返回列表 發帖
原來爆左post lol
新帖留名
順便覆番上po留言
支持ed開班
kevinlai1621 發表於 2017-6-19 13:41

開班教乜

整令令 artworks
Wonders 發表於 2017-6-19 21:33

harry先係大師

整圖整到嘔血

其實小編係自稱黎 .__.
所以都係嗌返佢做編輯先生大鑒算
kwanie 發表於 2017-6-25 00:17

其實我真正身份係discovered

一姐加埋都唱唔夠三分鐘 已經完勝大馬妹賓妹
JasOh103 發表於 2017-6-26 00:23

和美煎講再見

要全日瘋狂cum with kary <3

衣.D         20:26         瀏覽論壇首頁

ed?????
dongbb2332 發表於 2017-7-16 20:33

乜水。。。

開心
又屎忽痕走去染頭毛
又可以扮MK
呵呵呵呵

染左咩色
-Prince- 發表於 2017-7-25 23:47

不過都係唔多上色 慘慘子

又 ?!  
BTW 返工可以染咩色 lol
kwanie 發表於 2017-7-25 23:49

其實太明顯的話係會俾老細話
不過家陣深啡色應該唔多覺眼

p.s. 如果可以的話 想整到好似thrill嗰隻色

出圖啦 boy god
Wonders 發表於 2017-7-25 23:49

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

**** 本內容被作者隱藏 ****
[/hide]
Wonders 發表於 2017-7-25 23:59

[/hide]
Wonders 發表於 2017-7-26 00:15

[/hide]

nicholashin 發表於 2017-7-26 00:19

留返啲思考空間俾大家
所以 唔開估了

星期日變左做愛霏日
   美雅要88
kevinlai1621 發表於 2017-7-30 22:58

呢個 淫!婦!

搞乜鬼今日多咗差唔多20個followers

除左愛情果一段同串果一句之外冇part準WOR
bagfgfcde 發表於 2017-7-31 22:13

我覺得我有八成準

當然,「新貴」至少還有些K歌式的港式流行價值,最爛當然還是下一首,這已經爛俗到去某姓連的女歌手的B side水平......

不會有人說 明天帶我蜜月~
誰知 雙子的心 也盼望 能被當真~~
講句笑就算 偽裝很不上心~~~
但半夜還是 很在意 錯過那戲份~~~~

WTF is That!??? 是在扮作自己是沒人愛但堅強的女生嗎?對不起我真的大笑了
應該也只有裝純情的婊子aka現時大部份的「港女」會照單全收這些完全「想當娼又要吊高嚟賣」的內容
這刻我十分同情容祖兒要充滿感情的在裝,實在敬業,敬佩敬佩~~

咩黎架 search極都唔見  

《玩家》今年年度神曲!融合「任我行」「六月飛霜」「你們的幸福」內核 ...
nicholashin 發表於 2017-8-27 00:33

fb見到 不過主要寫西方樂評
寫得幾好笑但我又buy佢啲point
https://www.facebook.com/notes/%E5%B0%8A%E5%B0%BC%E7%9A%84%E4%BA%8B-johnnys-music/77-my%E6%B6%88%E8%B2%BB%E6%8C%87%E5%8D%97-%E4%BA%9E%E6%B4%B2%E7%9A%84%E5%A4%A7%E7%89%8C%E5%80%91%E7%9A%84%E5%9B%9E%E6%AD%B8/651900894973258/

kary真係夠晒環保
今晚件衫 幾年前好似著過

我一直都有動搖過今年至尊歌應唔應該比呢首
但係當年頭到年尾都咁通用都咁中咁應景 睇黎都無揀錯 ...
kwanie 發表於 2017-9-15 00:44

支持 我錯

佢再唔派新歌就會被人強搶我個榜嘅女歌手獎
nicholashin 發表於 2017-10-21 00:26

自plug新歌咪得。。。

但呢首 feat 黎 , 係咪諗住調轉 孫盛希 feat. Slamer
佢隻新碟突然無左消息  wiki 都變 ...
chanchan0909 發表於 2017-10-21 14:32

