返回列表 發帖

歷年叱吒頒獎禮

一路好想重溫歷年叱吒頒獎禮,大家知吾知邊度有得睇?

維基有結果睇

youtube好似有其中幾年部分片段
例如千千喊極都喊唔出地唱笑中有淚
仲有美祖「你地唔係噓我嘛」十年宣言
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

去download bilibili app
就咁search 叱咤
有人upload 左
2003-2015全集上去
雖然2003年只係得一半

就咁search 叱咤
有人upload 左
雖然2003年只係得一半 ...
放空 發表於 2017-7-31 04:41

2003之前呢?

點解903 唔將自己拍既些牙  
些牙精華片段都好
nonkul

就咁search 叱咤
有人upload 左

2001都有, 2002就得零星
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

就咁search 叱咤
有人upload 左

點解我係bilibili網頁度search唔到,係一定要app嗎

點解我係bilibili網頁度search唔到,係一定要app嗎
teennum1 發表於 2017-7-31 11:34

用app 啦

風見志郎 發表於 2017-7-31 08:53

2001 點search?

2002 好想睇番

之前土豆優酷都有得睇
而家就唔知啦

風見志郎 發表於 2017-7-31 08:53

搵唔到2001,search「2001叱吒」都冇。

版主竟然唔洗4個鐘就批左post

我都想重溫
但個app 話加載唔到 lol
都睇唔到

曾經買過老翻dvd,有2002 / 2004 / 2005
但我用macbook,冇hard drive,同埋唔識點轉format

版主竟然唔洗4個鐘就批左post
nicholashin 發表於 2017-7-31 14:18

可能版主一路都好想重溫歷年叱咤頒獎禮,但唔知邊度有得睇

簽名被屏蔽

重温2000,2002,2004,2014年就夠
Kaybb 發表於 2017-8-3 12:30

女金同一人

重温2000,2002,2004,2014年就夠
Kaybb 發表於 2017-8-3 12:30

05年咁經典冇理由唔重溫
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

05年咁經典冇理由唔重溫
John 發表於 2017-8-3 17:27

Juno十大
Kay, Janice, Khalil, Ivana 新人
國腎唱作金
祖兒女金
at17最組

想重溫abella拎新人獎片段<333
梁佑嘉好cute cute呀

Juno十大
Kay, Janice, Khalil, Ivana 新人
國腎唱作金
祖兒女金
at17最組
hehehaha 發表於 2017-8-3 20:05

最女個正字bar大快人心

最女個正字bar大快人心
John 發表於 2017-8-3 23:56

仲記得hocc最女輸個馬鼻

仲記得hocc最女輸個馬鼻
abcxyz302006 發表於 2017-8-19 18:07

最緊要連容祖兒都輸何CC成個正字

最緊要連容祖兒都輸何CC成個正字
John 發表於 2017-10-2 01:12

SORRY我冇留意喎

SORRY我冇留意喎
abcxyz302006 發表於 2017-10-29 05:39

容祖兒條bar咁低
留意唔到都正常

個app 好似得返 2014-2016 其他年份係片斷手
tributehotel 發表於 2017-11-2 23:30

咩app

回復 28# abcxyz302006

bilibili某些地區系app store叫danmuTV  同一樣野

敢問各位大大,小弟在哪裡可以看到2009的903播放率?因小弟想重溫一下。謝謝!!!

敢問各位大大,小弟在哪裡可以看到2009的903播放率?因小弟想重溫一下。謝謝!!! ...
Danny02 發表於 2018-3-4 22:29

當積分去到3000既時候
你登入咗cm account後
左下角會有個post叫「我愛CM人」
提交100字對是旦一位cm版主既傾慕
就可以睇返