返回列表 發帖
歌手十強(排名不分先後)
最高得分:664
最低得分:119

容祖兒
上榜歌:閃光彈
冠軍歌:第一百個我、裝 ...
616.1314 發表於 2017-6-25 23:27

恭喜鄭秀文唔係排女人第十

想進化成好似蔡健雅咁嘅人
jose 發表於 2017-6-25 00:03

咁咪即係要做剩女

my LOVE my FAV Top 20
Week 26 : 19/06/2017 - 25/06/2017  |  

RK|LW WK|PE  Songs          ...
jose 發表於 2017-6-26 22:05

冇蔡健雅啲live既

NH TOP 20 2017 WEEK 25 (2017/6/25 - 2017/7/1)

2017年 冠軍歌巡禮
WEEK 1-13: 羽毛鱗刺 / 停止繁殖 (2) ...
nicholashin 發表於 2017-6-25 00:01

希望呢位會員下星期一次過上哂顏卓靈兩首今年既歌
話哂你都曾經上過戰場上的最後探戈

Jason's English Mix

List of Number-One Singles of 2017
Million Reasons/Castle On The Hill/Shape Of  ...
JasOh103 發表於 2017-6-25 00:39

希望會上We Are One By Jolin Tsai and Hardwell
銀髮白/飛天/給兒子的信/我錯/獵/難得一遇/驗傷/難得一遇(2)/羽毛鱗刺/最好時光/負攝石/
終於我們/愛比死更 ...
Yan 發表於 2017-6-27 15:51

陳老師
COOL MUSIC HOT HITS 100
Vol. 56   23/06/2017 - 29/06/2017
jose 發表於 2017-6-30 20:29

12 weeks no.1 ...

年度冠軍歌列表:
Season 1  停止繁殖 / 荒唐 / 派錯派對 / 愛需要勇氣 / 風起了 / 我錯 / 獵 / Lovesick / ...
jasonng 發表於 2017-7-1 11:04

自plug所謂的愛既榜都值10000分

唔知你嘅小道消息幾時實現呢
BTW 聽聽下覺得幾似方大同會唱嘅歌
jasonng 發表於 2017-7-1 11:44

希望個小道消息可以係半年內實現

少少似啦 碟裡面另一首仲似
不過方大同近年都已經少左唱呢類歌

Weekly Champion
Season 1 : 我錯 / 一萬個不回頭的方法 / 推開世界的門 / 愛比死更冷 / 不藥而癒 / 淒 ...
dongbb2332 發表於 2017-7-1 18:46

WEEKLY AP TOP 10
1        周二珂 — 告白氣球
8        宋念宇 — 原來的你
10        宋念宇 — 所謂的愛

今星期個榜高分左好多

驚。。。你係咪灌咗迷藥俾d會員食。。。
jasonng 發表於 2017-7-1 19:51

好音樂係冇得針對
咁今期20Cuts值幾分先
dongbb2332 發表於 2017-7-1 19:34

有3 4 17三首噴歌係度 所以都係1分
AP榜就有99分 因為有二珂同小宇

咁都叫噴歌。。。
dongbb2332 發表於 2017-7-1 20:06

咁唯有叫佢地做廢歌啦。。。

CLWM 2017 Week 26

冠軍歌列表:第一百個我/獵/無表面傷痕/我錯/愛比死更冷/難得一遇/驗傷/羽毛鱗 ...
stopzi 發表於 2017-7-1 21:02

呢位會員好鍾意cum with Kary
根快啲out啦

下週out掛應該
cum with me 空降你個榜好無
stopzi 發表於 2017-7-1 21:10

聽講下星期冠亞軍分別係cum with me 同雨溝

竟然係第一個早晨頒

恭喜定AGA先

2017 CBM 第 2 季季選

歌曲評選 季度歌曲

「該珍惜的放手了,會有遺憾;該放手的珍惜了,會有痛苦。」 ...
chanchan0909 發表於 2017-7-11 10:40

陳陳啲tag好性感感性

國共珊冇獎
睇黎佢要唱返句 我不是你偶像 我是你偶像的偶像