返回列表 發帖
新帖留名
順便覆番上po留言
支持ed開班
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

整令令 artworks
Wonders 發表於 2017-6-19 21:33

可能佢想有其他班

Omg omg
再創世紀7月開拍
如果係真既話我會開心到喊出黎
我老婆ss呀!!!
JasOh103 發表於 2017-6-24 16:26

Linda都番黎拍
楊怡唔係離巢咩

其實係柏豪 & 偉豪

暫時消息係話全部戲份溫哥華拍 大牌到
我就唔信咁比面佢  ...
JasOh103 發表於 2017-6-24 23:57

溫哥華拍, 爭取外景咩
   楊怡都係算啦, 大陸未有劇應該好難會突然爆紅

其實我覺得Kary係樂壇既定位好模糊
有時唔知叫佢做實力派定偶像派好
bagfgfcde 發表於 2017-6-26 21:38

不用分那麼細, 無論如何都是自戀天后

有啲fans成日讚佢靚 搞到我好混亂
好想知霏霏到底主力賣樣定賣唱功 ...
bagfgfcde 發表於 2017-6-26 21:43

有邊個fans會話自己偶像醜

祖粉
bagfgfcde 發表於 2017-6-26 21:52

呢d係偽粉

突然諗起 我2016年「最佳歌詞」得主同第28屆金曲獎「最佳作詞人」係同一個人 ^^ ...
nicholashin 發表於 2017-6-27 13:27

但係得獎歌曲差好遠

咁我覺得如果我們不曾相遇填得好D既
不過五月天無揀呢首去爭金曲獎姐 ...
nicholashin 發表於 2017-6-27 13:41

咁當然係讚你頒個首好過金曲獎

好無聊咁回顧返那些年.我追過的TVB劇
發覺近年真係睇少左好多

師奶回憶錄
- ...
JasOh103 發表於 2017-6-30 01:59

就同你玩下啦
粗體係當年my favourite 下線係睇重播

2001或之前: 大時代 男親女愛
2002: 無頭東宮 洛神
2003: 黑夜彩虹 衛斯理
2004: 峰火奇遇結良緣 一屋兩家三姓人 棟篤神探 大唐雙龍傳 青出於藍 金枝慾孽
2005: 阿旺新傳 我的野蠻奶奶 Yummy Yummy 學警雄心 胭脂水粉
2006: 肥田
分水線, 呢條線之前應該唔係好記得
2007: 十兄弟 強劍 學警2 鐵咀銀牙 溏心

2008: 野蠻奶奶2 銀樓金粉 尖子攻略 古靈精探 法證2 溏心2
2009: 學警3 桌球天王 巾幗梟雄 烈火3 古靈精探B 王老虎搶親 宮心計 美麗高解像
2010: 掌上明珠 蒲松齡 施公2 巾幗2 情越雙白線 公主嫁到 刑警
2011: 隔離7日情 紫禁驚雷 女拳 點解阿sir係阿sir 潛行狙擊 天與地
2012: On Call  當旺爸爸 心戰 盛世仁傑 耀舞長安 回到三國 造王者 怒火2 名媛望族
2013: 法網狙擊 老表1 情越海岸線 金枝2 衝上雲霄2 神鎗狙擊 On Call 2 My盛Lady (唔識選)
2014: 食為奴 M Club 點金勝手 忠奸人 使徒行者 老表2
2015: 無雙譜 鬼同你OT 刀下留人
2016: 公公出宮 殭 一屋老友記 巾幗3(一半)

如果要揀三個我最愛既女演員
應該會有 蛇c慢 李施嬅 仲有一個諗唔到 可能係羅蘭 或者祖 ...
bagfgfcde 發表於 2017-6-30 22:22

阿蛇都真係無得輸, 另外定欣同萱萱都係質素保證嘅

定欣... 睇完鬼同你OT 覺得佢完敗俾田蕊妮
bagfgfcde 發表於 2017-6-30 23:05

我反而覺得田其實麻麻, 不過定欣配女強人或者係奸應該會更好

其實好多都覺得冇大家講咁差,係比較低調係慢熱但對我係襟聽
好聽:反撃的愛人、新城市、山林道、重頭戲
O ...
hehehaha 發表於 2017-7-3 12:41

山林道明明就係周博賢

拾回
JasOh103 發表於 2017-7-3 14:41

咁都搞亂得

我想去冰島
不過好貴
澳洲都幾好 再唔係台中台東台南都得
bagfgfcde 發表於 2017-7-9 13:17

冰島都唔錯

南北極
dongbb2332 發表於 2017-7-9 14:18

雖然我都怕凍, 但總係覺得人生應該有一次去下

衣.D         20:26         瀏覽論壇首頁

ed?????
dongbb2332 發表於 2017-7-16 20:33

邊個要狙擊cm男神

和平使者都有人狙擊
dongbb2332 發表於 2017-7-16 21:09

有人要狙擊D版主, 雖然唔關佢事

好想再不擔遮 好想再濕一些
HOTMAN 發表於 2017-7-18 18:24

Nh係你隔離?

