返回列表 發帖
呢個post一定過100頁

偏偏就係佢年尾頂住樂觀同埋個女金
明明仲有FIONA爭緊...點知臨尾脫腳

當年個 ...
abcxyz302006 發表於 2017-8-18 00:52

如果當年係Fiona女金會點。。。

CM人會好high
出面會.........
lemontea1069 發表於 2017-8-18 00:55

Fiona當年拎左CM女金同CM至尊

佢地4個一早就要金啦
abcxyz302006 發表於 2017-8-18 01:31

仲有kary

呢個直情要最女啦
hehehaha 發表於 2017-8-18 01:38

CM最女

2003-2017幼稚園小學中學大學做野都係容祖兒玩哂,痴線
Kaybb 發表於 2017-8-19 21:39

我幼稚園畢業禮就係唱美祖嘅 世上只有

鬼叫陪我長大系年底歌,好似都係地鐵廣告歌?
TT进化论 發表於 2017-8-23 10:57

兩鐵合併歌

05就真係何韻詩嘅天下, 不過早期祖祖未算下跌, 演唱會都仲keep到, 都係“又係佢女金”之後跌得犀利.

06 ...
風見志郎 發表於 2017-9-1 09:20

當時無人諗過祖祖會變左長青樹但已經有反對聲音

拍乳咁活躍點解叫隱世歌手
b01091018 發表於 2017-9-5 18:33

未被人賞識咁解,陶淵明都叫隱士

最估唔到係高登曲線撐jason

上年真係俾佢地推番佢上黎仲拎埋男銀 ...
abcxyz302006 發表於 2017-9-6 20:16

從來無人多謝過高登巴打,淨係多謝瓊姐

KING JER淨係識執雞
abcxyz302006 發表於 2017-9-6 22:21

每個po幾千蚊,執雞抄料有錢袋

2013年我喜愛既三甲 Cantopop 女歌手非常平均, 每人有五首上榜歌 (三首冠軍):

Gold: 陳慧琳 - So Hot、皮 ...
boy4dudes 發表於 2017-9-14 22:23

All girls....

千 嬅 由 頭 到 尾 無 人 理 亦 唔 理 人 , 正 式 出 鏡 時 塊 面 仲 黑 過 煲 底 。 ...
ricnature 發表於 2017-10-22 15:48

Kelly 真係好靚

根本沒有人說過那個獎是我的,他並不是太了解我,他拿這個獎是實至名歸。
帥小寶` 發表於 2018-12-18 18:18

扮了解

陰公
1000尺都冇
hehehaha 發表於 2019-3-18 23:31

而家唔止

成日覺得比華利山好似墳墓
bagfgfcde 發表於 2019-3-18 23:35

同意,起完吉左幾年先賣,隔離水泥廠死過人

03 許廷鏗  358-2
  阿樂   36
  我的志願 16 + 11 + 11 + 8 + 19 + 12-1 + 13 + 32 + 28 + 17 = (140+27) -1
  你在我在 5 + 11 + 11 + 10 + 9 + 11 + 11 + 11 + 21 + 21 + 14 + 10+1 + 10-2 = 155-1

02 AGA 304 + 05
Nights Without You  23     23
無期         174+04 16 + 13 + 17+01 + 18 + 17 + 14 + 18 + 09 + 09 + 18+03 + 25
小問題        107+01 11+01 + 17 + 19 + 15 + 14 + 31