返回列表 發帖
竟然無叱咤最歌第二位?!
Lewis 發表於 2017-10-8 01:44

Sorry 打漏咗,呢首唔唱啲人唔肯走都似
補充一點,《異流》係A+B mix

原來不經不覺佢都儲埋幾多歌
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

點解2次演唱會都唔請王浩信唱拖字闕啊
人大了珍惜今次不可有下次

如果唔係小明既fans,去睇會好悶。可能臨尾果part先叫做識。
我自己會以為會唱下寫俾其他歌手既歌曲,或者會有talk或嘉賓。點知沒有。
成個演唱會真是純粹for 小明fans去睇。
好有性格,完全唔擔心會趕走生客。
睇佢今年派既歌,都應該估計到佢想走返自己既一貫作風,唔想討好大眾。

如果唔係小明既fans,去睇會好悶。可能臨尾果part先叫做識。
我自己會以為會唱下寫俾其他歌手既歌曲,或者會 ...
tonycheung1986 發表於 2017-10-8 17:53

完全有同感 我都有去睇 頭嗰幾part淨係識幾首 完全估唔到冇嘉賓 非fans覺得個rundown好堆砌 overall麻麻地

有人一度誤會王浩信出嚟

琴晚睇,我前面條友瞓咗
Infinity & Eternity

琴晚睇,我前面條友瞓咗
pooh1460 發表於 2017-10-9 01:04

咦你係咪見到我 台灣個 PART 幾好瞓

係廿蚊
Btw會唱最小29首, 第29首係IWBS
hehe 發表於 2017-10-4 16:15

20蚊即係免費派發了, 20蚊應該係散票牛牛的手續費

咦你係咪見到我 台灣個 PART 幾好瞓
賴爽 發表於 2017-10-9 07:18

我係控制台附近,葛民輝講野勁大聲
Infinity & Eternity

完整 rundown,我之前有幾首mark錯咗

https://www.kkbox.com/hk/tc/playlist/Csj8W9kItRtI47SDjv

尾場雖然耳機有D問題,不過全晚都唱得幾穩。666 Let’s say呢part超正!

我是看7号那场的,我觉得好听好睇,是一场视听盛宴,是窝心、感动的一晚!!

FYI, 方皓玟嘅Live Performance真係震撼过斋听CD Version一百倍!!!
又要重頭開始鳥+_+

我是看7号那场的,我觉得好听好睇,是一场视听盛宴,是窝心、感动的一晚!!

FYI, 方皓玟嘅Live Performa ...
华凛 發表於 2017-10-11 22:03

7號嗰場應該會smooth好多, 8號嗰場耳機有問題, 不過overall都係好高水準演出

回復 64# doughnut

其實我好想兩場都睇曬,但我9號要上班,所以8號要返廣州
又要重頭開始鳥+_+