返回列表 發帖
CM人會好high
出面會.........
lemontea1069 發表於 2017-8-18 00:55

想當年蘋果fb有好多人cm話點解楊千嬅三首上榜歌贏左Fiona三首冠軍歌,鄧佢唔抵
Fiona同Kay咁多年都拎唔到一次女金真係好可惜,Ivana都可以理解(無任何一年年尾接近女金)
Fiona is back;)

如果fi kay 易灣拿 胃難 都拎過女金
成個香港樂壇健康好多
lemontea1069 發表於 2017-8-18 01:28

胃腩就算啦,回望過去十年,佢拎唔到都好正常
前三個真係比較可惜
睇下男歌手個邊,起碼張敬軒 方大同 周柏豪都拎過金,但女歌手

佢地4個一早就要金啦
abcxyz302006 發表於 2017-8-18 01:31

2014年大好機會都唔換人真係好on9
男歌手有勇氣頒俾pakho力壓許志安
但女歌手就將Fiona壓到金變銅

男歌手  組合 好慘  回到過去 7頁 都冇咩點討論
只得女歌手熱烈討論eg 容祖兒 楊千嬅 陳慧琳  鄭 ...
SA弟林 發表於 2017-8-19 19:38

Twins一次叱咤十大都未拎過,堅係一大遺憾

05千嬅 0607祖兒 08再斷美祖3年霸俾kay 09又到千嬅/kay 大家都有機 可能都跑出其他後輩啦!成個樂壇良性 ...
阿mark 發表於 2017-8-19 22:53

03 04 楊千嬅
05 06 Hocc
07 Joey
08 09 Kay
10 11 Joey
12 Fiona
13 Joey
14 Fiona
15 Ivana
16 Gin Lee
咁樣會正常好多 lol

06年tbb十大個敗筆又真係你不是好情人= =
紅綠燈 最佳損友 光明會 愛得太遲 離家出走 華麗蟹后呢咋都hit,
...
stephybest 發表於 2017-8-21 22:35

回望過去,你不是好情人堅係hit wor,點都hit過光明會 蟹后 同劉華

係極噴…………本身仲估係時代十大………Tvb膠到震,2010嗰年咪就係男人信什麼金曲金嗰年……成晚真係笑片 ...
stephybest 發表於 2017-8-21 22:42

點都衰唔過2011年chok金曲金同王菀之拎亞太

对啊....plug歌都不抓重点....02.03plug太松散了...
最佳位置到03年力谷肯定爆红
她比我丑 胜在醒目 ...
youfuqi 發表於 2017-8-22 00:04

吓 最佳位置都叫唔hit.....

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2019-10-24 05:33

又鞭薛薛