返回列表 發帖
我除咗CM好少睇其他論壇,知道呢度冇乜人鍾意吳業坤,有點意外youtube啲comment同like反而唔錯,其實佢嘅聽 ...
Serendipity 發表於 2017-7-16 14:59

吳業坤的主要聽眾群應該是中小學生和年輕師奶,我估CM會員應該不多這類聽眾。

可能呢首十大

我欣宜首女神亂入MV

點可以唔俾5分呀

幾好聽呀
唱得有進步
2分
Happy and Blessed.

正能量都唔駛咁雞仔聲嘛同埋d lalala 都幾un耳
1分
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

三撚車飛機自high 吧
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

比起TVD 既主題口水歌高汁d,但離唔開個悶字

今個星期和JW在旺角麥花臣開演唱會,少有在現場唱快歌傷心到變形,希望不要太兒歌的感覺。

坤坤喺MV好得意
決定加多1分

傷心到變形第一demo版本你今天很好嗎

唔介意啲詞天馬行空 但係last chorus=疲勞式轟炸
呢首頂多係兒歌level既歌唔值4分鐘 repeat到想嘔
cut咁一段變3分半鐘會冇咁難受
2.9 四捨五入 3分
Weekly Pick(s):
陳健安 - 之後的一天

唔知點解覺得903會好buy呢首
分分鐘年尾十大 ...
masterdragon 發表於 2017-7-15 09:17

中左
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

中左
John 發表於 2017-9-15 22:31

坤Gor 第一首四台冠

坤Gor 第一首四台冠
hkwilliamsiu 發表於 2017-9-16 15:59

開心。。支持小坤

坤Gor 應該是近期最多負評又取得最多冠軍歌的歌手.
傷心到變形  ---- 接近63% 給一分  -- 四台冠軍
原來只因深愛著--超過64% 給一分  -- 三台冠軍
演員------------- 超過72% 給一分  -- 二台冠軍
百姓------------- 超過52% 給一分  -- 三台冠軍
被單身的人------ 超過79% 給一分  -- 二台冠軍
第一次告別 ------超過83% 給一分  -- 一台冠軍