返回列表 發帖
屮SiU霖屮 發表於 2017-6-19 12:56

yum post 6.0?!

請大家支持王嘉儀第四隻派台歌 根 feat. 2868
Thanks
-Prince- 發表於 2017-6-19 14:18

太難聽,不了
大家都性許,我聽返許志安好過

6.26 和幸倪講再見
jose 發表於 2017-6-20 18:56

KARY > AGA > GIN LEE

話說去游水唔記得帶泳鏡
難得去到唔游又好似好唔抵
於是頂硬上照游
我先發覺原來可以係水底打開眼游@口@
不 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-6-21 22:48

幻想下如果有人偷偷屙尿
啲尿就浸哂入眼

堅游lor
唔知幾多無知少男迷倒於我美妙泳姿態之下 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-6-22 01:52

本帖隱藏的內容需要積分高於 2500 才可瀏覽

第一次聽草東又幾好聽 點解香港冇人玩呢類style?
自plug先

係咪12點準時可以Cum with me? 好興奮

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
nicholashin 發表於 2017-6-25 22:39

希望COME WITH ME有樂觀式走勢

Khalil J2訪問: 拎左奬亦不會再出大碟,但仍有可能單曲或EP形式推出,而年尾會推出簽左既新人,自己主力幕後

因為霏霏變返直有乜所謂
Cum with me ok?

2014年千嬅3隻歌女金
現在市道咁差
2017年如果實力霏霏一首歌拎女金
你地話係咪唔過份先?

反高潮先
吳雨霏收啦 派埋啲垃圾
bagfgfcde 發表於 2017-6-26 00:24

(SHOW BLOCK USER 美袋)

播半年係基本啦
HOTMAN 發表於 2017-6-26 00:50

我自己就一定 1 > 1 > 2 > 3 > 4 > 5 > 6 > 7 > 8 > 9 > 1 > 9 > 8 > 7 > 6 > 5 > 4 > 3 > 2 > 1 > 1

開心, 金曲獎POST見到有認真膠反祖,
反祖留言隨時多過當晚任何一個獎項相關既留言
可見美祖係大家心目中既 ...
CunninG 發表於 2017-6-26 12:02

頒獎失言 -> 下年Chur唔到個入圍 -> 咪出返廣東歌囉 -> 繼續女金
無限loop

兩首都係藍奕邦填詞
nicholashin 發表於 2017-6-26 12:12

好想Pong Pong出返隻比美Aii我自在更yum既大碟

美霏把聲甜到呢
Wonders 發表於 2017-6-26 12:58

希望alex fung幫佢隻碟整d 笑聲interlude

「Alex : 好想坐上霏姐  好想咀多一些
我支水跟你軀殼要搞乜野

Kary : 好想去當一姐  好想再濕一些
你的聖經敵不過我的心邪 」

你今日又有乜嘢開心事 ^^
nicholashin 發表於 2017-6-27 00:30

一定係Cum with KARY好評如潮

已經分唔到大家對kary係曲定直了
newguy 發表於 2017-6-27 01:21

對住霏霏真係會變直

Come with me兩日已經有80個5分,破左當年艷羡得78個5分紀錄,成績驕人,希望接下來日子有第100個5分,等霏姐可以再濕一些

好明顯衛蘭係一線啦,紅館都開過幾次啦,柏宇一次紅館都冇
stephybest 發表於 2017-6-28 13:22

好明顯衛蘭真係一線啦,紅館都開過幾次啦,連LADY GAGA, KATY PERRY, ADELE一次紅館都冇

若果有人一星期內聽足2017次Come With Me
我考慮送隻豔羨比佢
jose 發表於 2017-6-29 09:45

$20都買到洗你送?

Come with me兩日已經有80個5分,破左當年艷羡得78個5分紀錄,成績驕人,希望接下來日子有第100個5分,等霏 ...
hehehaha 發表於 2017-6-28 02:17

Come With Me

單選投票, 共有 144 人參與投票
1.  全日狂聽(5分)         65.97% (95)

霏霏就有100個5 fun
加油

原來林奕匡曾經同陳奕迅出現喺同一隻碟
nicholashin 發表於 2017-7-1 16:23

霏霏都試過

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

點知去到十一月忽然傳出佢小產嘅消息,令Kary心情再度受打撃,唯有再將錄歌工作再度推遲,直到依家都係錄咗三首歌。好彩唱片公司好體諒,又叫Kary覺得無問題先再去錄歌。
nicholashin 發表於 2017-7-1 22:49

三首歌,今次仲唔女金

狂賀! 實力快歌天后吳雨霏
Come With Me第一百個5分!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

