返回列表 發帖
香港樂壇靚仔歌手:
陳柏宇
黎曉陽
Stephen Mok@per se

其他xx( xx(
dongbb2332 發表於 2017-7-24 22:01

陳柏宇都叫靚仔
咁睇黎林奕匡都就黎做到靚仔

-Prince- 發表於 2017-7-24 22:06

王子心諗 : 我都靚仔過佢地啦

香港樂壇靚女歌手:
官恩娜
YukiLovey
吳雨霏

第三個好似唔係屬於女歌手依個category ga wor
dongbb2332 發表於 2017-7-24 22:11

明明人地就係黎自霏洲既靈魂女歌手
加埋關智斌
dongbb2332 發表於 2017-7-24 22:07

你好似漏左 Tim@Dear Jane
佢完勝傻仔陳

吳雨霏
鄧小巧
鄭欣宜
梁佑嘉
-Prince- 發表於 2017-7-24 22:13

鄭傭
鄧詠芝
李卓庭

香港好多偶像派

楊千嬅
John 發表於 2017-7-24 22:26

靚到攣都變翻直 hehe都想同佢結婚

樣子太老
不了
dongbb2332 發表於 2017-7-24 22:37

希望你順便嚴選下台灣樂壇靚仔/靚女歌手

你先
dongbb2332 發表於 2017-7-24 22:56

女 : 蔡健雅
聲靚自然人靚

希望快啲有又靚仔又過180既男人出道
dongbb2332 發表於 2017-7-24 23:24

林奕匡有180cm高
唔知啱唔啱你呢

下 但唔靚仔喎
dongbb2332 發表於 2017-7-24 23:50

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

係條件之一
Homo
dongbb2332 發表於 2017-7-25 09:48

佢又高又有才華(識作曲)又唔靚仔WOR
啱你

**** 本內容被作者隱藏 ****
dongbb2332 發表於 2017-7-25 10:50

唔好掛=.= =.=
唔覺佢好有才
dongbb2332 發表於 2017-7-25 15:22

學下欣賞人啦

Goodbye & Hello 幾首主打都係世界級水準
當你離開的時候 空白格 達爾文

好心啦
個男人又矮又醜 歌王都冇個 將啲頭髮染到唔三唔四成個呀伯咁
講野又冇意義 啲人都好意思放佢係個icon度
咦 原來係2007年出道 真係嫌佢整臭Goodbye & Hello隻碟
出道十年連隻好聽少少既碟都冇 結完婚好收山啦bye

25/7 叱咤咤 派台歌
A-Lin - 一直走 (p)

聽厭咗先派……
nicholashin 發表於 2017-7-25 21:56

首歌係咪future bass
好少接觸呢類EDM 唔係好肯定

咁早又開工喇ching?
dongbb2332 發表於 2017-7-26 09:50

真係傻豬
呢啲link睇個標題就知唔可以隨便click落去啦 可能有病毒架

明明就係一條youtube link, 入面係咪有健雅毒咖?
dongbb2332 發表於 2017-7-26 10:00

If I bring the mouse pointer to a link, but not click on it, I can see in the left/bottom corner that it displays the URL of it.

Q: Could this URL (in the left/bottom) be different from the one that my Web browser will go? (don't count that server side can be redirected with an eg.: HTTP 302)

Yes.

for a simple link click, the whole click could be captured by JavaScript and made to do something else, including navigating to a different page
the link could be substituted onmousedown (this is common behaviour for some link-click tracking scripts)
for browsers like Chrome where the address pop-up appears inside the page area, that pop-up could be faked with JavaScript and page elements. In general you can only trust browser UI that appears in the chrome border, outside of page control.
Consequently the address pop-up is a convenience feature but offers no security function.

你講咁多做咩, 想顯示你有意圖想喺呢個post放毒嗎?
dongbb2332 發表於 2017-7-26 10:16

好心叫你唔好亂㩒link姐
今次冇毒 下次你係啲google search到又click落去可能就中招架啦
我係咪好好人

你人好好, 好beautiful呀

dongbb2332 發表於 2017-7-26 10:21

我賣內涵,係實力派
同我偶像吳雨霏一樣

真係唔多想鬧人 but某人真係唔好再扮kary fans喇
想嘔 曲到***
dongbb2332 發表於 2017-7-26 10:24

好多粒星
好彩我有扮霏粉

真係唔多想鬧人 but某人真係唔好再扮joey fans喇
想嘔 曲到***
John 發表於 2017-7-26 16:45

做乜鬧自己

鍾意無人知道雙子座係祖粉門檻
結論:cm無祖粉
John 發表於 2017-7-26 18:54

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=11155&highlight=%E7%84%A1%E4%BA%BA%E7%9F%A5%E9%81%93%E9%9B%99%E5%AD%90%E5%BA%A7

#42 真jo fan
HOTMAN 發表於 2017-7-26 20:02

#47 反祖力

今晚可以睇pandakill同李錦鬧人 開心

咁狼人殺韋禮安呢
-Prince- 發表於 2017-7-27 21:36

乜水...

