返回列表 發帖

Torres對余文樂感興趣 千嬅教仔會同佢講個後果囉例如好痛咁

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

有架,的士陳連腋下都紋
Kaybb 發表於 2017-6-20 13:25

柏宇背脊同腳都好似有
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

有架,的士陳連腋下都紋
Kaybb 發表於 2017-6-20 13:25

講起腋下, 都想脫腋下毛

評分人數

簽名被屏蔽

我無紋過不知啦,不過我不鍾意紋一世改不了的圖案落身體度,所以紋貼紙算紋jj度唔係最痛咩? ...
Kaybb 發表於 2017-6-20 13:20

痴線, 邊有人紋JJ

簽名被屏蔽

紋身的意義係痛咩?試左紋身貼紙,覺得好的就紋身
Kaybb 發表於 2017-6-20 13:04

人地話紋BYEBYE肉先會痛

簽名被屏蔽

紋貼紙羅
Kaybb 發表於 2017-6-20 12:46

妖, 又無左紋身既意思

簽名被屏蔽

邊忽怪獸lol 佢都無話唔俾
淨係話會同個仔講個後果ja ma
放空 發表於 2017-6-20 08:29

其實講個後果係好正常
我自己都好試下紋身, 但因為個後果, 另到自己1516

簽名被屏蔽

笑死
紋身都要管
人瑞真係怪獸家長代名詞
cathay1996 發表於 2017-6-19 20:54

邊忽怪獸lol 佢都無話唔俾
淨係話會同個仔講個後果ja ma

終於等到cm有人開po
我第一次睇呢單野都睇到Torres對余文樂有興趣

簽名被屏蔽

媽媽都遇過呢啲尷尬事
John 發表於 2017-6-19 20:37

我都好想知係咩事

如果阿仔揾到父母床下底的安全套阿媽又點教仔呢?
Kaybb 發表於 2017-6-19 21:18

1) 丁生 probably keeps them in his office for easy access, not at home
2) Even if he keeps some in the bedroom, 丁子高 will probably place them 高高處, 阿仔唔會 reach 到

評分人數

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

咁仔仔穿耳使唔使管?要教仔仔穿左耳?
Kaybb 發表於 2017-6-19 21:07

教仔仔必須去專業刺耳人士

評分人數

我都有諗點解torres會知道余文樂有紋身?唔通睇到爸爸寫真? 不過應該係見到余文樂真人先知 ...
Kaybb 發表於 2017-6-19 21:05

Maybe 同爸爸一齊睇余文樂寫真 - one of their father and son bonding activities.

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

笑死
紋身都要管
人瑞真係怪獸家長代名詞
cathay1996 發表於 2017-6-19 20:54

前護士媽媽當然要管紋身

簽名被屏蔽

Did Torres see 余文樂紋身 in photos or in person? Assuming photos, does it mean 春嬌姐爸爸 keeps 余文樂玉照

笑死
紋身都要管
人瑞真係怪獸家長代名詞

媽媽都遇過呢啲尷尬事
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

盡得爸爸真傳

群腳仔好難唔諗起蝦餃老母
Kaybb 發表於 2017-6-19 20:01

關乜事啊又
有邊個小朋友唔痴媽咪喎

簽名被屏蔽

咁紋男朋友個名囉
721AXA 發表於 2017-6-19 18:25

笑出黎
比標題呃左

例如會好痛
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

標題黨
利申:唔係鏡粉

咁紋男朋友個名囉

千嬅透露,兒子Torres對余文樂的紋身相當感興趣,問到可介意兒子長大後紋身?她說:「我會同佢講個後果 ...
Kaybb 發表於 2017-6-19 18:01

群腳仔係咪寸緊蝦餃媽 < 你有冇咁好想像力呀
【This is MC】澳門見