返回列表 發帖
回復 45# Kaybb

起碼都叫入屋啦

欣宜嘅出現係咪都地震啦
harryharry 發表於 2017-8-8 22:04
咀賤

aga 應該點讀?呀 假 定 at 假?
Kaybb 發表於 2017-8-9 18:29

4:40有美迦教你點讀

dongbb2332 發表於 2017-8-9 18:52

好過林奕匡企左起身想攬陳柏宇
點知冇人理佢
唯有尷尬坐返低
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

美迦表面上份人唔似呢一種人
但阿舒生會唔會咁做就另一回事

點知冇人理佢
唯有尷尬坐返低
John 發表於 2017-8-9 19:29

真面和心不和

kary由2011年谷到現在啦谷極都二線同女銅
Kaybb 發表於 2017-8-9 18:31

你識條鐵  

霏霏自從我本人嗰期已經升上一線,gin lee攞女銀果刻已經超越埋霏霏

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

The statement "AGA更加講明要早過Gin一星期派台, 搶頭啖湯" doesn't make sense, sounds like fake news to me.

《3AM》係早過《空姐》一星期派台, 但係《吃定我》遲《和每天講再見》三星期派台, so 何來AGA搶頭啖湯

女銅霏都叫一線?我真係唔識欣賞
Kaybb 發表於 2017-8-9 20:27

再嘈拉去同我霏一齊cum
明明我霏先係真環球一姐
美煎美迦呢啲擺明二三線

簽名被屏蔽

aga 應該點讀?呀 假 定 at 假?
Kaybb 發表於 2017-8-9 18:29

正確讀音是 add ga

點知冇人理佢
唯有尷尬坐返低
John 發表於 2017-8-9 19:29

phil lam = 7
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

你識條鐵  

霏霏自從我本人嗰期已經升上一線,gin lee攞女銀果刻已經超越埋霏霏 ...
kayzzz 發表於 2017-8-9 20:20

我覺得係903可以坐第一行既歌手都算一線/前輩,其他未夠班

簽名被屏蔽

我覺得係903可以坐第一行既歌手都算一線/前輩,其他未夠班
1d14 發表於 2017-8-15 11:04

KARY 如果去903都應該有第一行坐卦

KARY 如果去903都應該有第一行坐卦
lblemon 發表於 2017-8-15 14:28
Kary在13年和14年叱吒已經坐在歌手席的第一行周柏豪的隔壁

EEG大地震「 祖兒擺明唔妥泳兒 」
華納大地震「 Janice擺明唔妥Jill 」
Sony大地震「 林奕匡擺明唔妥陳柏宇 」
寰亞大地震「 千嬅擺明唔妥王菀之 」
星娛樂大地震「 吳業坤擺明唔妥欣宜 」
Sunny Idea大地震「 JW擺明唔妥關楚耀 」

hehehaha 發表於 2017-8-8 17:44

華納方面 個人覺得系  「 Ella擺明唔妥Janice 」
星娛樂就變成 「 欣宜擺明唔妥Celine 逼蕭定一開新label 」
笑笑就美麗

簽名被屏蔽