返回列表 發帖
方小明幾時可以攞一次女三甲

edited: 4:43 Gin Lee玩電話
hehehaha 發表於 2019-11-23 20:14

Gin Lee 好紅

當中涉及六名女性,相中人除疑似張栢芝陳文媛鍾欣桐外,Edison前緋聞女友顏穎思及過氣歌手陳思慧等也遭牽連。汪明荃及
mosesming 發表於 2021-5-18 17:35

第一次睇漏咗個「等」字
以為第六個係...

佢哋仲揀咗玉置浩二嘅《李香蘭》、《月半灣》、《沉默的眼睛》三首歌嘅日文版唱,最後再一齊合唱日文版《夏日之神話》。去到尾聲,當AGA要鳴謝主辦單位時,Endy突然望住AGA話:「我想插你少少。」講完之後,佢已經發覺自己講錯嘢,即刻大笑。克勤笑話:「唔緊要,我都衰過一次,仲唱歌唱到o依家,冇事嘅。」Endy話自己尷尬到面都紅晒,但AGA依然一臉茫然。

完騷之後,3位歌手接受訪問,提到Endy失言,佢超尷尬話:「唔好提啦!太太唔識廣東話,唔會明。」問AGA明唔明?佢就話自己get到啲。克勤即幫手轉移話題:「個騷大家出奇緊張。」AGA話自己喺後台用ipad練彈琴,Endy就話自己不停背《我不會唱歌》歌詞。

才直說你有男朋友 現在就要走~~^^

祖兒:做乜好似卡拉OK咁

2018女銀片段都值得文字版

**** 本內容被作者隱藏 ****

最後9個字真係金句

原來口字部個錫字都會食咗篇文
Yan 發表於 2022-11-20 14:55

Celi呀   倪Gin粉
呀Gin係咁話要唱得更好更好 係咪串緊903
無論唱得幾好都只會排第二

GaracyTan 發表於 2022-11-20 19:20

勁正
啱啱睇到笑咗出嚟

下年1月1可能有呢~
on07111 發表於 2022-11-22 07:36

已買飛準備入場投IDK

香港樂壇回到過去(1998 - 2018年)

個標題都因為幸兒無獎而延續唔到下去了 ...
on07111 發表於 2022-11-22 21:04

除咗年齡
唔會再發生 Gin Lee>AGA 了

當然為了生活需要錢,Nicole卻覺得為了理想,不應視錢為唯一目標,「我知道有些人為了生活,只好放棄他們自 ...
bagfgfcde 發表於 2022-12-24 09:57

太感人了

The collaboration between Chinese pop star Faye Wong and Cocteau Twins is a small but interesting si ...
bagfgfcde 發表於 2023-1-31 09:43

分裂好正

Count to ten >>>>>Gum
on07111 發表於 2023-8-11 19:49

MuG同GuM有冇關係

希望美倪快啲同弘毅合作

歌手AGA去年突然爆出與姚子羚舊愛「的士邦」鄭子邦訂婚,AGA開演唱會時,鄭子邦都有現身撐場並同框合照,但 ...
on07111 發表於 2024-1-14 16:43

見到某人老公就覺得會好X亂…