返回列表 發帖
謝安琪(Kay)早前拍下的擘髀照片被雜誌刊登,Kay接受商台節目主持查小欣訪問時說:「我明明是良家婦女,為何叫我『淫Kay』呢!我並不豪放,我是內斂的人,我是賣內涵的!」

對於有報道寫你主動陸永和方大同?Kay說:「沒有這事,他們全是朋友,他們還指我是『惡女』,經常毫不留情地踩我,其實報道中的相片是初入行時拍MV時拍的,那時只是妝勁。」

萌妹堅堅
harryharry 發表於 2018-1-16 19:06

歲歲年年的的菲菲賓賓

那年 唱歌走了音
當年 成績單扣了分

Silent all these years

陳詠謙真係好錫JW

點解m記會播有火?

擋不來 分手如硬仗

環球唱作歌手江海迦(AGA) 月前舉行兩場麥花臣處女演唱會反應好好,貴價票更被「秒殺」,唱片公司決定乘勝追擊,入紙為她安排明年登上紅館大舞台,出道僅3年的AGA獲公司力捧上位既驚又喜:「公司對我咁有信心令我好感動,我經已做好晒準備,隨時on call上陣!」

自從今年7月AGA完成兩場《Ginadoll Concert Live》演唱會後人氣大增,連前輩蔡立兒都點名大讚她能歌善舞好全面,條件好好。商演活動陸續有來,於《NESTEA Fresh Me Up Music Tour》第二擊中AGA以歌會友,仲將過往不如意經歷跟現場一班年輕歌迷分享,從中帶出鼓勵訊息,提醒大家遇上困難不要放棄!重提昔日難捱日子,她無奈說:「當初辭去空姐工作決心做全職創作歌手真係冇乜收入,不斷作曲錄製demo而苦無回音嘅日子真係窮到冇錢開飯,全日食得一盒百力滋或者一個杯麵、梳打餅,唯有咬實牙關匿埋寫歌,太頂唔住就聽偶像陳奕迅嘅歌陪伴共度難關,不過我呢啲小粉絲即使見到佢都唔敢講畀佢知。依家接show係多咗,唔使過住赤貧生活,但都未過度到『危險期』,所賺返啲嘅錢要睇住使,唔可以亂用,不過叫見到有曙光都好好嘞。」

想請Eason做嘉賓

  對於唱片公司有意安排再下一城,明年進軍紅館,AGA開心同時,表示開始學舞、寫新歌做好準備:「希望下個show有更多表演,咁大嘅場地可以安排更多親友嚟捧場,最想梗係請埋超級偶像Eason做表演嘉賓。公司對我咁有信心我好感動,一定會加倍努力做到最好。」

CM微少說:

台北拍外景被Gin Lee愛慕 譚校長:夜晚要鎖房門

譚校長、Gin Lee、Aga, Robynn & Kendy, Keev ...
hehehaha 發表於 2018-1-25 20:55

睇黎我已經取代左adrian fu

擔心轉眼已是Friday 還怎麼撐過Saturday

尋晚唱k有舊同學挑戰堅姐首我說
結果走音走到去天橋底
林仔 發表於 2018-1-27 19:21

已經係gin gin最低難度系列

有用冇用係乜意思先?
你有冇讀過莊子架?

對你好失望
掛住聞Gin Lee對大馬腳 啲知識掟哂落蔡健雅個無 ...
bagfgfcde 發表於 2018-1-27 20:42

蔡健雅個無底洞有幾深?

你果個深啲
bagfgfcde 發表於 2018-1-27 20:46

我同你差唔多啫

有幾個會員墮落得好緊要
明明以前都有少少品德
嗰首4字偽福音實在太恐怖

I Hope You’re Somewhere Praying that Praying wins Best Pop Solo Performance

雖然兩個都電音女皇變村姑 但呢個獎對kesha意義重大好多

很堅強很堅強很堅強很堅強

幾多可笑諾言被作廢了

我四大女神最近都有新作品面世
好幸福

JW - 維多利亞
Gin Lee - 很堅強
God 姐 - Pink Song
謝安琪 - 雞蛋與疫苗

環球真係好垃圾 要特登search先搵到很堅強既宣傳片

https://www.umwebzine.com/zh/article/2886

另一半係邊?

hehehaha 發表於 2018-2-24 18:43

唔係 係張飛既另一半係邊

我共你硬拼盡了力最後都是銀獎

Im my dream~

美夢會為誰遇見。。。

明日會點

開心 聽日去打牌 ^^
mamakin 發表於 2018-3-3 19:21

輸左好多錢...

說再見了吧(remix)

好想聽
hehehaha 發表於 2018-3-3 19:31

好似係叫 和每天說再見了吧

英文系朋友:3AM咪即係in the morning囉

睇Call me by your name先

以前細個稚幼園去廁所大丁係會比人笑
大過青春期之後先知原來可以proud of it ...
hehehaha 發表於 2018-3-6 05:34

但關你事咩⋯⋯

很堅強 很堅強 很堅強 很堅強

真係好易就會哼出來
帥小寶` 發表於 2018-3-6 14:29

一我閒就會想播

關唔關我事都唔會關你事
hehehaha 發表於 2018-3-6 15:03

最好啦 我都唔想關事

和每天講再見
和每天講再見 Duet Version
和每天講再見 (Night Remix)
JasOh103 發表於 2018-3-6 17:16

唱三次真係唔夠 我平時都係聽10次起跳

很開心 很開心 很開心 很開心><

聽緊ginadoll live
發現aga嗰時已經係天后
jose 發表於 2018-3-6 21:51

係天后做咩 食華姐清湯腩?

如若意志薄弱應該更幽怨~~~

Gin Lee潛水真係好完美

蜉蝣>>>>>>>>>>>>潛水
JasOh103 發表於 2018-3-7 11:19

You crazy?

和呢個po講再見

好明顯買views啦

JasOh103 發表於 2018-3-7 19:22

太誠實啦你

未有咁快, 仲可以發到30個po
kevinlai1621 發表於 2018-3-7 19:49

推到完場

你今日bully咗gin lee未?
hehehaha 發表於 2018-3-7 18:45

好嘔心呀反煎

乜Gin Lee買左view都咁少人睇咁慘
bagfgfcde 發表於 2018-3-7 19:50

Jose同ed已經盡左力聽架啦

和GIN GIN 講再見。
kk8733 發表於 2018-3-7 19:51

幾時和你講再見

你呢? 白兔座?
hehehaha 發表於 2018-3-7 17:26

你對兔兔咁有興趣既

同我講再見。可以打電話同我講。
kk8733 發表於 2018-3-7 19:56

收啦 我唔會浪費電話費