返回列表 發帖
在youtube睇番演唱會d片, 發覺佢都幾勁, 之前經歷咁多野都捱得過
hohoho 發表於 2017-9-10 23:13

30歲未到就捱到咁多野都幾犀利,開頭比人話整容同做小三,之後又要打官司,同埋佢講野都有文有路

原先去唔到兩場,點知另一半大驚喜,去到今晚場,聽返佢唱歌,好多回憶湧出黎,自己特別鍾意07年出道嘅歌手,佢嘅07之歌令到自己諗返起以前成日追聽佢地嘅歌,最後安歌前嘅 大步喊過 真係眼濕濕,感動。

10/09
Rundown
01.Blowing the Wind
02.最好的時光
03.撒嬌
04.夢境日和
05.傻豬
06.鬥氣
07.Show You
08.錯愛
09.旁觀者傷
10.感動自己
11.手掌印
12.07Medley: 寵物+六天+彌敦道+對我有感覺+I Miss You+給自己的信
13.背上的肖像
14.One & Only (江若琳+Oscar跳舞)
15.思念做宵夜
16.有種愛
17.天空之樹
18.你給我力量
19.我只不過是我
Encore
20.傷情路
21.孤單的心痛 (江若琳+周慧敏)
22.咖啡在等一個人 (江若琳獨白)
23.小燈塔 (周慧敏獨白)
24.大步喊過
Encore 2
25.原來我還愛著你
(完)

真係超好睇! 唔夠喉啊!
估唔到吳若希同佢friend
真encore 好多人叫佢唱你不在了
點知佢話無譜
2次演唱會都冇唱到呢首有d 可惜!
人大了珍惜今次不可有下次

今場有幾成入座?今次演唱會唔錯既,都無咩悶場

你不在了 真係 My First Show 同 今次都無唱 lol
風箏斷線...方可飛到很遠:)
放低從前黑暗...完成昨天...等待日出光線=]

點解佢唱功進步左甘多....
舞來舞去 不日內開始錄音。

好感動
I talk a lot of BS.

仲有第一眼 都冇唱到
不過個show係正既
07新人果part真係整得好好
令我諗番起以前追住佢地D歌黎聽既日子

點解佢唱功進步左甘多....
黃家正 發表於 2017-9-11 03:42

佢d歌又唔算好難唱, 音域唔算大, 不過佢音準同唱得好穩陣.

周慧敏就真係唱得麻麻.

https://www.youtube.com/watch?v=Of-AJRLHi7s

搵左07班新人拍片幾有心思
stephybest 發表於 2017-9-10 12:00

個打扮勁似去大陸登台

睇落好少budget

睇落好少budget
hohoho 發表於 2017-9-12 13:00

少budget都好正常,啲錢比曬去打官司,其實勁陰功