返回列表 發帖
please cum home
JasOh103 發表於 2017-7-4 17:38

係囉 走左成個月 唔會掛住H_____會員咩

Tanya表示 而我不知道GEM是誰

多女
nicholashin 發表於 2017-7-5 22:01

你係咪其中一個

有少少想自plug第一個早晨添。。。

又有pandakill睇 愛架

點解世上會有一首曲詞編唱都咁完美既歌
大確幸

呢兩期都唔算太好睇...
-Prince- 發表於 2017-7-9 00:16

第一期 is so boring
第二期我覺得第二局最好睇
同埋鼠大王悍跳發言垃圾到 呢個係咪算亮點

另外我好憎大寶

點解憎
-Prince- 發表於 2017-7-9 00:23

佢講野超煩 勁大聲勁嘈
雖然呢一季冇上一季表現咁差 但係我覺得佢勁造作

同埋佢都好唔謙虛 有人問點解呢季仲有佢 佢黎做乜 佢話「我黎就係為左打腫你塊臉」
正常人都係話「今季表現唔錯,你地可以期待一下」架啦
本身又唔係勁 發言成日都有好多類似「我唔清楚」既說話 又冇營養

睇live果陣 一到佢發言我就要除低個耳機 因為真心頂唔順
做狼人成日自爆 冇乜貢獻 有時自爆果陣仲俾人知道哂佢想點 (第一期第二局)

好想去旅行 55
dongbb2332 發表於 2017-7-9 13:06

想去邊牙。。

ANYWHERE..........
dongbb2332 發表於 2017-7-9 13:12

我想去冰島
不過好貴
澳洲都幾好 再唔係台中台東台南都得

到時聽雷克雅未克會唔會感動到re冠
nicholashin 發表於 2017-7-9 13:36

Re冠丁丁首冰島先啱

南北美 歐洲都幾好
太凍既地方就免喇
dongbb2332 發表於 2017-7-9 14:12

點為之太凍先。。
落雪?

南北極
dongbb2332 發表於 2017-7-9 14:18

北大西洋暖流主要從其南面經過,並有一枝暖流繞行於它的西面和北面。所以雖然地處北極圈附近,冬季氣溫並不低,夏季氣溫全島在7至12攝氏度之間。
冬天是從10月到隔年的4月,這段期間尤其是聖誕假期時,在雷克亞維克將有機會看到難得一見的極光,並且也可以做滑雪的活動。冰島的冬季時間較長且多風雪,冬季日照時間則非常短,一般遊客較少。
夜長日短的2月為冰島的冬天,平均溫度為7至-2度,典型島國氣候,天氣變化莫測,最好穿上防風防水的風褸及易行的爬山鞋,還要帶備吸汗通爽的底衫。

冰島都唔係好凍姐 有warm ocean current

突然發現我中學同學原來同我睇左同一場Yoga演唱會
nicholashin 發表於 2017-7-9 17:34

你中學同學係HOTMAN??

我中學同學坐山頂
nicholashin 發表於 2017-7-9 17:37

佢睇唔到你同人拍拖 替佢可惜

想試下反祖

Wonders 發表於 2017-7-10 21:09

但係唔係好識反
要係邊方面公 雞佢 串佢奶共??

金曲獎出醜
串佢d歌唔好聽
Wonders 發表於 2017-7-10 21:14

力數容___十宗罪
1. 鼓勵大家食多啲油炸點心春卷 造成香港人公共衛生水平下降
2. 太醜怪 影響市容
3. 7月1號唱最好時光唱得超難聽 暗中反中共同習近平 係港獨份子
4. 普通話講極都咁廢 暗中捍衛廣東話文化 係本土派
5. 導致大量腦殘容粉如林奕_出現 降低香港人平均智商
6. 啲歌難聽到陳大文都頂唔順 造就一代抱怨王既誕生
7. 做戲太好睇 入圍某電影頒獎典禮影后提名名單 霸住哂造成社會下流問題
8. 塊臉太大 佔用過多地球空間 造成住屋問題
9. 開太多演唱會 要用電 造成空氣污染等問題
10. 同吳雨霏共同成為實力派歌手代表 令霏霏冇得獨當一面

係CM公 雞佢年年搶女金已經夠玩
hehehaha 發表於 2017-7-10 21:33

冇乜機會公 雞
而家都冇乜人留意903

Come With Me / I'm Not Yours(蔡依林 feat. 安室奈美惠) /

霏霏是天后
Wonders 發表於 2017-7-10 21:54

Kary>>>Jolin

達爾文同說到愛 邊一份詞正啲

你答到好似DSE通識卷啲model answer咁 相信要拎5**無難度
nicholashin 發表於 2017-7-10 22:30

拎唔到入你數 OKAY?

