返回列表 發帖
可能佢個三甲係 Gin Lee 顏卓靈 同 關菊英
bagfgfcde 發表於 2018-1-3 19:53

關菊英菊梓喬谷微

買到美W啲特價霏

尋日口水多過浪花嘉賓 林奕匡
各位fans可以留意下

今年暫時最大成就係預言作曲家吳業坤同佢助手hehehaha拎作曲獎
HOTMAN 發表於 2018-1-9 07:14

咁靴文勇奪監製奬有冇tip中先

居然計漏柏豪bb
electric 發表於 2018-1-19 08:58

RTHK欽點
吳業坤=張學友
周柏豪=劉德華
許廷鏗=黎明
陳柏宇=郭富城

Alfred+Afraid=Alfraid

刪咗逼逼窗勞同賣tv塞爬

原來平安谷都有大小姐

尋晚唱k有舊同學挑戰堅姐首我說
結果走音走到去天橋底

今年樂壇死左幾多次?
newguy 發表於 2018-1-30 12:10

無論死咗幾多次都有得重生
所以it doesn't matter

希望黎緊可以死少幾次
b01091018 發表於 2018-1-30 14:35

希望啦
另外點一首"死不了的"送俾大家

吳一姐個新碟post三四粒鐘就去到第二頁

覺得忍(林欣彤版)好聽唔過1001次人生算好事定壞事

我的情敵女婿幾好
終於唔係叫鄺美寶之餘 水準高於一般河水片

唔係呀嘛...劇情開頭我都覺得通順, D客串既插入唔突兀 (除左最尾容祖兒出場)
後尾無神神加快速度聲住收 ...
放空 發表於 2018-2-18 11:42

近年來多得某大導演 令我嘅認知係河水片=垃圾
呢套起碼超越咗垃圾嘅水準 都有得笑下
不過嘉玲姐 黑仔呢啲拍搞笑片真係差咗小小

雖然今仗失球的較去仗多,但傑志面對實力更強的對手,在進攻上明顯比上場更有威脅,隊長盧均宜指球隊「輸得起」:「輸波無咩問題,我哋嚟呢度就預咗輸波,因為我哋同亞冠水平嘅差距真係好大,不過我哋會不斷嘗試,好似第一場未試過有咁多組織攻門,而呢場我哋放膽好多去攻。」於港超甚少正選上陣的均宜,指今仗自己已搏到盡,盡量調節狀態,認為盡力已經足夠。首次於征戰亞冠賽事,亦令均宜印象深刻,體會到亞洲最高水平:「人哋速度快、埋門組織、走動都係高水準,每一腳質素都比我哋好,要入波係好困難。要更進一步,亦要成個球圈一齊建立更高層次,係件好長遠嘅事,但唔好話我哋係無能力,雖然我哋輸波,但我哋有能力去嘗試。」傑志教頭朱志光則表示球隊上半場初段表現不集中,但換邊後表現積極,在過13,000名球迷打氣下,即使大比數落後仍沒有放棄,繼續放膽製造攻勢。他又指球會作為亞冠初哥,無論是管理層抑或是球員均朝着好的方向邁進。

笑到我肚痛

Vani仲記得07年新人金
Wonders 發表於 2018-2-21 22:45

江若琳吖嘛
我都記得手槍與紅玫瑰亞軍果個星期同冠軍係32比32打和super
但反而唔記得冠軍係邊首歌

無須login都睇到唱片區

今個星期雲妮會訪問太極
J佢哋嘅會員可以聽聽

希望 Vani 開多集專訪雷有輝啦
chanchan0909 發表於 2018-2-27 18:43

一鋪J足七個過癮啲

一鼓作氣聽返蘇爺五粒鐘節目
精神到呢

話說鄭嘉穎當年拍過一部戲叫甜心粉絲王 入面佢飾演嘅角色叫
鄭恩儀

黃智雯 黃智賢 黃浩然都接連有劇出街