Slamer係EDM Producer嚟
想horse可以寫孫盛希做主唱

慘 難得今年貌似唔多女人爭金曲歌后。。爭下入圍都好吖

恭喜今年本榜三組季度歌手
周國賢
Supper Moment
Supper Moment
王詩安

想講好耐,法國AGA唱d歌好鍾意喺高潮位或者低潮位大量滲入adlib,而且唔係出自同一曲風,極度懷疑呢個女人透過呢種方法去扮pro去draw attention打壓其他女歌手
例如:

無期 - 我怕燭光一熄失約是你 / oh~~ no no babe~

3AM - It's 3 a.m. in the morning baby don't you ask me why yeah~yeah / ohhhhhhhhhhhh yeah don't baby don't baby don't baby don't baby don't / oh wo~~ wo~~~ baby don't woo yeah
吃定我 - 為何低估了我 能為你 承受更壞更多~~~ wo oh~~ yeah!
你也喜歡我 / 你喜歡使我難過 / eh~~~~ yeah yeah~~~~~~ eh~~~ yeah yeah~~~~~~ eh~~~~ yeah yeah~~~~~~ eh~~~ yeah yeah~~~~~~ ho woah ho~~ eh~~~ yeah yeah~~~~~~
Nights Without You - 給空虛佔據你叫我怎做和鏡子 / 伸手抱抱我抱著舞伴和靈魂共舞 / wo~ wo~~ / Night!

圓 - 至少今天你欠缺的 明天見 / mmmmmmmmmmm~~~~~
孤雛 - 行人路裡穿梭 在旁為你哼歌 / 你永遠並非一個 / hu~ wo~oh!

若 - 命運像流水 坦率淌下去 / wo oh oh oh oh oh
認 - 誰料你竟勸我不必太認真 hey~ yeah oh~~ / no no no no baby / ho ho ho ho yeah yeah yeah yeah yeah~~~!
Superman - 神奇是 有了你我會看到 相戀過份美好~~ hu yeah yeah yeah / hu~ yeah ho wo yeah yeah~

一 - 那怕愛情這圈套 找一千次早晚會遇到 / Oh No No No Wo / 我信我能夠找到 我信我能夠找到 /Oh No…No…No…Oh No…No…No…Wo ho hey yeah

哈囉 - 但願長此以往 憑同情能結果~~~ ho wo / hu~ / wa oh wa oh wa hu~ ho woah oh waoh yeah e yeah
問好 - 怎麼解釋得不到你越會去傾慕 / 我卻永遠行入這條路~~~~ hu wo woahhhhhh
One Day At A Time - 這道牆後 總可暢遊 故事還有 / One day at a time / hu~~~ hu~~~~~~ no! no! no! NO!
一釐米 - hu~ hu~hu~ hu~huuuuuuu~ / 仍然未遇到嗎 / 他她它也説聲It's alright

ADLIB天后AGA

原來好多網站既十大專輯都有鄭興隻碟
bagfgfcde 發表於 2018-1-15 20:34

支持
隻碟好好聽 好舒服

點解m記會播有火?
HOTMAN 發表於 2018-1-19 09:14

係囉

可能好快有全副舞裝

幅長輩圖邊個整嘅
kwanie 發表於 2018-2-16 18:20

#認同請分享

笑到痴線
仲要有兩個李嘉欣呢下好野
kwanie 發表於 2018-2-16 18:28

原本想一排過放六個
不過好似too much

next year dse tgt?
RVHOCPC 發表於 2018-2-28 22:43

希望學業台可以重生
為出年考DSE做好準備

教我數學 ^_^
Wonders 發表於 2018-3-1 00:20

啱啱睇咗上年份M2
原來好多都已經印象模糊。。。
要放棄了

你睇下你做左啲乜好事先啦

學業區: mmmmm 其實成版都唔多concrete d嘅學術討論 有20%嘅post都 ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-1 00:22

原來係我。。。。

而家奉愛之名為咗我嘅學業著想
我要求重開學業區!