返回列表 發帖
如果要揀三個我最愛既女演員
應該會有 蛇c慢 李施嬅 仲有一個諗唔到 可能係羅蘭 或者祖 ...
bagfgfcde 發表於 2017-6-30 22:22

阿蛇都真係無得輸, 另外定欣同萱萱都係質素保證嘅
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

阿蛇都真係無得輸, 另外定欣同萱萱都係質素保證嘅
kevinlai1621 發表於 2017-6-30 22:57

定欣... 睇完鬼同你OT 覺得佢完敗俾田蕊妮

定欣... 睇完鬼同你OT 覺得佢完敗俾田蕊妮
bagfgfcde 發表於 2017-6-30 23:05

我反而覺得田其實麻麻, 不過定欣配女強人或者係奸應該會更好
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

應該會有 蛇c慢 李施嬅 仲有一個諗唔到 可能係羅蘭 或者祖 ...

李施嬅我真係勁憎佢

李施嬅我真係勁憎佢
electric 發表於 2017-7-1 07:05

Why

Why
bagfgfcde 發表於 2017-7-1 10:10

太姣 同埋用個嬅字!!頂

女嘅最愛蘇玉華
其次阿佘 唐詩詠

女嘅最愛蘇玉華
jasonng 發表於 2017-7-1 11:50

你係咪會代入佢係蘭花劫入面演既角色

Btw 佘詩曼算唔算係近十幾年最有觀眾緣既TVB女演員
electric 發表於 2017-7-1 11:40

我反而覺得ok

Btw 佘詩曼算唔算係近十幾年最有觀眾緣既TVB女演員{:1_ ...
bagfgfcde 發表於 2017-7-1 13:24

佢仲成日化妝去hiking仲開live
等佢d frd素顏俾人睇
係邪惡嘅軸心啊!!!!

佢仲成日化妝去hiking仲開live
等佢d frd素顏俾人睇
係邪惡嘅軸心啊!!!! ...
electric 發表於 2017-7-1 13:38

完全唔知 佢有冇用美顏相機先

完全唔知 佢有冇用美顏相機先
bagfgfcde 發表於 2017-7-1 13:45

好似冇

偉大既中國 科技真係西利
前兩日個天 藍天白雲到你唔信
習大大今日搭飛機走啦
個天即刻黑番曬

原來林奕匡曾經同陳奕迅出現喺同一隻碟

原來林奕匡曾經同陳奕迅出現喺同一隻碟
nicholashin 發表於 2017-7-1 16:23

霏霏都試過

偉大既中國 科技真係西利
前兩日個天 藍天白雲到你唔信
習大大今日搭飛機走啦
個天即刻黑番曬 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-7-1 15:19

落雨啦。。

Btw 佘詩曼算唔算係近十幾年最有觀眾緣既TVB女演員{:1_ ...

我咁善良 同沛湖大纜都扯唔埋囉homo

應該係 同埋佢做戲幾自然
就係愛啲自然派

我咁善良
jasonng 發表於 2017-7-1 18:03

已經唔使睇落去。。。

佘詩曼啱啱拍劇勁多人鬧佢雞仔聲,係之後靠實力爭取觀眾支持
爾淳小主

佘詩曼啱啱拍劇勁多人鬧佢雞仔聲,係之後靠實力爭取觀眾支持
爾淳小主 ...
stephybest 發表於 2017-7-1 18:07

佢真係好多好作品
不過污點係咩花家姐

佢真係好多好作品
不過污點係咩花家姐
bagfgfcde 發表於 2017-7-1 18:30

我個人認為佢污點之一係法證先鋒2唱嗰首片尾曲
每次聽到佢句“仍等~你~”就起雞皮
因為真係好難聽
反而鳳凰四重奏首蝶變幾好聽

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

為大家帶來霏妹神live
一開聲就驚為天人

0:58 開始
Happy and Blessed.

