返回列表 發帖
**** 本內容被作者隱藏 ****
kevinlai1621 發表於 2017-7-22 18:39
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

kevinlai1621 發表於 2017-7-22 18:46

雖然還原成長係主打歌格
但係都係憑感覺揀左另一隻自plug
-Prince- 發表於 2017-7-22 22:04
係咪tag Phil成名作嗰首

MacBook pro買外殻保護佢好定買內膽袋保護佢好?
harryharry 發表於 2017-7-23 17:53
我見過人買曬兩樣

LM等睇CM蘭粉瘋狂吹奏差胖步
bagfgfcde 發表於 2017-7-24 09:24
未聽已經話十大水準啦喎

全台晒冷節目硬sell 直播app,話晒都係大型event,點都要著得好好睇,不過話晒直播係閒常活動,當然又唔使著到好誇張嘅,大台就叫班藝人著Smart Casual,咁就唔使搞到咁隆重啦。

點知當大家現身的時候,近8成藝人都著到去飲咁樣,坤哥則以一件螢光黃Tee配牛仔褲現身,搞到佢自己都覺得老老尷尷,佢就喺instagram話︰「以後Dress code Smart casual不可信」之後佢仲話︰「不過我點著都係咁好睇」然後hashtag 個個都著老西。

不過,坤哥呢件螢光Tee,就成功為他成為焦點,在排排企的大合照就成功令他搶fo,成為萬人之中一點黃。

yum蟲落地獄啦

5究竟系咪歌手
禾覺得佢吾cum睇牙
dongbb2332 發表於 2017-7-24 22:50
被你J左6個月啦
Nate真心好型, 同tim子有得揮架
lol
dongbb2332 發表於 2017-1-7 17:49

希望快啲有又靚仔又過180既男人出道
dongbb2332 發表於 2017-7-24 23:24
你想佢地出道做咩職業?

本帖隱藏的內容需要積分高於 3223 才可瀏覽

bagfgfcde 發表於 2017-7-25 15:09
亂倫 驚

25/7 叱咤咤 派台歌
A-Lin - 一直走 (p)
bagfgfcde 發表於 2017-7-25 20:09
聽厭咗先派……

繼手攪舞之後 呢個女人終於出新教學
jasonng 發表於 2017-7-25 18:45
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ed8671ed 發表於 2017-7-26 00:03

好多粒星
好彩我有扮霏粉
bagfgfcde 發表於 2017-7-26 10:48
直線曬命

(吸氣) 就這 (吸氣)(吸氣) 就這 (吸氣)
(吸氣) 你不 (吸氣)(吸氣) 不自然
(吸氣) 你也 (吸氣) 不要說需要我原諒
(吸氣) 別讓我 (吸氣) 多想

如果搵JW唱 成個chorus就變左聽吸氣聲

連韓國人都愛霏

100毛廣告被打壓 毛記電視有危機

未開工就想收工
未開sem就想完sem
返工就想返學
返學就想返工
人類不如去死 ...
dongbb2332 發表於 2017-7-27 13:58
人黎 唔該幫我釘起呢段野做座右銘

靚仔音樂人:
1. 馮允謙
2. 陳考威
3. Bert
4. Nate
dongbb2332 發表於 2017-7-27 16:16
Jay Fung變左音樂人 慘到
部份會員鍾意既T-Ma同林家謙呢

支持雷頌德
John 發表於 2017-7-27 17:21
有會員話Edward Chan好靚仔

因愛閃光好聽
HOTMAN 發表於 2017-7-27 21:31
閃光中再次感動 最好聽
btw 等緊你個一日一榜

建議某會員聽多D霏霏既歌 咁會用Google Translate用得好D

霏妹首首都唱得幾好聽
回勇定食咗禁藥
jose 發表於 2017-7-30 11:37
睇黎霏霏係Mr.寫還原成長時既靈感床
男歌手真係慘不忍睹, 暫時男金個位可以頭兩季個分一樣
應該到而家都未有人過到 ...
kevinlai1621 發表於 2017-7-30 12:29
我個榜有兩個林姓歌手搶分 有幾個男歌手有十大分數既歌於是男歌手總分係45XX 女歌手/組合總分都係23XX

有時我真係唔明點解要hide
dongbb2332 發表於 2017-7-30 23:38
因為要順著此刻感覺走

淨係識食老本 懷舊金曲夜咩
dongbb2332 發表於 2017-7-31 10:24
佢掛住食洪生 點會諗咩突破呀

Ken Ho's Billboard 100 Finally has week 2's post
9        NE        再一次        小宇        9

原來CM第一個愛宋生既人係佢..........

