返回列表 發帖

愛情動作神功 - Nowhere Boys

單選投票, 共有 15 人參與投票
73.33% (11)
20.00% (3)
6.67% (1)
0.00% (0)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
歌曲: 愛情動作神功
主唱: Nowhere Boys

派台日期: 2017-8-10

http://www.joox.com/#/single?id=NLQEE14cEF2YKGSIGIDmnw==

作曲:Van Chan、Fisher Kan、Nate Wong
填詞:Fisher Kan、Van Chan
編曲:Nowhere Boys
監製:謝國維

夜已深都清醒 還在逐一的挑選最美麗場景
為 明日約會你 一整晚 Ooh 心思要花 不可偷懶

是 我的好設計 能拿捏得精準給你快樂調劑
若 氣氛熾熱了 要盡情跳 加速心跳

讓美夢延續至一百萬年

Oh No 情人突然進攻抵擋不了
OK 天機算盡我亦中招
K.O. 誰人又能像我金剛不破無敵化身
拒絕還手只想等你笑

在送花的剎那 才明白糟糕竟搞錯紀念日子
跪 然後再大叫「I’m sorry!」實唔會 衰多一次

OK 天機算盡我亦中招
拒絕還手只即使痛了

其實我用了 大概一百招 來迎合你各種需要
如若氣壞了 又見招拆招 就當勤練武功
欲練神功需要揮刀也需忍痛 最尾就會成功
OK 天機算盡我亦中招
拒絕還手只即使痛了

Oh No 每次出錯無懼即刻扭轉
OK 驚喜不斷你別氣喘
K.O. 誰人又能像我簡單一個華麗轉身
即可獻一吻

淨係作曲人都吸到一堆5 分啦

睇錯個名係愛情動作神功戲

kwanie 發表於 2017-8-11 03:45

我係其中一個
個鼓手好正

萬眾期待!
nicholashin 發表於 15/8/2017 00:48
出個VER. 淨係影住鼓手特登送比CM 好無

個mv CM會員有份參與, 5fun

評分人數

kwanie 發表於 2017-8-11 03:45

淨係MV演員都吸到一堆5 分啦
硬tag汪明荃名曲

hehehaha 發表於 15/8/2017 01:33
體積係NATE 既 3.14159265 倍

kwanie 發表於 2017-8-15 22:28

躺著也中槍
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

kwanie 發表於 2017-8-15 22:28

你又知人地目標係鼓手

我想學MV隻舞。。希望某會員教曬成壇跳。。

hehehaha 發表於 2017-8-15 01:33

如果是靚仔我會考慮比 5 分
可惜唔係

又吳嘉熙啊,五分

個位會員差d唔認得係咪叫黎曉彤

佢地啲歌好似退步左
今年派左三首歌 (同埋大步走) 都冇WTOH既主打歌好聽

如果是靚仔我會考慮比 5 分
可惜唔係
賴爽 發表於 2017-8-16 20:49

你好唔尊重囉!!