呢個投票結果反映出CM會員越黎越bad taste
連咁既噴歌都有100個人俾5分
bagfgfcde 發表於 2017-7-2 12:45

唔關事,呢啲四五線奀星邊有人care
係有啲會員開廿個account搞事啫

「最纏綿 那些歌 以後也 會歸於你我 一世獨霸 濃情至極 普通人 難以奪下寶座」
Jason 隻新歌 sweet到呢

霸氣情歌個曲係作曲人近期佳作
kwanie 發表於 2017-7-3 00:23

還返別來無恙個十大係時候lu

點解我聽落作得好hea
nicholashin 發表於 2017-7-3 00:53

別來無恙 > 霸氣情歌 > 愛情小品 > 停止繁殖 > 難得一遇 > 查無此字 > 容祖兒8月全新派台

你係咪好鍾意Cousin Fung作果種歌
nicholashin 發表於 2017-7-3 01:52

其實好多都覺得冇大家講咁差,係比較低調係慢熱但對我係襟聽
好聽:反撃的愛人、新城市、山林道、重頭戲
Ok: 17度、行屍走肉、陽光點的歌
唔好聽:無人知道雙子座

原來你覺得逾越生死差過無人知道雙子座
nicholashin 發表於 2017-7-3 12:47

漏左,我有十大㗎

山林道明明就係周博賢
kevinlai1621 發表於 2017-7-3 12:58

喂聽左成年幾今日先知
痴線

美之有新歌
屮SiU霖屮 發表於 2017-7-3 15:49

女金

chi lum sin

個channel咁少人睇你都搵到 Hmmm.....
nicholashin 發表於 2017-7-3 22:05

我諗住search下環球有冇upload個remix點知見到.....

美之「愛不曾遺忘任何人」已經係個new age靈修書名(告別娑婆系列)
個single cover仲要有粒星星Merkaba
期待美之轉戰New Age主題大碟

「所有所謂的過錯、罪咎都不是真的,

無論是自己的還是別人的造作與經歷都是非真實,

所謂的人生只是我們靈魂的投射。

只有對世間的一切不執以為真,

從「因」上面明瞭無一真實,我們才有可能真正『寬恕』;

我們能夠『寬恕』是因為這一切皆非真實,

如此,我們才能夠『真正的寬恕』。

也只有『真正的寬恕』每一件淤積在內心的過往『非真實』記憶,

我們才有可能化解小我,才有可能開始走向「斷輪迴」而「回歸天鄉」的道路。

否則,我們只會一直被束縛在小我創造的世間幻境之中,

而不斷進入輪迴循環系統,永無止盡。」 - 告別娑婆3 愛不曾遺忘任何人

但點樣先化解到淤積在內心的過往『非真實』記憶
艾石仔 發表於 2017-7-6 08:45

你買本書黎睇囉,我未睇
不過如果接觸new age野我推介<生命之花的靈性法則>,信既你就會明點解
唔信可以當小說睇又得,幾得意

好日唔mark ap一mark就有美之
開心

美淫宣布無限期休息未有復出打算要靠老公搵錢養家
嘩我聽完即刻幾開心呀
我唔知你地啦
我就好興奮囉

大佬呀美淫最叻係咩?你答我
係走數呀!

近期既派台歌咁廢 可以瘋狂冠自plug 開心
nicholashin 發表於 2017-7-6 12:27

我個榜自plug左霏霏真過份
打算plug埋就有就有the present live為Cum With Me世界巡迴演唱會造勢

好耐未試過由朝早出街LOOP同一首歌LOOP到夜晚 番到泥打LOL都仲REPEAT緊同一首歌 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-7-7 01:17

我今日聽左廿次

美之全日狂聽5分排位

該死的快樂 115
我們他們 104
好時辰 102
小手術 92
天堂有路 91
愛不曾遺忘任何人 88
突然一生人 74
星空 72
小俠 72
如一 66

用咩計架
Kfmusic 發表於 2017-7-8 01:38

cool hot hits

"With so much social media it's very hard to see the real person. I've always been honest with my fa ...
jose 發表於 2017-7-8 13:46

She's not always nice but she's always naugthy and horny
Thats why we love her
In Kary we Cum

突然發現我中學同學原來同我睇左同一場Yoga演唱會
nicholashin 發表於 2017-7-9 17:34

勿相認ok?

又Eat丁Me又Cum with me
環球班囡 歌手 真係好yum

但係唔係好識反
要係邊方面公 雞佢 串佢奶共??
bagfgfcde 發表於 2017-7-10 21:11

係CM公 雞佢年年搶女金已經夠玩