返回列表 發帖
仲有美漫,美立,美韻,美威?呢隻無翻唱,反而想買了

好大機會上吾到銷量榜成績已經甘差,歌又無咁hit~得無咩人理個台上,大 ...
hkbaby 發表於 2017-6-30 13:59

宜家只要出新碟都上到1-2週吧

起碼拎到女銀
人氣泳兒出道一早已有

簽星夢咁903永世無獎
Kaybb 發表於 2017-6-30 19:23

宜家係英皇都一樣無啦

回復 88# Kaybb

可能變女版星夢許廷鏗@903

美立美漫人氣真係磨到無哂,睇銷量就知但美泳點磨都仲有點點人氣,銷量起碼有第6-10位一周
美泳欠一首好歌 ...
Kaybb 發表於 2017-7-1 12:33

美Gin上年硬谷了成年都好似無乜用,又話申請開紅館?

其實GIN根本無咩人氣,又無話題,根本唔適合娛樂圈
美泳唱功不會差過GIN,有拖拍,起碼中產人士知佢唱過 ...
Kaybb 發表於 2017-7-1 13:18

但佢上年隻碟又疑似好好賣

美泳碟銷量一向係EEG 女歌手 TOP3
   今次隻ep碟好大機會上唔到榜,4首歌無咩宣傳
GIN碟銷量不差 ...
Kaybb 發表於 2017-7-1 13:22

GIN唔係冠佐好多週咩?泳新ep起碼有1週命吧

又唔係做唔到新人架啵(唔好有主觀感覺,睇成績同事實黎睇)
星娛樂有坤哥、欣宜
華納有Pakho、Dear  ...
Wing1211 發表於 2017-7-4 16:17

立立好似開過一次neway吧,鍾舒漫就好似真係一次都無

都係得第5 Close to You 之後次次都係最高5 Aiiiiiii,我估計得800 張倒 ...
hkbaby 發表於 2017-7-7 14:02

今次4首歌都好高質,都係得第5,唉……

3000>2000>1000>500>250?????
Kaybb 發表於 2017-7-7 19:06

上唔到銷量榜的歌手,其實係咪可以考慮唔好再出碟或者退出樂壇算了

三張碟上唔到十大銷量榜,點解精選碟賣得咁差?
Kaybb 發表於 2017-7-8 11:57

包装問題?第一版大大隻,好難存放,當年我都係買第二版正常size

評分人數

• hinz

信和咩價位~
doughnut 發表於 2017-7-17 00:00

Skymusic 80送海報

其實出4首歌真係好難吸引到街客買,不過今次隻碟4首歌都幾好聽