我仲玩得好過少幫主{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}{:1_9:}

咁當我無講過啦...
-Prince- 發表於 2017-7-27 22:59

有冇睇 ==
第二局好令人嘔血

支持周二珂

未睇
不過前四集都比想像悶
-Prince- 發表於 2017-7-28 19:20

唔知係啲人高配左定係點
好似推錯預言家就狼人贏 推啱就好人贏咁
冇乜神奇carry局
同埋要輕踩某幾位玩家 退步得好勁
同埋要點名稱讚小蒼&沐沐

我竟然成功推薦到我一個中學同學追睇pandakill
點解我可以咁勁

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
HOTMAN 發表於 2017-7-28 23:07

小蒼沐沐的確有進步
今集第二局其實可以好人carry
明明李錦一黎已經邏輯崩盤 ...
-Prince- 發表於 2017-7-29 11:34

我覺得小蒼已經進步到超越2009老黨桃子
明明上一季仲係好廢
去到今季拎女巫獵人都有carry表現
聽講佢識左條仔 玩狼人殺都好勁 可能有向佢瘋狂取經
同埋終於唔洗聽佢一口氣講哂啲野出黎
沐沐就同09老黨持平啦 好似仲差桃子少少

其實我唔想睇翻第二局 因為好激氣
同埋李斯笑起上黎好猥瑣

平時唔覺
但係佢對住桃子笑個下真係  

其實我覺得今集桃子09都差左
同埋原來無左鼠大王係無咁好 ...
-Prince- 發表於 2017-7-29 23:40

桃子大部分時間都站對邊既
佢弱點一向都係發言
同埋佢判斷囚徒身份好準
09就

我記得之前係度整過個排名
當時09仲係TOP4
如果而家我再排過 佢TOP6都未必有

暫時男歌手五強入面 非本土力佔左三席
勁勁子

男歌手真係慘不忍睹, 暫時男金個位可以頭兩季個分一樣
應該到而家都未有人過到 ...
kevinlai1621 發表於 2017-7-30 12:29

自plug宋念宇歌曲保你一世榮華富貴

幾時做左祈福黨
kevinlai1621 發表於 2017-7-30 12:53

自從祈福區慘被lock之後

俾放棄治療 & come with Kary十二大好唔好

你份工好慘 咁夜都未收得工
dongbb2332 發表於 2017-7-30 22:32

做義工係咁上下架啦

有時我真係唔明點解要hide
dongbb2332 發表於 2017-7-30 23:38

之前係二珂直播果陣狂打同一句野問佢幾時有新歌 佢竟然見到同答左
八月有新歌MV 感動子

支持宋姓男歌手
eg 宋禮勤

Damon摺嘅話 3cmusic兩大打手John同HOTMAN會好傷心

所以希望3cmusic快啲摺
nicholashin 發表於 2017-7-31 18:46

有兩點cut左 呵呵

個PO亮點好多
1. 突然講到某page
3. 陳大文上年已經冇份評香港樂評
咁又係 花無百日紅 不過又未聽過專業既會突然變到唔專業架喎 點解會冇佢份既?
5. 講既野經常有問題都話冇問題 錯歌名basic野唔講
上次Grime俾人指正一下就死雞撐飯蓋 睇到佢前言不對後語真係令人尷尬
6. 邏輯問題勁多 例如可以用一首歌就話顏卓靈係千千既接班人
但同一篇文入面 又話Yuki有時點有時點 路向唔明確
到底佢係用一首歌定係幾隻碟既歌做準則評估一個歌手
個評估準則根本唔fair 篇文都係垃圾
BTW 唔知聽完惡女之後佢仲係咪咁諗

BTW 3c近幾年摺到
質量都冇 真係慘
快啲收 唔好累人累物啦

將12星座再分做48星區
有興趣既可以睇下
dongbb2332 發表於 2017-7-31 21:33

除左愛情果一段同串果一句之外冇part準WOR

as a fd, i will say

優點 - 準
缺點 - 準
性格 - 頭一大段唔準, 後半PART準
事業 - 唔準? (我覺得技能 ...
dongbb2332 發表於 2017-7-31 22:20

睇黎要收下把口了