返回列表 發帖

[Sep/2017] Stephanie + Shiga SS 2017 Live Concert

Stephanie + Shiga SS 2017 Live Concert
演出日期 :  2017年9月9日及10日
演出地點 :  旺角麥花臣場館
演出時間 :  晚上8時15分
票價 :  HK$580 / HK$380

VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝 / 微信支付 尊享優先訂票服務

優先訂票日期 : 2017年7月12日至16日
優先訂票網址: http://www.aegpromotion.com/SS2017
(7月12日早上9時至7月16日晚上11時59分)

優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位(上午9時至晚上9時)

(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為$32)

1. 連 融 包 演唱會
2. 她們.... 好sheshe (ss演唱會)
3. 兩個個樣mix埋係咪會變左fiona
4. 唔講唔知道原來美雅離開左華納

等跳樓飛
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

其實點解個海報可以咁醜
求其拎佢地 IG 是但一張合照都好過呢張

等免費霏

如果佢地係一齊影既話,究竟呢張poster係點樣完成ga呢?

黑鮑,唸起阿嬌
等拎免費飛

其實冇左兩塊鮑 冇哂啲英文字 就咁"她們"
就會幾靚幾型
啲英文字好鬼cheap

海洋公園萬聖節啲嘩鬼?

我明明哋個concept
佢哋兩個係扮緊美人魚
舊麵包係拎去餵佢哋
Happy and Blessed.

我明明哋個concept
佢哋兩個係扮緊美人魚
舊麵包係拎去餵佢哋
jose 發表於 2017-7-9 00:55

好mean
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

黑包concept真係無人識欣賞...

Halloween 都未到 .....
最愛 :

周國賢.迪子.蔣雅文.黃馨

開兩場咁夠膽 ...

快d 有新歌plz
利申:唔係鏡粉

開兩場咁夠膽 ...
賴爽 發表於 2017-7-9 10:36
麥花臣姐

原來concept係公司三文治,因為同經理人公司

真係辛苦哂shiga,明明高融e廿個頭都可以影得矮過佢

btw 下次係咪會Pakho x 偽毒?

連C雅離開左Warner咩?
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

塊面包想點呢...?
係咪到時入場會派俾觀眾食

如果平飛係$280都會考慮吓

佢地係咪要合唱 一事無成
舞來舞去 不日內開始錄音。

開兩場咁夠膽 ...
賴爽 發表於 2017-7-9 10:36

你唔係唔捧場呀化

張 Poster 7到
不如買一排方包就送一張飛喇
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

你唔係唔捧場呀化
Lewis 發表於 2017-7-10 18:27

跳樓飛會去,應該去哂兩場(有時間的話)

張 Poster 7到
不如買一排方包就送一張飛喇
616.1314 發表於 2017-7-10 19:59
買一塊方包送一排飛就差唔多

今日訂飛
無人訂飛? 個個等跳樓飛?

我訂咗..................

成個show可能2個鐘,
即係等於我用580睇阿融一個鐘,
絕對系一線阿姐嘅價錢

聽日cityline同通利boxoffice公售

係咪好傻.......正價買左張 580 ROW AA

係咪好傻.......正價買左張 580 ROW AA
samxdxd 發表於 2017-7-20 12:33

搖滾區第一行喎,抵啦
我今朝10:10先醒起,入到去剩係㩒到第二行,等跳樓霏算

下晝㩒到尾場Row AA, 諗左陣都係買左

暫時燒情 -
頭場最前連位第五行
尾場最前連位第三行

應該仲慘淡過美君,頭五行每行係得五個位公售

絕對系一線阿姐嘅價錢 ...
llggjj 發表於 2017-7-12 16:09

當買大送細
有得聽到此為止
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

絕對系一線阿姐嘅價錢 ...llggjj 發表於 2017-7-12 16:09

一線阿姐680

一線阿姐680
zxc 發表於 2017-7-20 21:47

下晝㩒到尾場Row AA, 諗左陣都係買左

暫時燒情 -
頭場最前連位第五行
尾場最前連位第三行

應該仲 ...
阻住 發表於 2017-7-20 19:36

Row AA seat 幾多?
我都係尾場,哈哈,到時可以相認,我seat 20
岩岩見到票網仲有我隔離嘅seat 21

Row AA seat 幾多?
我都係尾場,哈哈,到時可以相認,我seat 20
岩岩見到票網仲有我隔離嘅seat 21 ...
samxdxd 發表於 2017-7-21 09:53

seat 24

貌似禮拜日580剩係賣出19張霏

seat 24

貌似禮拜日580剩係賣出19張霏
阻住 發表於 2017-7-21 21:56

我怕小人到亞視台慶咁就好笑

見到鄭融上流行經典50年唱 紅綠燈
真係好唏噓

見到鄭融上流行經典50年唱 紅綠燈
真係好唏噓
cbacbacba1 發表於 2017-7-30 21:10

時光飛逝

估唔到CM都無乜人講佢地場show
話說之前佢兩個喺CM都有D人氣架wor...

Lewis 發表於 2017-8-2 13:00

鍾意shiga可能走哂去聽JW, Joyce
鍾意融E可能走哂去聽霏霏, AGA
仲邊有咁多鐵粉.___.

Lewis 發表於 2017-8-2 13:00

畢竟融E 2013玩野<非凡人生>叫有D成績轉會
轉左個間<棋人> 轉會後既歌都唔掂 失蹤左幾年~突然彈番出黎開SHOW 好難有人氣
其實星娛樂肯比錢佢開演唱會幫佢出咁多隻碟~唔明當初點解仲轉會

連詩雅就更加同合約問題搞左一輪2015年之後亦都消失左咁
係無派歌既情況下突然開SHOW~

再加埋兩個張POSTER咁"靚"
真係無乜可能賣得哂

究竟有冇跳樓/免費飛拎??

有平飛未呀~~~~~~~

有冇得俾我用埋啲 RedMr KFun 佢?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

580 售 350
380 售 250

580 售 350
380 售 250
qkillcute6111 發表於 2017-8-28 19:46

臨開SHOW前應該再平啲掛

期待唔使錢散飛~

580 售 350
380 售 250
qkillcute6111 發表於 2017-8-28 19:46

邊到有得買平飛?