入$28畀我買隻yim sin好無?
nicholashin 發表於 2017-7-10 22:47

工都未返就要我俾家用 可恥

得artwork靚有鬼用 都要專心練歌架
nicholashin 發表於 2017-7-11 00:43

聽左惡女未

齊來為聽日放榜嘅DSE考生祈福
nicholashin 發表於 2017-7-11 22:06

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

最衰祈福區摺埋左
dongbb2332 發表於 2017-7-11 22:10

係咪想暗示我都要摺埋?

你自己派左先啦
616.1314 發表於 2017-7-12 15:28

agger

話林奕匡嘔心
616.1314 發表於 2017-7-12 15:54

咁林奕匡又真係幾嘔心

可以再長D
hehehaha 發表於 2017-7-11 23:08

Agger
可以好似只有一事不成全你咁慢慢將個情緒推進到越黎越激動同飽滿
而家有少少唔夠喉

近幾日終於多翻啲好聽既歌

邊D係..
-Prince- 發表於 2017-7-13 12:54

我覺得SM首新歌幾好
吃定我我都覺得OK 愛菲律賓歌手

星期四夜晚永遠都係最美好既

邊關事 係TWICE紅咁解
nicholashin 發表於 2017-7-14 23:17

香港人 其實唔係唔鍾意聽歌 係唔聽香港出品個d啫
sosad

祖粉真係好高汁
(過左幾日就唔記得左自己話過要反祖呢件事

兩大實力祖粉
616.1314
Yan

Federer贏到溫網真係好開心
上一次已經係2012 咁就五年
這五年來做過的事 能令你無悔驕傲嗎
這五年人事太複雜 難盡以甜與苦定格

恭喜某樂隊某歌曲成為我本人本年度第五隻自plug
-Prince- 發表於 2017-7-17 21:48

恭喜五月天既終於結束的起點

年度噴碟
nicholashin 發表於 2017-7-18 18:30

希望會收錄一格格(Feat. kk8733) 版本

環球為蔡健雅在北京舉行簽約記者會,現場回顧Tanya的音樂之路,她1997年出道就在環球前身寶麗金,後獲獎無數,是首位在金曲獎上三度封后的女歌手,這次重回老東家,譚詠麟、那英、陳奕迅、孫燕姿、朴樹、郭頂等好友也在記者會上獻上VCR。

郭頂係Tanya個好友咩
明明只係合作左首歌

話說郭頂同佢合作首歌聽完都唔知自己聽左咩
nicholashin 發表於 2017-7-18 23:13

仲差過停格 係Tanya TOP3難聽既作品
而且好有可能係最難聽既作品

都係聽翻異類的同類算

而家先開始同一個中學同學熟係有幾遲

莪滴ching春 耶不是霉身痕

環球安老院又多咗個床位

想打佢
jose 發表於 2017-7-19 23:48

唔知蔡健雅今年出到幾多首好聽過達爾文既歌呢
A. 1首都冇
B. 1首
C. 2首
D. 多到數唔哂
**** 本內容被作者隱藏 ****
jose 發表於 2017-7-19 23:28

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

#時光機
BAG 音樂流行榜頒獎典禮 2017 男歌手金奬 - 郭頂

上榜作品包括:
淒美地、水星記

冠軍作品:
把你的外套留在深巷、每個眼神都隻身荒野

又有得睇pandakill

某人終於走左 唔洗mute住聽

**** 本內容被作者隱藏 ****
kevinlai1621 發表於 2017-7-22 17:47

愛丁堡衛隊成員 h_____2

For the first time since Nielsen started measuring music consumption in the United States, rock is no longer the top genre in terms of overall consumption. Instead, the combined genre of R&B and hip-hop has taken the crown, and while the two styles are fairly close to one another when it comes to percentages, the latter has pulled ahead, and it seems like it will continue to distance itself from the competition in the coming months and years.

支持

呢條片正
睇一次爆笑一次
dongbb2332 發表於 2017-7-23 13:43

個樣同龍蝦有幾分相似

LM等睇CM蘭粉瘋狂吹奏差胖步

未聽已經話十大水準啦喎
nicholashin 發表於 2017-7-24 09:25

高等的人類有最低能的傻