返回列表 發帖
又三面台
明明08年都開到四面

其實08年果次係高質素
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

有得聽午夜情live 有得諗
royloyloy 發表於 2017-6-26 21:55

午夜情實有啦
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

300都高咁HK$380咪要80$ @@
hehehaha 發表於 2017-7-14 14:25

我估有20蚊飛

哇~今時今日,她甘Ge人氣,STAR HALL 都炆水LA仲紅館2場?
hkbaby 發表於 2017-7-14 16:00

仲要零宣傳先好野
當年大開色界4月開
1月已經派大開色界
跟住一冠軍就轉plug浮花
903兩隻歌瘋狂播300次播到開show

今次...haha
新歌都冇叫人點播

地鐵有宣傳~
zxc 發表於 2017-7-16 00:36

今日睇電視都見到viu tv有廣告了
背景音樂有午夜情

個廣告係點?
zxc 發表於 2017-7-16 11:23

arm arm再睇到個廣告
hea到爆
全個廣告都係影住個演唱會banner唔同部分
全個廣告都係播住午夜情做背景音樂
就係講劉美君咩咩咩演唱會, 邊日, 紅館
完全冇其他片

而家680放緊轉角位撻黑色飛出黎
10連位兩場都輕鬆有得揀
480都仲賣緊轉角位21行

但轉角位真心趕客
係放飛就放中間啦 橫掂都係賣唔出=.=

不過因為近年太多翻唱
為免中伏都係唔睇

睇到呢個報導, 唔知點解有預感d舊歌會重新編曲
同埋翻唱歌會佔一部分
戀愛大過天有可能同d淫歌一齊唱{:4_96 ...
masterdragon 發表於 2017-7-19 22:56

我估不到 玩玩呢d音樂劇感覺本身已經好重

手痕禁一禁入城市售票網
好多飛呀
380係可以買哂一個block第31行全行

想睇

美君兩次紅館
一次4月一次10月
理論上都係比較少惡劣天氣
但就兩次都中招...

真係唔好彩

要人禮拜一至五office hour去退霏
買左標價$38-68跳樓霏應該無得回水 ...
阻住 發表於 2017-10-17 23:35

咁應該唔使好多人需要退票