為大家帶來霏妹神live
一開聲就驚為天人

0:58 開始
jose 發表於 2017-7-1 22:22

頂 笑死

喺倒數活動上面,Kary話打算全年復出,又話會多啲見下大家,仲話揀緊歌會錄下。其實,Kary自從三月小產之後,已經重拾心情走番入錄音室,諗住可以出碟會歌迷。點知去到十一月忽然傳出佢小產嘅消息,令Kary心情再度受打撃,唯有再將錄歌工作再度推遲,直到依家都係錄咗三首歌。好彩唱片公司好體諒,又叫Kary覺得無問題先再去錄歌。

有公司體諒之餘,仲有一個錫佢嘅老公。就算工作幾忙,老公依然抽時間同Kary去旅行,好似今個聖誕,兩公婆就一齊去滑雪Happy。至於,Kary亦都將家庭放喺首位,事業唔似以前咁搏殺。就算啲人成日將Kary跟同公司嘅Gin Lee比較,但Kary一啲都唔緊張。

Kary:「......同埋我又覺得唱歌唔係比賽黎...我覺得...其實我從來無擔心過...擔心就唔會停一年」
意思係咪Gin Lee根本無得同佢鬥 所以停一年都無所謂

點知去到十一月忽然傳出佢小產嘅消息,令Kary心情再度受打撃,唯有再將錄歌工作再度推遲,直到依家都係錄咗三首歌。好彩唱片公司好體諒,又叫Kary覺得無問題先再去錄歌。
nicholashin 發表於 2017-7-1 22:49

三首歌,今次仲唔女金

omg夕爺xAGA

Goodbye Gin Lee
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

electric 發表於 2017-7-1 11:40

SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

睇返上一版d電視節目表
先諗返起細個屋企睇亞視多
亞視其實好多好節目
係大約06 07年左右開始慢慢停哂自製節目
之後就好似容祖兒一日唔消失咁一沉不起
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

狂賀! 實力快歌天后吳雨霏
Come With Me第一百個5分!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

狂賀! 實力快歌天后吳雨霏
Come With Me第一百個5分!
hehehaha 發表於 2017-7-2 12:23

呢個投票結果反映出CM會員越黎越bad taste
連咁既噴歌都有100個人俾5分

bagfgfcde 發表於 2017-7-2 12:45

唔關事,呢啲四五線奀星邊有人care
係有啲會員開廿個account搞事啫

曲到圓
我們的總和

你見到個cum字就噴 持久力好低喎

係呀,係以前...以前...費事嘈呀..

你見到個cum字就噴 持久力好低喎
nicholashin 發表於 2017-7-2 13:13

呢位會員又為左最淫會員金獎而發力...

「最纏綿 那些歌 以後也 會歸於你我 一世獨霸 濃情至極 普通人 難以奪下寶座」
Jason 隻新歌 sweet到呢

《獨愛》洗腦到屋企人聽電台播第二次已經想跟著唱

柏宇結婚
最開心係見到HotCha合體
見到佢地合照已心足
利申:唔係鏡粉

《獨愛》洗腦到屋企人聽電台播第二次已經想跟著唱
nicholashin 發表於 2017-7-2 14:59

至尊歌

霸氣情歌個曲係作曲人近期佳作

kwanie 發表於 2017-7-3 00:23

還返別來無恙個十大係時候lu

kwanie 發表於 2017-7-3 00:23
點解我聽落作得好hea

點解我聽落作得好hea
nicholashin 發表於 2017-7-3 00:53

別來無恙 > 霸氣情歌 > 愛情小品 > 停止繁殖 > 難得一遇 > 查無此字 > 容祖兒8月全新派台

點解我聽落作得好hea
nicholashin 發表於 2017-7-3 00:53

我都覺。可能要聽多幾次先有感覺

我又要呀。  區議員鄭達鴻
http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=56905120&category_guid=6996647&category=instant&issue=20170703

別來無恙 > 霸氣情歌 > 愛情小品 > 停止繁殖 > 難得一遇 > 查無此字 > 容祖兒8月全新派台 ...
hehehaha 發表於 2017-7-3 00:56
你係咪好鍾意Cousin Fung作果種歌

我又要呀。  區議員鄭達鴻
kk8733 發表於 3/7/2017 01:10
咁你個樣要似返咁上下蒙古喎

咁你個樣要似返咁上下蒙古喎
kwanie 發表於 2017-7-3 02:06

茶D 黑色野上面。。咁就有機會啦

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279