返回列表 發帖
呢兩期都唔算太好睇...
-Prince- 發表於 2017-7-9 00:16

第一期 is so boring
第二期我覺得第二局最好睇
同埋鼠大王悍跳發言垃圾到 呢個係咪算亮點

另外我好憎大寶

第一期 is so boring
第二期我覺得第二局最好睇  
同埋鼠大王悍跳發言垃圾到 呢個係咪算亮點

...
bagfgfcde 發表於 2017-7-9 00:18

點解憎

好期待可以快d睇小人國<3

點解憎
-Prince- 發表於 2017-7-9 00:23

佢講野超煩 勁大聲勁嘈
雖然呢一季冇上一季表現咁差 但係我覺得佢勁造作

同埋佢都好唔謙虛 有人問點解呢季仲有佢 佢黎做乜 佢話「我黎就係為左打腫你塊臉」
正常人都係話「今季表現唔錯,你地可以期待一下」架啦
本身又唔係勁 發言成日都有好多類似「我唔清楚」既說話 又冇營養

睇live果陣 一到佢發言我就要除低個耳機 因為真心頂唔順
做狼人成日自爆 冇乜貢獻 有時自爆果陣仲俾人知道哂佢想點 (第一期第二局)

狂聽 Tofubeats
開心

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

淚流某個海 真係一絕
痴線 其實首歌係好好聽
希望派台 ...
JasOh103 發表於 2017-7-8 11:45

佢近幾首歌都好正
不過香港應該唔會派台
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

好想去旅行 55
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

好想去旅行 55
dongbb2332 發表於 2017-7-9 13:06

想去邊牙。。

想去邊牙。。
bagfgfcde 發表於 2017-7-9 13:07

ANYWHERE..........
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

ANYWHERE..........
dongbb2332 發表於 2017-7-9 13:12

我想去冰島
不過好貴
澳洲都幾好 再唔係台中台東台南都得

我想去冰島
不過好貴
bagfgfcde 發表於 2017-7-9 13:17

冰島都唔錯
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

我想去冰島
不過好貴
到時聽雷克雅未克會唔會感動到re冠

到時聽雷克雅未克會唔會感動到re冠
nicholashin 發表於 2017-7-9 13:36

Re冠丁丁首冰島先啱

我想去冰島
不過好貴

南北美 歐洲都幾好
太凍既地方就免喇

南北美 歐洲都幾好
太凍既地方就免喇
dongbb2332 發表於 2017-7-9 14:12

點為之太凍先。。
落雪?

點為之太凍先。。
落雪?
bagfgfcde 發表於 2017-7-9 14:16

南北極

南北極
dongbb2332 發表於 2017-7-9 14:18

北大西洋暖流主要從其南面經過,並有一枝暖流繞行於它的西面和北面。所以雖然地處北極圈附近,冬季氣溫並不低,夏季氣溫全島在7至12攝氏度之間。
冬天是從10月到隔年的4月,這段期間尤其是聖誕假期時,在雷克亞維克將有機會看到難得一見的極光,並且也可以做滑雪的活動。冰島的冬季時間較長且多風雪,冬季日照時間則非常短,一般遊客較少。
夜長日短的2月為冰島的冬天,平均溫度為7至-2度,典型島國氣候,天氣變化莫測,最好穿上防風防水的風褸及易行的爬山鞋,還要帶備吸汗通爽的底衫。

冰島都唔係好凍姐 有warm ocean current

南北極
dongbb2332 發表於 2017-7-9 14:18

雖然我都怕凍, 但總係覺得人生應該有一次去下
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

突然發現我中學同學原來同我睇左同一場Yoga演唱會

nicholashin 發表於 2017-7-9 17:34

你中學同學係HOTMAN??

你中學同學係HOTMAN??
bagfgfcde 發表於 2017-7-9 17:36
我中學同學坐山頂

nicholashin 發表於 2017-7-9 17:34

勿相認ok?

我中學同學坐山頂
nicholashin 發表於 2017-7-9 17:37

佢睇唔到你同人拍拖 替佢可惜

又要再煲We R Mr.
Happy and Blessed.

