返回列表 發帖

[Oct/2017] 方皓玟 My Spiritual Live 2017

HKonlineTV 主辦 COOL 清涼水 presents 方皓玟 My Spiritual Live 2017

門票於8月17日於 HKTicketing 快達票公開發售

日期: 2017年10月7-8日 (星期六,日)
時間: 晚上8時15分
地點: 九龍灣國際展貿中心3樓 匯星
票價: $680 / $480 / $380
主辦: HKonlineTV
協辦: Strawberry Fields, ELF ASIA, Sunny Idea
製作: 商台製作
UWILC

Let's Say應該未死!

上年開完show都未出過幾多首新歌,今年又開?

會買680

Follow 個標題格式有幾難?
HINZ TOP 20 Week 31
01 奇怪 - 林欣彤
02 失約 - Twins
03 霸氣情歌 - 陳柏宇

Follow 個標題格式有幾難?
hinz 發表於 2017-8-8 13:40

唔好意思要版主幫我更正
UWILC

Sunny Idea

better me+大耳仔?

隻耳仔好核突
HotCha C AllStar Stephy Shiga

Let's Say應該未死!
hehehaha 發表於 2017-8-8 13:24

我覺得死左,應該仲要plug演唱會歌
UWILC

隻耳仔好核突
tom 發表於 2017-8-8 14:25

哪裡來的王菀之自信
交 心 的 戀 愛 漸 成 歷 史
唯 獨 我 堅 信 愛 像 種 子
悉 心 栽 花 卻 換 來 白 紙
才 用 眼 淚 來 寫 字

多謝張poster醫返好我條頸

多謝張poster醫返好我條頸
Jacz 發表於 2017-8-8 18:38

上次believe in live睇得出佢控場壓場能力唔夠
又唔識講野搞氣氛 對band arrangement又差 唱就ok la
不過係小明都照睇
今次紅左啲 production多啲錢 經驗多啲
相信會好啲

上次believe in live睇得出佢控場壓場能力唔夠
又唔識講野搞氣氛 對band arrangement又差 唱就ok la
不過係 ...
kanxd 發表於 2017-8-8 23:00

有商台backup佢, 唔駛驚

Citi信用卡客戶有得係hkticketing優先買霏

合資格Citi Clear Card客戶優先購票 (只限網上及購票熱線):
2017年8月15日(星期二) 及 8月16日(星期三) 上午10時至晚上11時59分
合資格Citi信用卡客戶優先購票 (只限網上及購票熱線):
2017年8月16日(星期三) 上午10時至晚上11時59分
#優先購票期間,不論票價;每人每次交易可購買最多15張門票。
[樂壇大事] 呀蓮同李宗盛將現身鳥巢場人生無限公司 #痛不欲生定先 #除非驚嚇到佢地會同台亮相

估唔到個POST咁靜..
今日公售, 睇黎都會有跳樓飛..
冠軍歌 Let's Say - 方皓玟
亞軍歌 惡女 - 顏卓靈
季軍歌 霸氣情歌 - 陳柏宇 [ week 33 ]

叫fans club幫手買
真高興給你愛護過  根本你不欠我什麼

估唔到個POST咁靜..
今日公售, 睇黎都會有跳樓飛..
Lewis 發表於 2017-8-17 12:35

平價飛得返單丁囉所以都會等