不必一起 忘掉我都懷念你
Happy and Blessed.

希望佢父母親手人道毀滅佢
nicholashin 發表於 2017-7-5 21:02

佢同菠蘿一齊食了父母。。。驚。。。

好日唔mark ap一mark就有美之
開心

近期既派台歌咁廢 可以瘋狂冠自plug 開心

My new icon is so jeng <3333

美淫宣布無限期休息未有復出打算要靠老公搵錢養家
嘩我聽完即刻幾開心呀
我唔知你地啦
我就好興奮囉

大佬呀美淫最叻係咩?你答我
係走數呀!

美淫宣布無限期休息未有復出打算要靠老公搵錢養家
嘩我聽完即刻幾開心呀
我唔知你地啦
我就好興奮囉

...
hehehaha 發表於 2017-7-6 17:35

Nonono 佢其實係擅長休息
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

近期既派台歌咁廢 可以瘋狂冠自plug 開心
nicholashin 發表於 2017-7-6 12:27

我個榜自plug左霏霏真過份
打算plug埋就有就有the present live為Cum With Me世界巡迴演唱會造勢

My new icon is so jeng
harryharry 發表於 2017-7-6 16:29

蝦人妻Ivana,人妻kary都唔會放過你

又有pandakill睇 愛架

霏B嘅笑好有感染力^333^
次次佢甜笑我就跟住佢笑^33333333333333^

正呀霏霏

好耐未試過由朝早出街LOOP同一首歌LOOP到夜晚 番到泥打LOL都仲REPEAT緊同一首歌<3
我愛之之

Ivana 接暴龍哥好正

好耐未試過由朝早出街LOOP同一首歌LOOP到夜晚 番到泥打LOL都仲REPEAT緊同一首歌 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-7-7 01:17

我今日聽左廿次

Andrew Garfield: I Am a Gay Man Without the Physical Act

OH...........

唔知Ryan Reynolds睇番有咩感覺呢

開心
踏入七月 香港+歐美都鎖定左5首十大
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

終於第一次聽自傳
開心
踏入七月 香港+歐美都鎖定左5首十大
JasOh103 發表於 2017-7-7 08:43
聽講有堆自plug要攻陷我個十大 e.g. 裝傻

點解世上會有一首曲詞編唱都咁完美既歌
大確幸

美之全日狂聽5分排位

該死的快樂 115
我們他們 104
好時辰 102
小手術 92
天堂有路 91
愛不曾遺忘任何人 88
突然一生人 74
星空 72
小俠 72
如一 66

29/7 係為某會員而設@@

美之全日狂聽5分排位

該死的快樂 115
我們他們 104
好時辰 102
小手術 92
天堂有路 91
愛不曾遺忘任何人  ...
hehehaha 發表於 2017-7-7 22:51

用咩計架

用咩計架
Kfmusic 發表於 2017-7-8 01:38

cool hot hits

閃先播4次我聽左2次咩行屍走肉不經不覺冇聽到過
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

肥婆星期六日又髮力
我們的總和

笑左

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

肥婆星期六日又髮力
Wonders 發表於 8/7/2017 11:34
嘉姐返黎即播 X__X

嘉姐返黎即播 X__X
kwanie 發表於 2017-7-8 11:40

可能冇開會唔知 19-23 最鍾意播果兩個已經冇播
我們的總和

可能冇開會唔知 19-23 最鍾意播果兩個已經冇播
Wonders 發表於 8/7/2017 11:43
19-21 果個有播派台架咩

笑左
matthew1990 發表於 2017-7-8 11:36

淚流某個海 真係一絕
痴線 其實首歌係好好聽
希望派台

19-21 果個有播派台架咩
kwanie 發表於 2017-7-8 11:44

早幾星期好鍾意d咩枯枯咁
我們的總和

衛蘭的宗教信仰
天主教(2007年前)
佛教(2007年-2010年)
基督教(2010年後)
Source: Wikipedia
估佢今年改信道教

衛蘭的宗教信仰
天主教(2007年前)
基督教(2010年後)
估佢今 ...
nicholashin 發表於 8/7/2017 12:49
點解唔係回教
個回字有一格格喎

衛蘭的宗教信仰
天主教(2007年前)
基督教(2010年後)
估佢今 ...
nicholashin 發表於 2017-7-8 12:49

係EC蘭教呀

衛蘭的宗教信仰
天主教(2007年前)
基督教(2010年後)
估佢今 ...
nicholashin 發表於 2017-7-8 12:49

衛蘭最喜歡訓教。。訓咁多似隻大肥豬。。

係EC蘭教呀
jose 發表於 2017-7-8 13:05

好驚呀。會唔會炸左個紅館。。

"With so much social media it's very hard to see the real person. I've always been honest with my fans and the people that I love. I just want to tell them: I'm not perfect. I'm human too and I go through bad things. I'm not always nice. I try to be." - Kary Ng for @hashtag_legend

LUV U KARY <333

"With so much social media it's very hard to see the real person. I've always been honest with my fans and the people that I love. I just want to tell them: I'm not perfect. I'm human too and I go through bad things. I'm always not nice. I try to be." - Kary Ng for @hashtag_legend
jose 發表於 2017-7-8 13:46

bannnnnnnnn ha

"With so much social media it's very hard to see the real person. I've always been honest with my fa ...
jose 發表於 2017-7-8 13:46

She's not always nice but she's always naugthy and horny
Thats why we love her
In Kary we Cum

又有pandakill睇 愛架
bagfgfcde 發表於 2017-7-6 20:01

呢兩期都唔算太好睇...