睇完演唱會就開始好愛熱血無賴
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

又要再煲We R Mr.
jose 發表於 2017-7-9 23:57
呢排揀左shuffle聽 仲未聽厭 正
睇完演唱會就開始好愛熱血無賴
HOTMAN 發表於 2017-7-10 00:29
唔知佢係咪揀左呢首去爭金曲獎曲詞編監呢
如果佢唱左讓世界毀滅 你而家都會好愛呢首

https://y.qq.com/n/yqq/mv/v/t0022lmr214.html

So I say a little prayer
And hope my dreams will take me there
Where the skies are blue
屎喺黃色嘅
My love

又Eat丁Me又Cum with me
環球班囡 歌手 真係好yum

我開始懷疑周柏豪係簽星夢 (笑)
kwanie 發表於 24/6/2017 17:38

想試下反祖

想試下反祖
bagfgfcde 發表於 2017-7-10 21:05

我們的總和

Wonders 發表於 2017-7-10 21:09

但係唔係好識反
要係邊方面公 雞佢 串佢奶共??

但係唔係好識反
bagfgfcde 發表於 2017-7-10 21:11

金曲獎出醜
串佢d歌唔好聽
我們的總和

但係唔係好識反
bagfgfcde 發表於 2017-7-10 21:11

係CM公 雞佢年年搶女金已經夠玩

金曲獎出醜
串佢d歌唔好聽
Wonders 發表於 2017-7-10 21:14

力數容___十宗罪
1. 鼓勵大家食多啲油炸點心春卷 造成香港人公共衛生水平下降
2. 太醜怪 影響市容
3. 7月1號唱最好時光唱得超難聽 暗中反中共同習近平 係港獨份子
4. 普通話講極都咁廢 暗中捍衛廣東話文化 係本土派
5. 導致大量腦殘容粉如林奕_出現 降低香港人平均智商
6. 啲歌難聽到陳大文都頂唔順 造就一代抱怨王既誕生
7. 做戲太好睇 入圍某電影頒獎典禮影后提名名單 霸住哂造成社會下流問題
8. 塊臉太大 佔用過多地球空間 造成住屋問題
9. 開太多演唱會 要用電 造成空氣污染等問題
10. 同吳雨霏共同成為實力派歌手代表 令霏霏冇得獨當一面

係CM公 雞佢年年搶女金已經夠玩
hehehaha 發表於 2017-7-10 21:33

冇乜機會公 雞
而家都冇乜人留意903

一個小子 發表於 2017-7-10 06:33

睇櫸啦

Come With Me / I'm Not Yours(蔡依林 feat. 安室美惠) /

霏霏是天后
我們的總和

Come With Me / I'm Not Yours(蔡依林 feat. 安室奈美惠) /

霏霏是天后
Wonders 發表於 2017-7-10 21:54

Kary>>>Jolin

達爾文同說到愛 邊一份詞正啲

力數容___十宗罪
1. 鼓勵大家食多啲油炸點心春卷 造成香港人公共衛生水平下降
2. 太醜怪 影響市容
3. 7 ...
bagfgfcde 發表於 2017-7-10 21:35
你答到好似DSE通識卷啲model answer咁 相信要拎5**無難度

你答到好似DSE通識卷啲model answer咁 相信要拎5**無難度
nicholashin 發表於 2017-7-10 22:30

拎唔到入你數 OKAY?

拎唔到入你數 OKAY?
bagfgfcde 發表於 2017-7-10 22:46
入$28畀我買隻yim sin好無?

入$28畀我買隻yim sin好無?
nicholashin 發表於 2017-7-10 22:47

工都未返就要我俾家用 可恥

回復 488# harryharry

睇今泉佑唯

Sure Eat Me so K
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

Eat 丁 Me 又準備hit
有成5分鐘都可以好聽過美煎啲歌

Eat 丁 Me 又準備hit
有成5分鐘都可以好聽過美煎啲歌
hehehaha 發表於 2017-7-11 00:15

outro is so jeng