個PO好好笑
話說3c幾時摺?
bagfgfcde 發表於 2017-7-31 17:45
Damon摺嘅話 3cmusic兩大打手John同HOTMAN會好傷心

所以希望3cmusic快啲摺

邏輯問題勁多 例如可以用一首歌就話顏卓靈係千千既接班人
但同一篇文入面 又話Yuki有時點有時點 路向唔明確
到底佢係用一首歌定係幾隻碟既歌做準則評估一個歌手
個評估準則根本唔fair 篇文都係垃圾
BTW 唔知聽完惡女之後佢仲係咪咁諗

BTW 3c近幾年摺到
質量都冇 真係慘
快啲收 唔好累人累物啦
bagfgfcde 發表於 2017-7-31 19:22
做咩學我突然爆seed.....

as a fd, i will say

優點 - 準
缺點 - 準
性格 - 頭一大段唔準, 後半PART準
事業 - 唔準? (我覺得技能 ...
dongbb2332 發表於 2017-7-31 22:20
知道對方幾時出世 勁

Blaster派歌

下星期出WK32小結
望下女歌手啲榜分 再望下男歌手啲榜分
再加上某女人九月就會出碟呢個消息
真係要同班本地 ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-1 23:38
原來林奕匡同盧凱彤唔係本地歌手……

決定如果HOTMAN唔交榜 下週就out Come With Me!

尋晚發夢見到HOTMAN無交榜 可以放心out左Come With Me

日有所思夜有所夢呀你
dongbb2332 發表於 2017-8-3 11:51
係呀 我成日諗住美女Kary

Jubeat點解可以咁好玩

作得又唱得!盤點香港8位實力派唱作女歌手

AGA
方皓玟
Robynn & Kendy
盧凱彤
岑寧兒
Serrini
JUDE (曾若華)

王菀之

某兩位男歌手見到佢地上plug疑似會有我個榜十大 就出首合唱歌想爭夠1.5首
好在有林姓歌手阻止佢地既陰謀

聽TANYA唱歌有冇令你心跳加速?
dongbb2332 發表於 2017-8-4 22:03
如果真係咁 佢個心會加速到心肌壞死

你唱千千首塔羅迷 難聽到原地爆炸 到而家都記得
bagfgfcde 發表於 2017-8-4 22:10
原來蘭粉唱歌都係難聽既

夢境同現實通常相反
HOTMAN 發表於 2017-8-5 01:03
咁我發夢你在生 你係咪會想自殺?

通常姐 通常黑心既人有報應添
HOTMAN 發表於 2017-8-5 01:08
睇黎你日日發夢懲罰免免 所以佢咁黑心都無報應

作曲:盧凱彤
填詞:黃偉文

At17 - Girls and Girls
hehehaha 發表於 2017-8-5 18:20
Wyman走開啦
明明Eman可以搵周耀輝 Ellen可以搵林夕 偏偏走出個Wyman

支持!

平民選擇篇
三哥>>傷心酸辣粉>譚仔>給親戚看見我一個人食>雲桂香>大家樂>>美心>吳若希>M記>>>大快活 ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-5 23:12

咁時代會進步架嘛
John 發表於 2017-8-5 23:58
agree 事情變得理所當然唔一定係壞事

點解電訊公司會覺得我想每個月畀多$138用一個得1/3速度既plan
原來903有冠過說到愛
20>17>10>04>05>01>19
算唔算係呢個榜2010年之後做過最有良心既行為 ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-6 16:03
唔係呀嘛 你而家先知????

大同計唔計丫
kwanie 發表於 2017-8-7 00:38
今年仲未有台灣/內地歌手拎冠 (Ellen/Eason好明顯計香港)
上年都叫有首《一定要相信自己》 15年有李榮浩

聽日先 ok?其實係咪plug 少左去903
kwanie 發表於 2017-8-7 00:59
其實盧廣仲方大同李榮浩呢D常客係有keep住plug去903既