返回列表 發帖
NH TOP 20 2017 WEEK 33 (2017/8/14 - 2017/8/19)

2017年 冠軍歌巡禮
WEEK 1-13: 羽毛鱗刺 / 停止繁殖 (2 ...
nicholashin 發表於 2017-8-13 00:00
phil 跌到落去第 19 位 好野

Billboard Top 20 Week 33 (CM Week 32)
RK LW AP SONGS        SINGERS        REMARKS
01 04 29 吃定我       江 ...
RVHOCPC 發表於 2017-8-14 10:56
正啦 Pun 榜嗰首冠軍
話時話上左落葉未呀

Jason's Playlist 2017

2017年度冠軍歌巡禮
WK01-13: 小故事/兄兄我我/我不是歌手/閃光彈/驗傷/難得一遇/ ...
JasOh103 發表於 2017-8-14 23:11
希望山河故人 re 上至尊
CLWM 2017 Week 32

冠軍歌列表:第一百個我/獵/無表面傷痕/我錯/愛比死更冷/難得一遇/驗傷/羽毛鱗 ...
stopzi 發表於 2017-8-14 21:44
防彈衣上榜 果然係愛兔人士
lca6 發表於 2017-8-15 12:04
郭源潮慘死

MMK Music Chart 2017

WK01 - 13 : 沒有你,我甚麼都不是 / 小故事 / 還要去過生活 / 大人的科學 / 風起了 ...
mamakin 發表於 2017-8-16 01:15
嘩 暫時嘅最 yum 榜主

Billboard Plugged 10 Week 34 (CM Week 33)
RK        LW        SONGS        SINGERS        TREND
1        7        水晶靈魂        馮穎琪 ft. Pollie@L ...
RVHOCPC 發表於 2017-8-17 17:36
內外第 9 位負評 !!!

Weekly Champion
Season 1 : 我錯 / 一萬個不回頭的方法 / 推開世界的門 / 愛比死更冷 / 不藥而癒 / 淒 ...
dongbb2332 發表於 2017-8-19 10:50
梁漢文 plug 接 plug 好勁
閉榜告示

係CM已經十幾年,由F.3開始黎呢度,一路post榜一路同大家留意住樂壇,到宜家已經廿七歲。最近真 ...
harry 發表於 2017-8-18 01:08
好想喊
WYTV Music Chart 2017

Week 33: 我沒有溫柔 唯獨有這種英勇

冠軍歌巡禮
Week 01-13: 大步走 / 我錯 / 痛 ...
kevinlai1621 發表於 2017-8-18 23:00
TFBOYS 終於出榜
CLWM 2017 Week 33

冠軍歌列表:第一百個我/獵/無表面傷痕/我錯/愛比死更冷/難得一遇/驗傷/羽毛鱗 ...
stopzi 發表於 2017-8-18 23:23
勁呀 上 eli

下星期會上第二隻
kevinlai1621 發表於 2017-8-19 16:05
唔好啦掛

LIVESONG CHART 2017.WEEK 33

本週推介:如果青春不會有盡頭 - 黃淑蔓 // 播放指數:吃定我 - AGA //
= ...
賴爽 發表於 2017-8-19 16:36
下周係咪會 3 首小肥

♫♪ Cyrus Top 20 ♬♪

2017 冠軍作品:

Week 1-13: 獵 / 大人的科學 / 羽毛鱗刺 / 有生一天 / 賣空氣的 ...
cymusic 發表於 2017-8-19 17:45
詞:藍奕邦
恭喜未能接通