返回列表 發帖
有a想睇 yum歌始祖

會唔會cut一場
lemontea1069 發表於 2017-7-14 12:52

等睇HK$680 -> HK$300

300 ja?????
721AXA 發表於 2017-7-14 14:19

300都高咁HK$380咪要80$ @@

今次...haha
新歌都冇叫人點播
John 發表於 2017-7-15 02:04

英文返唱歌囉

佢派英文歌都唔會有人播啦..係咪商台指定電台但唔係903?如果係咁電台宣傳都會好hea.. ...
Serendipity 發表於 2017-7-17 00:47

其實指定電台應該搵881
903堆聽眾群有鬼人聽劉美君咩
仲要嗰班DJ有免費霏都未必去睇la
又或者
例行睇完之後讚下個show當宣傳左囉

應該唔係, GIN 講左係紅館次次都唔批. GIN 開既話肯定唔會滯銷成咁. 如果你話個期原本比KARY 可能更有機. ...
lblemon 發表於 2017-7-18 15:16

你肯定?
無hit歌無人氣
一場full house都偷笑啦

680sell350
480sell250
hinz 發表於 2017-9-27 23:06

新嗰隻精選應該唔洗250又送霏
特價霏可以收一收皮

個concept幾吸引
Rundown好大驚喜

想睇
John 發表於 2017-10-15 09:07

睇啦,睇埋我嗰份

咁大製作得一場真係好浪費
希望改到期

倒吊唱半首歌響紅館應該都係第一人?
星勤 發表於 2017-10-15 23:05

冇記錯王傑好似試過倒吊一路打鼓一路唱?

原來冇唱雪泥
可唔可以part 2 補返

場就BOOK左~台又起哂~
run一次出隻碟蝕小d~好似係~最多唔影台下~唔覺既xd
wewa1001 發表於 2017-10-17 15:46

如果第一晩有錄影,剪返d觀眾入去

雖然冇入場睇第一場但過咗成個星期仲好回味youtube堆live video
希望環球唔搞Part 2都出DVD啦,呢個show值得留傳係香港樂壇史

似有Part 2喎

對於前晚7時許改掛三號波,劉美君接受本報訪問表示:「都失望,開唔成真係好唔舒服,因為好多朋友第一晚睇完都好渴望再睇,希望盡快度到期。」由於之前排練搞到周身傷,劉美君昨日就去睇醫生:「覺得對唔住買咗飛嘅朋友,我應承公司會再做,依家天阻一阻我,part 2會更加精采,我會畀啲顏色你哋睇,後會有期。」