有咩h字頭會員

**** 本內容被作者隱藏 ****
dongbb2332 發表於 2017-7-22 17:46

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

愛丁堡衛隊成員 h_____2
bagfgfcde 發表於 2017-7-22 17:54

nicholashin 發表於 2017-7-22 18:32

nicholashin 發表於 2017-7-22 18:39

nicholashin 發表於 2017-7-22 18:45

好耐都未試過mark 3個節目6個鐘

係咪影射緊逢星期日mark成8-9個鐘嗰位會員
hehehaha 發表於 2017-7-29 20:58

有人mark節目係好事黎

暫時男歌手五強入面 非本土力佔左三席
勁勁子
bagfgfcde 發表於 2017-7-30 11:39

男歌手真係慘不忍睹, 暫時男金個位可以頭兩季個分一樣
應該到而家都未有人過到

自plug宋念宇歌曲保你一世榮華富貴
bagfgfcde 發表於 2017-7-30 12:37

幾時做左祈福黨

自從祈福區慘被lock之後
bagfgfcde 發表於 2017-7-30 13:06

還我圖海冊
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

睇黎霏霏係Mr.寫還原成長時既靈感床我個榜有兩個林姓歌手搶分 有幾個男歌手有十大分數既歌於是男歌手總分係 ...
nicholashin 發表於 2017-7-30 15:37

其實今年應該爭得勁左, 因為今年我無以往咁灌得咁勁, 同埋呢季開始d人好似發力, 所以第三季年結分分鐘可以大洗牌

開心,今日mark到3次霏霏
就快第四次
hehehaha 發表於 2017-7-30 22:55

星期日變左做愛霏日
   美雅要88

不嬲星期日都係愛菲日
所以佢地會去公共地方唱歌跳舞慶祝一番
hehehaha 發表於 2017-7-30 23:06

你咁講會長大人會狼狼懲罰你

明明就等到sunday就call你

派下福利可能會仲多人follow
Wonders 發表於 2017-7-31 00:21

男神福利?

佢都係想要個種滿足感姐
Kfmusic 發表於 2017-7-31 10:38

最好走左唔好番

唔識睇
教下我有咩分別
jose 發表於 2017-7-31 16:02

星期日聽神婆個節目

有時小童對意淫有不同定義…
試過有個女仔 玩咩都驚走光比人睇蝕…
重點係其實無人會想睇蝕佢… ...
John 發表於 2017-8-2 17:59

係咪有料爆

John哥唔係老鬼喇咩?
Kfmusic 發表於 2017-8-2 18:53

但係ocamp年資夠長

dongbb2332 發表於 2017-8-5 21:58

下年睇JW紅館 有冇人跟機
HOTMAN 發表於 2017-8-5 22:08

佢d live 得唔得先

dongbb2332 發表於 2017-8-5 22:23

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

可能禾留咳呢
bagfgfcde 發表於 2017-8-5 22:41

你d高材生唔係應該跳級咩

我鍾意快活多d
感覺光猛d
同埋通常冇咁多人
John 發表於 2017-8-5 23:09

agree
   大快活西多都有煉奶

茶走 is really good.

放膽試一次茶走~~
kwanie 發表於 2017-8-6 00:08

茶走我反而覺得太甜
因為我奶茶都唔落糖

Me too

少糖人士
HOTMAN 發表於 2017-8-6 00:17

睇黎我地都好健康

聽到家燕BB唱乜都盞。。開心。。
harryharry 發表於 2017-8-6 20:35

同事太靚仔太大隻點算好呢
electric 發表於 2017-8-9 15:16

圖呢

你好yum
nicholashin 發表於 2017-8-9 15:19

我只係負責帶領大家去討論

但你想要嘅討論好似好yum
nicholashin 發表於 2017-8-9 15:21

呢個係你主觀諗法

但符合你性格
nicholashin 發表於 2017-8-9 15:23

擺明係你將你個人諗法強加我身上, 唔係你點會第一時間話我